Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: CATRE FEMEI

din 20 iul 2004 23:49 de ExoticDream

Perfect adevarat! Paranteza (pt dualis): vorbim de femeile de calitate, pentru a fi multumite celelalte au nevoie de multe alte accesorii si de mult mai putina IUBIRE.... :heart:

Re: Re: Re: Re: CATRE FEMEI

din 20 iul 2004 23:48 de sabba

Eu vorbeam despre femeia care te iubeste! Este suficient sa o iubesti! Nu trebuie nici sa-i maturi pe sub pat, nici sa-i crosetezi dantele!:D

Re: Re: Re: CATRE FEMEI

din 20 iul 2004 23:06 de dualis

:lol::lol: Da, da, teorie stiintifica, nu gluma :) Stiu ca-ti place sa (ma)contrazici, e deja un tic :) Sa o iubesc, da, stiu, asta vreau si eu de la Ea.. insa tu despre care femeie vorbesti ? :) Asa ar fi ideal.. insa cateodata nu e de ajuns..

Re: Re: CATRE FEMEI

din 20 iul 2004 22:52 de sabba

Interesanta teoria insa, te contrazic! Stii ce trebuie sa faci pentru a face o femeie fericita? SA O IUBESTI! Atat, restul vine de la sine!;)

Re: CATRE FEMEI

din 20 iul 2004 22:26 de dualis

Sabba, uite aici adevarul :) nu e chiar cel cautat de Neo, dar e un truism : Pentru a multumi si a face o femeie fericita, tot ce trebuie sa faci este sa fii: 1. un prieten 2. un tovaras 3. un amant 4. un frate 5. o figura ...

Re: CATRE FEMEI

din 20 iul 2004 21:45 de sabba

Mda, mishto! Noroc ca doamne-doamne nu a creat toti barbatii dupa tiparul asta; altfel ma aruncam in urma trenului si pe ei inaintea lui!:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 iul 2004 17:31 de ursu

Multumesc pentru cuvintele frumoase de la sfarsit . De fapt , tot ceea ce caut este acea sansa . Timpul nu este un element esential . Sunt convins ca fata de care am vorbit merita sa astept dupa ea . Exact de ceea ce ziceai tu ma tem cel mai mult ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 iul 2004 16:40 de Monik

Din proprie experienta iti spun ca o astfel de fata are sufletul facut tandari, inima ii este incarcata de sentimente contradictorii, se zbate intre iubire sfasiata, dezamagire crunta, neincredere in tot ce pare frumos, tandru si romantic si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe

din 20 iul 2004 13:30 de ExoticDream

Topicul era despre fete cuminti, multe dintre ele inca n-au avut parte de sex, deosebirea fata de telenovelele care prezinta fictiuni lesinate este ca aici, in viata reala, in drumul spre sexul ala exista si baieti-tigri care le sfasie sufletele ...

Re: Re: Viata pe un peron

din 20 iul 2004 13:19 de ExoticDream

Daca ai avea rabdare sa citesti aceste copy-paste-uri, ti-ai da seama ca ele sunt fff la obiect, desi trebuie sa le intelegi mai intai...Ai sa razi, dar mie mi se pare interesant si instructiv sa pot citi si ceva filozofie pe un site despre ...

CATRE FEMEI

din 20 iul 2004 11:44 de FireSoul

CATRE FEMEI Aniversarile nu sunt niste teste care sa verifice daca putem sa gasim cadoul perfect, din nou! Cateodata nu ne gandim la voi. Impacati-va cu ideea. Duminica = sport. Este ca luna plina sau schimbarea anotimpurilor. Lasati-o ...

Re: Amurgul gandurilor

din 20 iul 2004 10:38 de sabba

Si eu am crezut ca-si scrie singur si tind sa mai cred inca! Ma indoiesc teribil ca poti iubi un individ ca asta! Mie nu mi-ar place nici sa-l am prin preajma.........sau mi-ar place sa am de cine sa rad! Referitor la chestia cu supararea: s-a ...

Re: Re: Re: fosta relatie

din 19 iul 2004 21:26 de sabba

Gresit! Este normal sa-ti faci ganduri! Ar fi anormal sa nu-ti faci si sa nu te intereseze, insa nu lasa acele ganduri sa te copleseasca! Daca ai certitudinea ca te iubeste, daca simti ca te iubeste, iubeste-l cu tot sufletul si nu lasa pe ...

Re: Re: fosta relatie

din 19 iul 2004 19:23 de Simplu

Este foarte simplu : If you want his future, forget his past. Asa trebuie sa stea lucrurile, nu ai de ce sa te agiti pentru o relatie care a existat.

Re: fosta relatie

din 19 iul 2004 19:21 de FireSoul

Am trecut printr-o cheste similara. Shi yo stiam ca ma iubeste shi ca pe aia nu, dar nu ma puteam abtine sa nu ma gandesc la tot ce e mai rau. Timpul mi-a aratat ca nu e cazul sa-mi fac griji. Acum stiu ca doar pe mine ma iubeste shi ca nu se va ...

Re: Viata pe un peron

din 19 iul 2004 17:41 de Infector

Frate da tu ceva de la tine asa esti capabil sa postezi? Ca de copy-paste-uri ne-am saturat "cultule".

Re: Re: Ajutooooooorrrr

din 19 iul 2004 12:33 de ExoticDream

Ca nu-ti plac prezervativele e OK, dar ca sa te lipsesti de sex din cauza asta mi se pare de domeniul absurdului! Metoda calendarului e aplicabila de la caz la caz (in functie de organismul fetei) si nici nu este sigura 100%! Steriletul se ...

Re: Amurgul gandurilor

din 19 iul 2004 12:23 de ExoticDream

Si eu am citit intamplator textul ala si nici mie nu mi se potriveste, in schimb se "muleaza" ff bine pe problema discutata ceva mai sus si pe care am remarcat-o si la alte cupluri: tocmai atunci cand fata se zbate si are nevoie de ...

Viata pe un peron

din 18 iul 2004 22:25 de dualis

"In gara asta pustie, pentru a fi perfecta, lipsea ceva. Un calator care sa nu mai fie calator. Care sa renunte la conditia de calator. Care sa renunte la asteptare. Sa devina ca orice obiect al garii, caci un calator care ar astepta intr-un ...

Amurgul gandurilor

din 18 iul 2004 20:26 de dualis

Am citit si eu textul asta cu vreo doua zile in urma, nu mai stiu unde, cred ca am pus situl la favorite, insa eu nu ma regasesc in el, si nici nu cred ca sunt eu mai special din punctul asta de vedere, cred ca marea majoritate a baietilor, ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 966 din 1098
«   1 ... 963   964   965   966   967   968   969 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare