Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Feminismul intervine at cand convine din 11 iun 2004 13:45 de ExoticDream
Mda...interesant! M-as fi mirat sa existe prea multi barbati care sa incurajeze fidelitatea, in loc sa uite de juraminte si promisiuni in momentul in care sunt cuprinsi de febra instinctului primar!!!Auzindu-i pe psihoanalistii evolutionisti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfatur din 11 iun 2004 13:06 de ExoticDream
Nu, dragostea nu se masoara in timp, tocmai de aceea ea nu se poate incepe sau incheia la comanda oricat de mult ne-am dori uneori sa se intample asa. Am mai auzit de curand fraza asta: "Gata, ne-am iubit, relatia s-a terminat (nota ...
Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit... ! din 11 iun 2004 12:40 de ExoticDream
In desenul asta animat care intamplator se numeste viata, parerea mea este ca va alege sfatul dracusorului....e mult mai simplu si mai "masculin"! Imi pare rau ca nu va pot cita (de rusine!!!)"maxima" in limba ...
Re: intrebari pt fete din 11 iun 2004 12:39 de mymy
Vaginul are un sistem de auto-curatare, eliminand secretii vaginale de culoare alba, galbuie sau incolore. El nu are nevoie de curatare. De aceea este cat se poate de sanatos sa nu intervii in echilibrul existent cu spalaturi intravaginale. Numai ...
Re: Re: postinor-2 din 11 iun 2004 00:27 de FireTouch
Nu mai folosi prezervative cu striatii!!! Numai alea se rup.
Postinorul deregleaza perioada rosie a lunii dar nu trebuie sa intarzie mai mult de 15 zile de la data cand ar fi trebuit sa apara ciclul!
Re: intrebari pt fete din 10 iun 2004 20:42 de FireSoul
Nu ti-as indica spalaturi vaginale(nu stiu cat de des se fac, dar mai bine incerci altceva). Daca se rupe prezervativu', du-te de urgenta la farmacie shi cere o "pilula de a 2-a zi". Da', decat sa stai cu stresu'(se rupe, nu se rupe), ...
intrebari pt fete din 10 iun 2004 20:37 de ivy
Sunt inca virgina ,dar in curand o sa fac "pasul"si as avea cateva intrebari:1)cat de des se fac spalaturile vaginale;2)cu ce se fac spalaturile vaginale;3)in caz de rupere a prezervativului ce trebuie sa fac;
Re: accident din 10 iun 2004 20:32 de FireSoul
Daca va iubiti, nu va veti desparti din cauza asta. Fizicul e nimic pe langa sufletul unui om.
Insa trebuie sa o pregatesti inainte sa te vada(oricum, va afla). Vazandu-te fara sa stie dinainte, va avea un soc(e ceva natural shi nu ii va ...
Re: Cum fac o fata sa il uite pe cel care il iubes din 10 iun 2004 20:10 de Taqua
Nu ca sunt de acord cu povestea asta, dar sa zicem...
Nu cred ca e cazul ca te arunci asupra ei cu prea multa atentie, ci mai degraba ar fi bine sa testezi terenul..
Nu ai oferit prea multe detalii...o cunosti bine, nu o cunosti deloc ...
Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit... ! din 10 iun 2004 18:05 de claudiudr
Ce tari sunt astea :D
Re: Re: Re: Problema moderatorilor din 10 iun 2004 17:40 de Infector
Lumea mai e plina si de prosti si de bagatori in seama. Sau de wannabe's sau invidiosi :)
Vorbeam in general asaaaaaa
Si la urma urmei oricum nu scapati de mine de pe forumul asta , poate sa nu mai fiu moderator sa scapati voi de senzatia ...
Re: Re: Problema moderatorilor din 10 iun 2004 15:28 de Taqua
Infector, lumea e plina de indivizi care isi imagineaza ca sunt buricul pamantului si cred ca daca cineva trebuie sa ii placa, trebuie sa ii placa cu toate mizeriile caracterului lor.
Lasa-ne...;)
Re: Problema moderatorilor din 10 iun 2004 15:14 de Taqua
Din moment ce avem scrise negru pe alb indatoririle unui moderator, hai sa incercam sa le raportam la prestatiile lui Infector in umbra acestei "functii".
Prin urmare...in primul rand el trebuie sa pastreze tema subiectelor propuse de ...
Re: accident din 10 iun 2004 12:54 de ExoticDream
Chiar tii la parerea mea? M-as bucura!
Imi pare rau sa aud de accidentul tau, nu e de ajuns ca probabil ai suferit mult din cauza durerii si a operatiilor, mai trebuie sa porti cu tine si un stigmat poate toata viata! Totusi...daca esti in ...
Re: Re: Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii din 10 iun 2004 11:11 de ExoticDream
Iata o gandire teribil de interesanta.... Voi, fetelor cuminti, stati in banca voastra, nu luati exemplu de la baietii sturlubatici care au tot dreptul sa flirteze cu toate fetele si sa zburde prin toate paturile, asteptati ca ei sa-si satisfaca ...
Re: Re: Re: Mai devreme sau mai tarziu vom fii ins din 9 iun 2004 22:17 de sexierul
Nu-nu-nu-nu-nu-nu!!!! Nu trebuie!!! :rolleyes: de ce sparii lumea?! Iti spun eu ce iese, UN ORGI MARE UNDE NU TE-AI INTOARCE TOTI SE V-OR FRECA!!! Fetele cuminti sunt balansul in lumea asta, daca fetele ar fi ca baietii atunci doamne ajuta pe ...
Re: Am uitat pilula!! din 9 iun 2004 20:37 de georgiana
sansele de sarcina sunt destul de mari... fugi la doctor pt. un control sau la farmacie pt. un test de sarcina...
avort medicamentos se face in primele saptamani de la aparitia sarcinii... nu mai sta pe ganduri...
Am uitat pilula!! din 9 iun 2004 13:48 de Micol
Am uitat sa iau pilula la ora 21.00 atunci cand trebuia luata in mod normal si mi-am amintit de acest lucru la ora 9.15 a doua zi. Am continuat sa iau pastila in mod normal dar din neglijenta - nu am citit corect prospectul anticonceptionalelor am ...
Re: Re: Re: Problema moderatorilor din 8 iun 2004 19:32 de FireSoul
Asa cum s-a mai scris, ideea de moderator nu se apropie nici pe departe de felul de a "modera" al lui infector.
E problema lui ce shi cum gandeste. Nu Ar trebui sa incercam sa-l schimbam pt ca asta numai el poate face(daca se prinde ...
Re: Re: Problema moderatorilor din 8 iun 2004 19:13 de bebelusa
hmm....vad ca toata lumea il vb de rau pe Infector...inafara de posturile sterse aiurea (dupa parerea unora) eu zic ca si-a dat cu parerea ....ca ea nu este la fel cu a noastra,e partea a 2,asta nu inseamna ca trebuie sa ne luam de el ....fiecare are ...
Pagina 981 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |