Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Suflet pereche...

din 2 aug 2004 10:48 de Puiut

Hy!! Iubi,,sa stii ca sufletul pereche exista dar trebuie sa vrei si tu acest "lucru" sa vrei sa existe,sa l simti in inima ta,ca doar asa vei simti cum se "amplifica" acest "suflet pereche".Asta depinde ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa-i spun ca nu stiu s

din 1 aug 2004 10:46 de fetitza

NU VORBEAM DE O RELATIE SERIOASA!!!!!!....pt nu am fost eu destul de e4xplicita...da nu am intalnit pe nimeni care sa se fi sarutat prima data cu iubirea vietii lui

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa-i spun ca nu stiu sa sa

din 31 iul 2004 19:04 de ExoticDream

Minciuna, inselatoria, prefacatoria nu au ce sa caute intr-o relatie, ele sunt total incompatibile cu iubirea care trebuie sa aiba la baza increderea si cunoasterea reciproca! Din pacate, cel de langa tine te poate pacali chiar mai mult de o ...

Re: este important SEX-ul?

din 30 iul 2004 20:14 de sabba

Marin Sorescu a spus: chiar daca "patul" e sublim, nu trebuie sa uitam ca ne petrecem atat de putin timp in el!

Re: Cum isi rad baietii parul pubian???

din 30 iul 2004 19:02 de ursu

Amuzant ... Eu zic sa nu il razi . Ia penseta si stii tu ce sa faci mai departe . Fir cu fir .Serios acuma , daca vrei sa te razi cat de greu poate sa fie ? Nu cred ca iti trebuie prea multa imginatie .

din 30 iul 2004 17:41 de FireSoul

(!)You look like you need to know: (!) Daca gandirea cuiva e diferita de a ta nu e necesar shi suficient ca ea sa fie gresita.

Re: Re: Re: Re: Re:

din 30 iul 2004 15:51 de dualis

Ca si cum daca cineva nu a ucis pe nimeni, trebuie sa inchida ochii atunci cand vede un macel, deoarece nu stie cu exactitate ce este in capul criminalului ; ca si cum daca cineva nu injura, i se interzice sa "faca pe sensibilul" cand ...

Re: Re: pozitii

din 30 iul 2004 12:47 de ExoticDream

Ai mare dreptate, cam asa se intampla astazi, lasam sentimentele pt fraieri si ne facem de cap ca doar viata e scurta, nu? Uneori as renunta la binefacerile civilizatiei mileniului 3 si mi-as dori sa traiesc undeva in alta epoca....poate chiar in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 iul 2004 12:08 de ExoticDream

Bine ar fi sa putem "programa" sentimentele sa vina numai atunci cand am "decis" ca cel de langa noi merita! Din pacate, dragostea nu ne intreaba, ea ne patrunde in suflet aproape fara sa ne dam seama si acest mister, intr-un ...

Re: Mai am vreo sansa de a ma impaca cu fosta prie

din 30 iul 2004 10:38 de fetitza

cred ca saraca a suferit cam mult....te-a iertat de 2 ori ca ai inselat-o...su dupa ce te-ai apucat de treba cu pozele nud...ea isi imagina ca o mai inseli...normal...si sti de ce?...pt ca nu ai mai reusit sa-i castigi increderea....ca nu ai mai ...

Re: Re: Re: Re:

din 29 iul 2004 12:29 de ExoticDream

Chiar daca suna poate cam invechit in mileniul 3, si eu sunt impotriva avortului, in primul rand din punct de vedere psihic (pana la urma lasi sa fie ucisa o fiinta care este sange din sangele tau si nu esti Dumnezeu sa ai drept de viata si de ...

Re: Mai am vreo sansa de a ma impaca cu fosta prie

din 29 iul 2004 01:19 de claudiudr

NU sunt eu expert in asta dar eu zic ca s-a cam intors roata...adik cel putin comportamentul ...da nu ma baga in seama pe mine ...ci pe expert aia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac o fata sa il u

din 28 iul 2004 22:35 de ursu

De iubit suntem convinsi ca o iubesti . Dupa parerea mea problema este ca nu ai incredere in ea si in relatia voastra . Astfel nu se poate justifica gelozia asta . Este normal ca primul instinct al tau cand ea vorbeste cu un baiat sa fie unul de ...

Re: Re: Re: Re: este important SEX-ul?

din 28 iul 2004 14:02 de ExoticDream

Relatiile bazate pe orice altceva in afara de dragoste sunt niste pseudo-relatii, dar nenorocirea este ca, in general, acestea "rezista" mult mai bine la trecerea timpului (evident in conditiile in care datele problemei - adica ...

Re: Re:

din 28 iul 2004 13:51 de ExoticDream

Tocmai asta e problema: greselile noastre ii afecteaza de cele mai multe ori pe cei din jur, culmea e ca in special pe cei care ne iubesc!!! Sper ca nu esti adepta proverbului: "A gresi e omeneste.A persista in greseala e inca si mai ...

Re:

din 28 iul 2004 13:44 de ursu

Singura intrebare din postul tau este "de cate ori poate gresi omul int-o viata" . De multe ori , dar totdeauna trebuie sa incercam sa nu afecteze pe cei din jur greselile noarte . Tu sti mai bine ce e in sufletul tau . Parerea mea e ca ...

Re:

din 27 iul 2004 23:01 de Alinutzzza

ai doar o dereglare a menstrei. nu-ti fa griji. eu ma confrunt cu asta de cand mi-a venit prima data.....acum................4 ani?!

Re: Re: Re: Re: Sansa de a te impaca cu ea?

din 27 iul 2004 13:01 de ExoticDream

Inclin sa cred ca ai dreptate, si eu as face acelasi lucru, el insa trebuie sa-si limpezeasca gandurile, sentimentele.

Re: Re: Re: Re: Re: Mai am vreo sansa de a ma impa

din 27 iul 2004 09:45 de sadsoul

Iuliana parca ar vorbi ea la ce aia scris acolo :) . Ai spus exact ce mi-a spus si ea inainte sa plecam la munte , problema este ca dupa ce ne-am intors parca nu a mai vrut acest lucru . Nu mi-a spus-o direct dar mi-a dat de inteles. Cum am mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: rh negativ

din 26 iul 2004 14:23 de iuliana

stiu.pupici Iuli

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 964 din 1098
«   1 ... 961   962   963   964   965   966   967 ... 1098   »

loading...