Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2004 16:26 de Infector
Hai ma mai lasa-ma cu prietena ta si cu saracia care va macina p'amandoua. Sa ne ignoram ....Cel mai bine! Tu sa-ti vezi de treaba ta acolo , eu de combinatiile mele aici , nu ma mai stresezi cu aiurelile tale , nu te mai iau la misto.Tu cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2004 16:13 de ursu
Parca era vorba ca il ignori . Este evident ca voi doi nu o sa ajungeti la nici un fel de intelegere . Tu nu o sa il aduci pe Infector pe calea dreapta iar el nu o sa te asculte niciodata . Asa ca lasa-l in pace cu janta lui de 17" sa calce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2004 16:07 de ExoticDream
:ninja:Acesta este un post care depaseste orice limita a mitocaniei.:ninja:
Nu mi-am imaginat ca poti ajunge atat de jos incat sa-ti insulti fosta prietena in public intr-un limbaj care ar lasa-o cu gura cascata pe maica-ta care face atata caz ...
Re: Where did your heart go ? din 13 iul 2004 15:59 de sabba
Iti dai seama ca este aproape imposibil de spus!
Sunt milioane de factori care genereaza milioane de situatii, rezultand milioane de variante!
Re: Re: cit de mult trebuie sa tina preludiul!!dar din 13 iul 2004 15:58 de horatiu68
bravo!!!!!10 cu steluta!
sper sa ai parte de un baiat care sa te iubeasca
ca la carte!!!!am ramas
surprins !nu face dragoste cu cine nu te merita,caci o sa ai deceptii.......succes!!!
Re: Re: cit de mult trebuie sa tina preludiul!!dar din 13 iul 2004 15:54 de horatiu68
in primul rind eu aplic
zi de zi tot ce se povesteste pe acest forum-legat de actul sexual!nu am nevoie de documentare -caci de 15 ani ma tot perfectionez!
am vrut pareri cit mai multe sa vad cum evolueaza sau involueaza
gindirea tinerilor ...
Re: Re: Re: Re: Re: care e virsta potrivita????? din 13 iul 2004 15:36 de Infector
Esti proasta n-ai inteles nimic!!!!!!!!
Si daca fac nunta de n mii de coco nu inseamna ca-s tigan! ):(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex anal din 13 iul 2004 15:36 de ExoticDream
Parasutele sunt specialitatea ta, confunzi lucrurile! Si ele tot fara aia 6-7 ani de-acasa....ca doar ce le trebuie cand presteaza, nu?
Ce-i aia DRAGOSTE??? SEX rules!!!
Re: Re: Re: Re: care e virsta potrivita????? din 13 iul 2004 15:33 de ExoticDream
E asa de speciala ziua nuntii daca urla manelele la maximum, se imbata toti ca ramatorii, danseaza sarbe pana transpira de lesina, ne dam mari ce multe masini luxoase parcheaza la carciuma unde e sindrofia, ce meniu prezidential am aranjat??? Mie ...
Re: Re: Re: care e virsta potrivita????? din 13 iul 2004 15:26 de Infector
Si cu ce pielea mea va fi mai speciala ziua nuntii atunci? Ca asa ies in sange in oras cu nevasta-mea si tot una e.Si cu "darul" fata mea cred ca n-ai mai fost la o nunta de jdamii de ani caci acum darul se da in plic nu se mai striga ...
Re: Re: Re: Re: care e virsta potrivita????? din 13 iul 2004 15:25 de ExoticDream
Pantelimonul n-are nici o legatura...eventual aceea ca acolo ai invatat cum e cu smenul si combinatiile, chestie pe care eu de exemplu nu am de unde sa o stiu. Scopul nu este de a-i umili pe cei mai in varsta, ci de a te realiza tu insuti. Daca ...
Re: Re: care e virsta potrivita????? din 13 iul 2004 15:19 de ExoticDream
Good point!!! Si eu detest balciul ala in care trebuie sa suporti zeci de rude si cunostinte pe care nu le-ai vazut in viata ta, intoleala "de gala", pozele la comanda, banii aruncati pe rochie si costum pe care le tii pe urma sa le ...
Re: Re: Re: care e virsta potrivita????? din 13 iul 2004 15:14 de Infector
Exact!! Daca stiu sa produc malai nu inseamna ca fur sau scot fetite sau ceva d'astea pe nasole .ExoticDream se grabeste sa ma caracterizeze doar pentru ca provin din Pantelimon.Si din nou , nu imi trebuie facultate ca sa fac bani (nu ca as fi ...
Re: Re: Re: care e virsta potrivita????? din 13 iul 2004 15:09 de ExoticDream
Inteleg ce spui, insa ca modul tau de a "face bani" la o varsta frageda este unul bazat pe munca, nu cum viseaza pustanii care nici nu isi pun problema sa mai dea la vreo facultate. Sunt de-acum ultracunoscute replicile copilasilor de ...
Re: Re: care e virsta potrivita????? din 13 iul 2004 14:58 de Wizard20
La chestia cu facultatea trebuie sa spun ca sunt de acord cu Infector! Nu mai suntem pe vremea lui "ceasca" cand foarte putin aveau faculate si reuseau sa prinda niste posturi care le puteau oferii beneficii financiare necesare pentru a ...
Re: Re: care e virsta potrivita????? din 13 iul 2004 14:49 de Wizard20
Re: cit de mult trebuie sa tina preludiul!!dar pos din 13 iul 2004 13:09 de ExoticDream
Asta e mai grea decat aia cu varsta optima pt casatorie! Nu se poate matematiza totul! Cand faci dragoste o mare parte din rational este inlocuita de sentiment, nu stai sa faci calcule: "acum trebuie s-o mangai pe nu stiu unde timp de 10 ...
Re: Re: care e virsta potrivita????? din 13 iul 2004 12:48 de Infector
Permite-mi sa te contrazic in legatura cu afirmatia : " unii vor sa-si faca intai un rost (dar asta se cam rezolva pe la 25-26 de ani si pt cei care termina o facultate) "
Te asigur ca nu se rezolva asa usor si cunosc zeci de persoane ...
Re: care e virsta potrivita????? din 13 iul 2004 12:42 de ExoticDream
1.Nu exista neaparat o varsta anume pt casatorie, o faci cand ai gasit persoana potrivita, acel alter-ego langa care simti ca vrei sa-ti traiesti tot restul vietii. Daca trebuie sa dau niste cifre totusi....as zice undeva in jurul varstei de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2004 12:35 de Infector
CENZURAT DE NEMESIS
Pagina 969 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |