Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: problema delicata

din 17 iun 2004 15:33 de Wizard20

Daca zici ca fata a venit la tine si te-a intrebat ce mai faci ...nu cred ca o sa te refuze sa iesiti la un suc sa mai vorbiti!Daca iesiti la un suc ...incearca ii zici cu subanteles ca ai uitat unde v-ati cunoscut..ceva de genul... examenele astea ...

Re: urgent!

din 17 iun 2004 14:55 de inuendo

Probabil ca trebuie sa se mai cicatrizeze locul, pana la urma e o rupere de tesut dezvirginarea..mai lasa cateva zile sa treaca..si o sa vina si placerea..

Re: Re: Re: Re: Sfaturi

din 17 iun 2004 11:58 de ExoticDream

Si mie mi-ar placea sa raman prietena cu fostii iubiti, dar.... nu stiu daca se poate decat eventual peste ceva timp, dupa ce "imi trece". Prietenia imediata cu ex-ul merge daca relatia a fost un simplu flirt sau exclusiv sexuala si ...

Re: Re: Re: Re: Sfaturi

din 17 iun 2004 10:28 de Dani

ee nu trebuie sa ii tai capu :)) dar totusi ..adika eu dupa tot...nu cred ca as putea asculta cand imi pov despre el ..sau chestii de astea :) si parerea mea ..ca daca raman preten f bun..inseamna ca nu o sa trec niciodata peste ea... si cand o sa-mi ...

problema delicata

din 17 iun 2004 01:00 de preatimid

Iata problema: Cam acum o saptamana la secretariatul facultatii am intalnit o fata care se pare ca o cunosc dar nu stiu de unde. M-a salutat si a intrat in vorba cu mine. Eu ma grabeam foarte tare si nu am putut sa stau la discutii cu ea. Azi am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Care e treaba cu experienta?

din 16 iun 2004 23:53 de Teo

In primul rand, experienta acumulexi intr-adevar mai multa intr-o relatie mai lunga si nu intr-o aventura - in cazul unei aventuri, nu ai timp sa experimentezi tot ce-ti trece prin cap. In al doilea rand, pt. un barbat, sa faca dragoste/sex de 3 ...

Re: Re: Re: Sfaturi

din 16 iun 2004 22:31 de Wizard20

Da Dani ...intradevar stiu ca suna foarte ciudat ..dar este foarte posibil..poti ramane amic cu fosta daca nu o deranjeaza ...si poti sa vorbesti orice cu ea . Ea isi traieste viata iar tu pe a ta ...asta nu inseamna ca tre sa va uarati unul pe ...

Re: Re: Re: Problema moderatorilor

din 16 iun 2004 21:53 de sabba

Din punctul meu de vedere pozitia unui moderator este cea apropiata cu cea a unui sef: indiferent ce vei face nu vei reusi sa fii in gratiile tuturor! Tocmai asta-i motivul pentru care nici nu trebuie sa incerci asta! Nu trebuie sa faci orice pentru ...

Re: Re: Re: Re:

din 16 iun 2004 19:09 de Fucker

Nu te mai osteni doctore! Oricum mishcarea cu infector e buna! Te las cu bine!Sal! Invitatzia ramane deschisa oricand doreshti sa ii dai curs!;)

Re: Re: Re:

din 16 iun 2004 19:02 de DrSexpert

Inseamna ca trebuie sa adaug insultele la adresa administratorului, moderatorilor sau celorlalti membri ai forumului pe lista. De parca n-ar fi ceva de bun simt!

Re: Care e treaba cu experienta?

din 16 iun 2004 15:49 de nemesis

Pai dragul/draga mea, asta depinde de definitia pe care o dai experientei... Nu trebuie sa confunzi experienta cu varietatea. Parerea mea... mentii o relatie stabila si in cadrul ei evoluezi... experimentezi, iti cunosti partenerul, incerci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr

din 16 iun 2004 13:56 de ExoticDream

Ei, hai sa te iau la disecat daca ti-ai facut in sfarsit aparitia (spre deliciul fanilor - care? -, pardon, al fanelor!!!) Ooooo, ne saluti! Asta dovedeste ca ai dobandit o farama de respect pt "turma de wannabe's" sau cum ne-ai mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pt Exotic

din 16 iun 2004 13:04 de Ursu

Asta cam asa e , si cateodata te saturi sa tot cauti , si incepi sa te intrebi daca mai are vreun rost .

Re: Re: Re: Re: Intrebare pt Exotic

din 16 iun 2004 13:00 de ExoticDream

Poate ca si oameni maturi care se cunosc pe mIRC trag tzepe cand vine vorba de intalniri live, nu stiu, dar mi se pare o chestie super infantila sa ai 35 de ani, sa-ti dai rendez-vous cu cineva si apoi sa nu te duci! Parca nu poti sa mergi si, ...

Re: Sfaturi

din 16 iun 2004 12:58 de Wizard20

Hmmm ...najpa situatie.La prima mea despartire pot sa zic ca am fost distrus..dar cu timpul am mai iesit cu prietenii si miam gasit diferite lucruri pe care sa le fac si am mai uitat...dar neah..ce sa zic ..tu o mai iubesti ? Ca ai zis ca ai ...

Re: Re: Re: Re: Intrebare pt Exotic

din 16 iun 2004 12:45 de ExoticDream

Fetele cuminti sunt privite ca niste inapoiate, cu mentalitate din sec. al XVIII-lea, fufele experimentate "le bat" de departe si asta pt ca traim intr-o lume degradata sufleteste, o lume in care ierarhia valorilor s-a inversat. Nu e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Care e treaba cu experienta?

din 16 iun 2004 12:14 de ExoticDream

De acord cu tine, varianta aleasa depinde de personalitatea fiecaruia. Mai exista o problema: cele 2 tipuri de sex nu ar trebui sa fie practicate in paralel. Este dificil sa treci de la unul la celalalt ca stil de viata. De exemplu esti tinerel ...

Re: Re: Care e treaba cu experienta?

din 16 iun 2004 10:41 de ExoticDream

Depinde ce tip de om esti si ce anume te face sa te simti fericit, implinit. Exista oameni pt care fericirea se rezuma la a avea un partener de sex (oricare) in fiecare seara, fara implicatii sufletesti, pt ei o insiruire de orgasme reprezinta ...

Re: Re: Intrebare pt Exotic

din 16 iun 2004 10:08 de ExoticDream

Sigur ca exista un n% procent ca ea sa nu vina la intalnire sau sa se ascunda pe-aproape ca sa-l vada mai intai cum arata, dar astea sunt aberatii care se intampla in general cu pustii de 14-15 ani care se prostesc toata ziua pe mIRC si-si dau ...

Re: Re: Re: Re: Care e treaba cu experienta?

din 16 iun 2004 08:27 de Sergiu

Asta seamana putin a inversare de roluri (no offense meant) - substratul este la nivel psihic probabil, asta daca nu exista particularitati fiziologice. Acum - parerea mea despre zburatul din floare in floare vs. un partener stabil - ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 979 din 1098
«   1 ... 976   977   978   979   980   981   982 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare