Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 18 iul 2004 17:28 de ExoticDream

Eu as zice tocmai dimpotriva: faptul ca cineva te (mai) poate iubi dupa tot ceea ce demonstrezi zi de zi iti face fff bine la imagine..... cu toate ca mai important ar fi fondul, nu forma, nu crezi? Ca veni vorba....Putini baieti sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca

din 18 iul 2004 17:08 de ExoticDream

"Nu e de ajuns sa ai inteligenta, trebuie sa o si folosesti." (R. Decartes)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cit de mult trebuie sa

din 18 iul 2004 16:50 de ExoticDream

"A intra ca un vis in sufletul unei fete este o arta, a iesi este o capodopera." - Soren Kierkegaard

Re: Ajutooooooorrrr

din 18 iul 2004 16:28 de ExoticDream

Si eu tot anticonceptionale pt partenera ti-as sugera, dar trebuie sa fie si ea de acord, nu? Din punct de vedere al unei fete care n-a facut inca dragoste/sex, pot sa-ti spun ca nici eu n-as vrea sa folosim prezervativ, mi se pare un fel de ...

Re: For Infector

din 18 iul 2004 13:15 de Infector

Ba Azorica , nici nu ma deranjez sa citesc ce ai aberat acolo. Esentialul e ca tu dai cate 10.000 la i-cafe la 3 zile :) iar eu am net 24/24, asa ca nu ma face al draq ca te fac sa stergi pana iti cade mana!Si oricum mai e o faza ...eu ca ...

" Amintirile ma 'cHiNuieSc' "

din 18 iul 2004 00:18 de nemesis

Acesta este un subiect de "aducere aminte"! Pentru cine? Pentru cei care nu au accesat niciodata primul subiect din lista forumului, sau pentru cei care "i-au uitat continutul", iata ad literam cele 8 porunci: 1. NU SCRIETI ...

For Infector

din 18 iul 2004 00:10 de nemesis

Draga copilas, Diferenta dintre modul in care sunt eu moderator si modul in care ai fost tu moderator este una de esenta. 1) Tu ai cerut rolul acesta mie mi-a fost propus. 2) Eu fac asta intr-un mod nepersonal, fara sa iau injuriile sau de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cit de mult trebuie sa

din 17 iul 2004 21:13 de CruelDestiny

And the story starts again...and again...and again....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cit de mult trebuie sa tin

din 17 iul 2004 21:07 de Infector

Ce frumos m-ai descris!Hai ia-ma acasa , iubeste-ma bine!

Re: Re: cit de mult trebuie sa tina preludiul!!dar

din 17 iul 2004 20:00 de y

Dar cand ti-o freaca inauntru nu ti se duce pielea, ca sunt sigur ca dureaza mai mult de zece minute?

Re: Re: Re: Re: cit de mult trebuie sa tina prelud

din 17 iul 2004 19:57 de Y

Depinde in ce mediu te invarti. Daca te invarti in mediul celor care se poarta astfel, ai dreptate. Dar mai sunt si baieti buni, dar de care le e frica fetelor sa se apropie sa nu rada "suratele" de ele ca nu sunt la moda. Baietii nu ...

Re: Re: ...::: Infectorâ„¢:::...

din 17 iul 2004 19:39 de M Hompoth

Am intrat intamplator pe acest forum. Am ajuns aici si am ramas stupefiata: cum poate un moderator sa foloseasca asemenea expresii?! Chiar daca se cunosc, este totusi un forum public ! Regulamentul este ca legea? O bariera peste care sar leii ...

din 17 iul 2004 19:37 de M Hompoth

Am intrat intamplator pe acest forum. Am ajuns aici si am ramas stupefiat: cum poate un moderator sa foloseasca asemenea expresii?! Chiar daca se cunosc, este totusi un forum public ! Regulamentul este ca legea? O bariera peste care sar leii ...

din 17 iul 2004 18:14 de Infector

Ha ha si din nou Wahaha!Ba baiatule eu stiu ca te cheama nemesis nu Iisus Hristos Mantuitorul. Da ce crezi tu bai gustere ca ma deranjeaza ca ai venit tu dupa 'nspe ore si ai scris Cenzura?Lol!Ma simt bine ca am sclav , adica te am pe tine sa ...

din 17 iul 2004 16:45 de FireSoul

10x

Re: ...::: Infectorâ„¢:::...

din 17 iul 2004 16:41 de nemesis

Eu uite ca fac eu o afirmatie comica dragul meu jeg uman! Ei uite ca nu trebuie sa stim punctul tau de vedere numai pt ca tu esti Infectul (Infector... scuze... B) ) si nici nu trebuie sa insulti userii de pe forum! Te cenzurez eu si spun ce ...

Re: DRAGOSTE shi SUFERINTA.

din 15 iul 2004 17:40 de ExoticDream

Chiar daca nimeni nu e perfect, atunci cand iubim pe cineva ne straduim sa-l facem fericit si ne ferim cat de mult posibil de a-l rani. Fiind legati prin iubire, a-l rani pe celalalt e ca si cum te-ai rani pe tine insuti. A-l rani pe celalalt ...

Re: Re: Cand te vindeci de iubire?

din 15 iul 2004 17:23 de ExoticDream

Nimic nu e imposibil DACA o iubeste si el... Daca nu este insa asa, atunci lupta isi pierde sensul.... E mai bine sa nu se mai amageasca si sa incerce incet-incet sa-l uite... Exista oare vreo reteta miraculoasa prin care sa induci iubire in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: care e virsta potrivita???

din 15 iul 2004 16:54 de ExoticDream

Nu-s turca si nici nu ma duc sa dau din buric pe acolo! Glumeam si eu, chiar iei in serios toate alea? Nu ma dau mare, mai, sunt modesta de felul meu. Stiu ce "perspective" sumbre ne asteapta dupa facultate si ca trebuie sa tragi din ...

Re: Re: Mi'e frica de erectie...

din 15 iul 2004 14:42 de iubita

... nu stiu ce sa zic, prietenul meu nu prezinta ceea ce descrii tu aici. Ar trebui? Sau nu e o chestie generala?

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 967 din 1098
«   1 ... 964   965   966   967   968   969   970 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare