Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: cit de mult trebuie sa tina preludiul!!dar pos

din 14 iul 2004 22:26 de sabba

Draga eu m-as apuca sa numar minute,ore, nr de mangaieri.....pe bune! Dar nu stiu de unde sa incep ca la mine sunt asa de amestecate toate ca nu prea imi dau seama ce, cum, unde.... :D:D:D Aaaaaa, mi-a placut o remarca a cuiva de pe aici ...

Re: Re: Re: care e virsta potrivita?????

din 14 iul 2004 17:38 de delya

mare mare dreptate ai! las-o sau lasa-i sa bata campii cu facult,cand vor termina cred ca-i asteapta cu bratele deschise! NUU sa le intre bine in cap.si eu am patit-o asa k stiu ce vb ,aviz amatoarelor care vor comenta.ciao

Re: Re: Re: Re: Re: cit de mult trebuie sa tina pr

din 14 iul 2004 16:43 de ExoticDream

Multumesc pt sfat, dar am consultat deja Oracolul din Delfi si acolo am aflat ca Iisus este intr-adevar idealul de dragoste, cinste si bunatate, dar El ramane acolo sus sa ne calauzeasca pe toti si ca sa nu-l monopolizez s-a gandit sa creeze ...

Re: Re: Re: Re: cit de mult trebuie sa tina prelud

din 14 iul 2004 16:33 de Infector

Felicia, nu mai cauta caci cel pe care-l cauti in cale ti-a iesit.S-a nascut acum doua mii de ani iar numele lui este Iisus.El nu o sa te minta si nu o sa te dezamageasca niciodata, iar la dragoste cu dragoste si bunatate iti va raspunde.Mergi la ...

Re: Re: cit de mult trebuie sa tina preludiul!!dar

din 14 iul 2004 16:33 de ExoticDream

Poate la primele dati in care cei doi fac dragoste exista acea timiditate de inceput cand nici unul nu stie precis ce-i place partenerului, dar mai apoi COMUNICAREA este de baza, directa, fara reticente!

din 14 iul 2004 16:29 de FireSoul

Preludiul shi postludiul tre' sa tina exact atat cat simtiti nevoia... e adevarat ca, de obicei, unul din parteneri se exciat mai repede, altul mai greu-caz in care preludiul se adapteaza dupa nevoile ambilor parteneri. Postluidul poa' sa tina ...

Re: Re: Re: cit de mult trebuie sa tina preludiul!

din 14 iul 2004 16:02 de ExoticDream

Poate acum vreo 20-25 de ani s-o fi nascut pe undeva prin lumea asta mare si un baiat cum imi doresc eu, care sa nu ma deceptioneze asa cum patesc multe fete astazi! Mi-a mai ramas extrem de putina incredere in baieti, s-au specializat in arta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cugetari pentr

din 14 iul 2004 15:36 de Serendipity

Il prind americanii pe Ben Laden si ii spun: Avem doua veshti... una buna si alta rea... Pe care o vrei intai? Se gandeshte asta... Pe aia rea. Ok, deci acum ca te'am prins trebuie sa te executam... nu ca am vrea noi neaparat, dar este si imaginea ...

Re: cum va debarasati

din 14 iul 2004 15:11 de Infector

Daca sunt acasa la ea , sau oriunde dar NU la mine : -'Neata iubire!Credeam ca nu ma mai trezesc azi dupa meciul de aseara (acum vine/bagi un pupic mic).Mai leneveste putinel pisoy pana cobor sa-mi iau niste tigari ca am ramas fara si mor dupa ...

Re: Re: Re: Where did your heart go ?

din 14 iul 2004 13:31 de Infector

Mi-ai folosit nick-ul fara acordul meu , 10€ taxa ca e inregistrat la OSIM :)

Re: Re: Where did your heart go ?

din 14 iul 2004 13:28 de dualis

Asa e, nu le simt, nu le inteleg, nu-mi corespund, le scriu asa, aleatoriu, poate, poate se potriveste unul :) :) Sistemul exista, stai linistita, este de fapt o filosofie nesistematica.. (dar asta e alt subiect) ; daca el se regaseste la ...

Re: Re: incerc ,dar ma streseaza baiatul asta,infe

din 14 iul 2004 08:52 de horatiu68

da,draguta evident ca pot!!!!in primul rind dupa citeva sarutari lente cu buzele si limba simti zona clitorisului cum incet se mareste si un val de placere si caldura interioara iti invadeaza trupul...apoi simti dupa gemete,si miscarile ...

Re: Re: cit de mult trebuie sa tina preludiul!!dar

din 14 iul 2004 08:42 de horatiu68

la faza cu motorul esti cool draguta!!!!!! problema si baiul cel mare este ca timpul in care un barbat /o femeie se excita nu este in veci musai perfect egal!!!!!!

din 13 iul 2004 23:25 de DarkAngel

NU exista nici o durata standard asta depinde de la fata la fata si depinde de baiatul cu care este dar in mod normal trebe sa simtzi cand a fost destul de lung preludiu....dar cu cat ii mai lung cu atat ii mai bine..acuma sa nu exagerezi...dar ...

Re: Cugetari pentru bunul utilizator

din 13 iul 2004 22:44 de sabba

:D:D:D In seara asta romantismul ne omoara!

Cugetari pentru bunul utilizator

din 13 iul 2004 22:31 de FireSoul

- In momentele dificile ale vietii trebuie sa ridici capul, sa scoti pieptul in fata si sa spui cu hotarire: "Acuma chiar ca-am pus-o!" - Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund !!! - Psihiatrii zic ca una dintre ...

Re: Razbunare!!!!!!!:):):)

din 13 iul 2004 22:30 de FireSoul

:lol: Un om decide sa participe la Cruciada Sfanta. Hotarand ca in aceasta perioada sotia lui trebuie sa poarte centura de castitate, zavoreste regiunile tentante ale acesteia, apoi inmaneaza cheia celui mai bun prieten al sau: - Daca nu ma ...

Re: Where did your heart go ?

din 13 iul 2004 21:15 de sabba

In cazul asta nu mai este cazul nici sa astepti ceva, nici sa-ti mai faci sperante ca va mai fi ceva!

Re: Cand te vindeci de iubire?

din 13 iul 2004 17:41 de FireSoul

Te-ai gandit ca poate nici nu trebuie sa-l uiti? Daca zici ca-l iubesti, de ce nu lupti pt el? De ce nu mai dai o sansa iubirii voastre? Nimic nu e imposibil...

Re: Re: Re: sex anal

din 13 iul 2004 17:05 de sabba

Bai, potoliti-va! Toate certurile au un haz, dar asta deja incepe sa ma plictiseasca!:x

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 968 din 1098
«   1 ... 965   966   967   968   969   970   971 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare