Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Dragoste la departare din 19 iun 2004 15:16 de tina
Si relatia mea functioneaza. Noi ne-am vazut din octombrie doar o saptamana dar vorbim zilnic pe mess.Dorul e imens dar nimic nu poate invinge dragostea, atunci cand e dragoste adevarata :heart:
Re: Re: Re: Dragoste la departare din 19 iun 2004 14:59 de ExoticDream
Stiu un cuplu care a rezistat 3 ani la o distanta de 10000 km in acelasi stil pe care il descrii tu aici, singurele lacrimi care au existat s-au datorat dorului nemarginit fata de celalalt si nu infidelitatii, tocirii iubirii, plictiselii etc. ...
Re: Dragoste la departare din 19 iun 2004 14:47 de ExoticDream
:heart: DA, va merge!!! :heart:
2 sapt la 3 luni e mult mai mult decat au altii care se afla in aceeasi situatie si totusi relatia merge bine. Este infernal de greu, dar daca iubirea exista si se bazeaza pe mai mult decat atractie fizica (si ...
Re: Re: Dragoste la departare din 19 iun 2004 14:01 de nemesis
Foarte profund Infector,... multumim!
Relatia mea functioneaza si inca foarte bine... Sunt la ~2000 km de ea, si din oct pana acum ne-am vazut de 2 ori cam 3sapt (in total). Ceea ce trebuie inteles este ca trebuie sa lupti sa faci in fiecare ...
Re: Consecventa noastra... din 19 iun 2004 12:52 de pac
biserica nu prea se implica in activiteatea sexuala a individului doar daca are loc in afara casatoriei sau intre doi oameni de acelas sex.
femeia nu are voie sa intre in altar iar in ceea ce priveste ca femeia nu are voie sa intre in biserica ...
Re: Re: Re: Re: Re: La Cati Ani Poti Sa Te F**i? din 19 iun 2004 11:03 de Infector
Vorbesti sa n-adormi :D
Re: Consecventa noastra... din 19 iun 2004 01:43 de scorpio
Despre faza cu menstruatia si intratul in biserica, nu cred ca e chiar asa.Eram odata pe tren cu un elev in ultimul an la seminarul teologic si o prietena de-a mea l-a intrebat de chestia asta si el a zis ca nu exista nici o regula bisericeasca ce ...
Re: pastila de a doua zi din 18 iun 2004 17:15 de nemesis
Pilula de a doua zi este o masura de "securitate" care trebuie folosita in caz de forta majora! De ce? Pentru ca are la baza hormoni! Nu cred ca vrei sa-ti dai sistemul endocrin peste cap.
Urmari: graturi, voma, decalarea ...
Re: Re: Re: Re: La Cati Ani Poti Sa Te F**i? din 18 iun 2004 16:02 de ExoticDream
Dpdv anatomic organismul este apt sa faca sex inca de la 13-14 ani, inclusiv sa poarte o sarcina (sunt popoare cu o traditie in a aduce pe lume copii la varste fragede), asta nu inseamna ca trebuie sa o si faca!!! Oricat de moderni am fi, anumite ...
Re: Re: Re: La Cati Ani Poti Sa Te F**i? din 18 iun 2004 15:41 de nemesis
Faptul ca exista ciclu menstrual si ca baiatul poate ejacula nu este un semn ca organismul este matur!
Imagineaza-ti o sarcina la 13 ani! Mai gandeste-te un pic ExoticDream...
Re: Re: La Cati Ani Poti Sa Te F**i? din 18 iun 2004 15:38 de ExoticDream
Organismul se poate maturiza si mai devreme (13-14 ani), dar trebuie sa fii matur si dpdv psihic, asta se intampla diferit si nu are intotdeauna legatura cu varsta biologica. Pt cei mai multi, debutul vietii sexuale reprezinta un prag psihologic ...
Re: La Cati Ani Poti Sa Te F**i? din 18 iun 2004 15:25 de nemesis
O varsta potrivita, favorabile sau mai stiu eu cum nu exista. Totusi ar trebui sa astepte macar 16 ani, pentru ca organismul sa se maturizeze indeajuns. De aici incolo, este o problema individuala care se va "materializa" mai tarziu in ...
La Cati Ani Poti Sa Te F**i? din 18 iun 2004 13:41 de AngelGirl
Este una dintre cele mai importante si frecvente intrebari pe care si le pun
tinerii.Fiecare individ trebuie sa-si raspunda singur la aceasta intrebare,
dupa ce parcurge urmatoarele intrebari:care sunt
riscurile la care se expune un tanar, in ...
Re: problema delicata din 18 iun 2004 11:12 de Infector
Frate ... cu cat mergi mai mult pe rahat cu atat de afunzi mai adanc. Cel mai bine sa i-o spui pe fatza ca nu iti mai aduci aminte de ea dar ca te bucuri sa o revezi si ca te atrage ..ca iti place de ea.Parerea mea ca o sa se amuze putinel , plus ...
Re: Consecventa noastra... din 18 iun 2004 10:28 de FireSoul
Rolul bisericii in problemele sexuale este acela de a dezorienta pe cei influientabili, de a crea panica acolo unde nu trebuie.
biserica zice ca sexul inainte de casatorie e pacat de moarte. Mie mi se pare la fel de palcut ca cel de dupa ...
Re: Consecventa noastra... din 18 iun 2004 00:17 de Taqua
Nu stiu carei femei din zilele noastre ii pica bine astfel de reguli religioase...stiu ca o parte sunt respectate inca. Am auzit ca nu se intra in biserica in timpul menstruatiei...un lucru pe care eu nu il pot pricepe sub nici o forma...nu ...
Re: Re: Care e treaba cu experienta? din 17 iun 2004 23:31 de Taqua
Nu cred ca termenii se confunda, iar intrebarea a fost suficient de clara. Nu stiu daca modul in care poti obtine varietate pune cuiva probleme...doar daca sta mai prost cu ... :wacko:
Consecventa noastra... din 17 iun 2004 17:12 de nemesis
1. Cum vedeti voi implicarea religiei (hai sa-i spunem BISERICII CRESTINE) in probleme sexuale?
2. Cum vedeti voi sfaturile date de oamenii bisericii in privinta vietii sexuale...?
3. Care este parerea voastra despre modul in care biserica/biblia, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum vom reusi sa ne unim cu pe din 17 iun 2004 16:32 de nemesis
Ok! Sunt eu rezonabil si cuminte pana intram pe teritoriul bisericii si religiei.
Post inchis!
Re: Re: Re: Re: Cum vom reusi sa ne unim cu persoa din 17 iun 2004 16:28 de ExoticDream
Am observat si eu chestia asta, dar m-am gandit ca trebuie sa fie o greseala....(poate am cazut in patima scenaritei!), dar ce vina are popa ala ca a nimerit aici? Nemesis, cere-i scuze parintelui si sterge postul asta, omul poate chiar a fost ...
Pagina 978 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |