Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Where did your heart go ?

din 13 iul 2004 12:34 de ExoticDream

Perioada de asteptare se datoreaza in general unei probleme aparute in cuplu. Unul din parteneri (sau amandoi) simt nevoia sa lase lucrurile sa se aseze un pic inainte de a lua o decizie care ii priveste pe amandoi. Daca in cuplu a existat o ...

Re: cit de mult trebuie sa tina preludiul!!dar pos

din 13 iul 2004 12:30 de Infector

Hahahaa ..asta e asa "momeala" ca sa te documentezi tu sa nu dai gres ... lol...ti-ai luat meci ah si acum incerci sa te refaci :p

cit de mult trebuie sa tina preludiul!!dar postlud

din 13 iul 2004 12:25 de horatiu68

care credeti ca e durata aproximativ potrivita -pt.preludiu si mai ales pt.postludiu pt.ca o fata sa considere ca iubitul i-a acordat atentia cuvenita.!rog fetele sa se gindeasca de cite ori au fost mingiiate dupa actul sexual,si ...

Re: incerc ,dar ma streseaza baiatul asta,infector

din 13 iul 2004 12:24 de ExoticDream

Voi citi articolul.... Dupa parerea mea, 2 sunt conditiile de reusita (igiena se subintelege): cei doi sa fie nebuni unul dupa celalalt (in sensul bun al cuvantului, adica sa se iubeasca, nu sa fie o simpla atractie sexuala) si el sa stie cate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 iul 2004 12:13 de ExoticDream

Eu sunt on-topic! L-am trimis pe omu' interesat de papusi sexoase la locul potrivit, numai ca....respectivul sex-shop e tocmai in Constanta, dar stiu pe cineva acolo care l-ar indruma cu fff multa placere sa descopere sursa placerilor! Sa nu uit ...

incerc ,dar ma streseaza baiatul asta,infector

din 13 iul 2004 12:10 de horatiu68

in primul rind un sfat:pe siteul ele.ro-o persoana feminina care semneaza maya-descrie foarte romantic si practic -din viziune feminina -sexul oral!!!! va rog cititi -si o sa-mi dati dreptate doamnelor,domnisoarelor! apoi-ca sa faci,tu ...

Re: Re: AJUTOR... pe draq

din 13 iul 2004 11:39 de ExoticDream

Chestia cu teava din bazin e doar o pseudoaberatie, stiu si eu pe cineva care practica inotul de performanta si care s-a lovit destul de rau (la picior insa) atunci cand efectua o intoarcere la capatul bazinului (e momentul ala cand te rasucesti ...

Re: AJUTOR... pe draq

din 13 iul 2004 09:15 de sabba

Un prieten de-al meu avea o prietena....."virgina"! Cand au ajuns la capitolul "intrebari si raspunsuri" ea i-a dat explicatia cea mai tare pe care am auzit-o vreodata: Fata facea sport....inot....si a cazut la bazin si s-a ...

Re: Re: am probleme la intrare AJUTOR

din 13 iul 2004 09:06 de sabba

Da, da! Perfect de acord! Seriozitate maxima ar trebui! Moderatorii ar trebui sa faca asta si asa freaca menta! Si ar trebui acceptati doar cei care posteaza lucruri serioase si ar trebui sa se numeasca seriozitatemaxima.as.ro! Foarte bine, ...

Re: Re: Re: Logest-avantaje sau dezavantaje?

din 13 iul 2004 00:20 de buzitzah

:) salut... si eu folosesc Logest(la recomandarea medicului)de aproape 6luni, sunt foarte multumita d ele, mi-au reglat ciclul menstrual, mi-au diminuat durerile menstruale ...si d asemenea menstruatia dureaza mai putin, fiind redusa si cantitativ... ...

Re: Re: Re: Re: Re: am probleme la intrare AJUTOR

din 12 iul 2004 21:00 de FireSoul

Mie imi place! Sa stii ca si raspunsurile de genu' asta sunt folosiotare..Imi alunga plictiseala. Rad de ma cracanez(la figurat!) => mi se contracta muschii stomacali => nu mai am sunci => sunt mai atractiva => imi gasesc prieten ...

Re: Mi'e frica de erectie...

din 12 iul 2004 20:27 de FireSoul

Nu poti shi nici nu trebuie sa faci ceva. Lichidul acela ajuta shi e normal sa fie abundent in timpul preludiului. Pe partenera nu o deranjaza acest lucru(Iti spun din experienta proprie!). Nu am cunoscut pe nimeni care sa spuna ca o deranjaza ...

Where did your heart go ?

din 12 iul 2004 20:16 de dualis

As vrea sa aflu parerile voastre in legatura cu aceasta perioada. El, iubind-o, daca nu asteapta toata viata (ca un caine) inseamna ca nu o iubeste indeajuns ? Desi e constient nu numai ca nu mai primeste dragoste, dar nici macar nu-i mai este ...

Re: Re: Re: Re: am probleme la intrare AJUTOR

din 12 iul 2004 18:41 de Serendipity

Bah ce lume stupida... mesajele ar trebui citite intai de catre cineva... si pe urma postate... ca sa se elimine orice lucru nedorit... asta e forum ca sa ajutam lumea sau sa fim ajutati... nu sa ne atacam si intzepam asa cum o fac unii... eu nici ...

Re: Re: sunt o virginica...

din 12 iul 2004 18:16 de Cineva

Trebuie neaparat un lubrefiant... multa rabdare si intelegere... comunicare... pt ca altfel se duce tot draq... ehee... daca treceti de asta... o sa fie bine pe urma... poate deja ati trecut de atunci... Bafta!

Re: Re: Re: Re: Altceva decat sex!:))

din 12 iul 2004 16:16 de ExoticDream

Bine ca ai ce numara! Altora le sunt suficiente degetele de la o mana.....pt numarat, nu? :lol:

Re: Re:

din 12 iul 2004 14:41 de ExoticDream

Daca te iubeste asa cum o iubesti tu, se va gandi un timp si apoi va reveni la tine, la dragostea voastra. Exista momente in viata cand te afli la rascruce si trebuie sa iei o decizie care il afecteaza in egala masura si pe cel de langa tine. ...

Re: Re: Re: Re: Re: "Iubirea rade si de infer

din 12 iul 2004 14:07 de ExoticDream

Virginitatea in noaptea nuntii e perimata, intr-adevar, dar eu vad chestia asta ca pe o cale suplimentara de cunoastere (premaritala) intre cei doi si nu neparat ca pe o deschidere catre sex in disperare (sunt multi baieti care gandesc ceva de ...

Re: Re: Re: Re: "Iubirea rade si de infern si

din 12 iul 2004 13:25 de ursu

Si eu sunt de parere ca nu se mai poarta virgnitatea in noaptea nuntii . Dar mesajul lui horatiu poate lasa loc de doua intelesuri . Cand zicea ca cei doi trebuie sa aiba deja o anumita experienta in viata sexuala nu a zis : experienta intre ei ...

Re: Re: ...::::nice::::...

din 12 iul 2004 12:23 de ExoticDream

Vezi ca vei fi acuzat de plagiat, cam aceleasi chestii le-am scris si eu mai inainte! Glumesc!!! Unii baieti nu au rabdare sa se documenteze, se bazeaza exclusiv pe instinct si sa nu ne miram de ce o fata prefera un barbat experimentat care stie ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 970 din 1098
«   1 ... 967   968   969   970   971   972   973 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare