Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Sacrificii din iubire

din 22 iun 2004 22:00 de sabba

Da, poate ca sunt mari dovezi de iubire sa renunti la prieteni, la un anumit stil de viata, dar cred ca este mult mai bine sa ajungi la o linie de mijloc, nu sa renunti la tot ce te inconjoara, la tot ce pentru tine inseamna ceva!

Re: Re: Re: Sacrificii din iubire

din 22 iun 2004 18:19 de Wizard20

Ahaaaa...... deci daca nu renunti la un prieten sau la familia ta(de scoala nu am zis ca nu renunt ...era vorba de locul de munca pentru care a trebuit sa "renunt" din fiecare punct 1-10 mai putin ala cu renuntarea la religie) inseamna ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste l

din 22 iun 2004 17:30 de ExoticDream

:ninja: Dupa ce am citit cum se desfasoara relatia pe care vrei s-o pastrezi cu orice pret, RETRAG tot ce am scris mai devreme!!! :ninja: Iarta-ma daca te supar, dar cred ca preferi pareri sincere, in fond de asta ai venit sa ceri un sfat, nu? ...

Re: e destul de ciudat

din 22 iun 2004 16:50 de ExoticDream

Nu trebuie sa te iubeasca doar el. Daca vrei sa simti ceva (mai ales prima data), bine ar fi sa-l iubesti si tu pe el...macar putin! Ti s-a intamplat vreodata ca pe vreunul din acei multi prieteni ai tai sa-l si iubesti, iar sentimentul sa fie ...

Re: Re: Sacrificii din iubire

din 22 iun 2004 16:18 de ExoticDream

Mda...tot ea trebuie sa te iubeasca, iar tu consideri ca intre a renunta la un prieten/scoala/familie si a renunta la ea ai alege intotdeauna a doua varianta, asta demonstreza cat de mult ai iubi-o tu, nu?

din 21 iun 2004 22:55 de Alex69

...te numesti cumva Maria Clara Brumariu ???

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste la departare

din 21 iun 2004 22:52 de copilita

Nu vreau sa fiu nici drastica, nici cruda... chiar daca asha am sa par, am sa fiu doar sincera. Nu cred ca relatia voastra shchiopateaza din cauza distantei, ea scartaie din totdeauna, dupa cate povesteshti. Dragostea nu trebuie nici fortata, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste l

din 21 iun 2004 13:55 de FireSoul

Poate se potoleste daca nu ii mai accepti "micile mizerii", fara a face crize de isterie....ciudat om...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste la de

din 21 iun 2004 12:08 de Bagolyka

si eu cred la fel,ca el trebuie sa piarda ca sa realizeze ce a avut.Nu spun ca sunt perfecta,dar nu cred ca vreo fata ar fi rezistat la fel de mult cu toate certurile ,scandalurile etc I-am spus de multe ori ca vreau sa fac dragoste si nu sex,iar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste la depart

din 21 iun 2004 10:36 de FireSoul

Cam ciudata relatia voastra. te-ai gandit la varianta ca poate nu e el "the chosen"? Poate ca e unul dintre oamenii care trebuie sa piarda ceea ce au pentru a realiza adevarata valoare a ceea ce au pierdtut Ai discutat cu el ce te ...

din 21 iun 2004 10:29 de FireSoul

Am patit shi yo chestia asta. Nu puteam sa las "feelingu'" sa ma domine, nu ma puteam lasa purtata de val pt ca imi rea teama. Teama de durere, teama ca mi se vor intampla anumite chestii pe care le-am vazut cand eram mica... ...

e destul de ciudat

din 21 iun 2004 00:52 de just a girl

am 20 ani si pana acum am avut foarte multi prieteni.trebuie sa mentionez ca inca practic nu m-am culcat cu nici unul dintre ei.de ce zic practic?pt ca au fost mai multe tentative,insa eu ma opream la un anumit punct,cred,pt ca inca nu eram pregatita ...

Re: Re: Re: femenal

din 20 iun 2004 21:20 de FireSoul

Analizele respective se fac in romania. Ai avut ghinion sa intalnesti mostrele respective de prostie. Sper sa gasesti o clinica in care sa lucreze medici, nu zugravi... Nu stiu cum se numesc resp. analize, dar SIGUr se lac shi la noi(shi nu ...

Re: Re: femenal

din 20 iun 2004 20:58 de emi

:lol: stii care e partea cea mai amuzanta.nu stiu ce analize trebuie facute si nu stiu unde se fac.doctorita de familie a spus ca nu se fac asemenea analize in romania,cea de la cabinetul de plenning din policlinica spune ca nu e nevoie de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cat timp?

din 20 iun 2004 18:46 de sabba

Bucatica de plaja pustie...... Visezi exotic! :D:D Nici macar iarna nu mai poti fi in siguranta! Fara spectatori!:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cat timp?

din 20 iun 2004 18:10 de ExoticDream

Noaptea e si mai multa paza pe plaja...;) si e si frig....sa stai in costumul lui Adam si al Evei in bataia valurilor pe intuneric si in frig mi se pare mai putin romantic decat ziua in amiaza mare cand razele soarelui te mangaie....mmm....la fel ...

Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste la departare

din 19 iun 2004 22:41 de copilita

Tu vrei sa te convingem ca nu e greu, sau ca va fi mai ushor in continuare? Ei bine, nu e usor, si nici nu va fi usor... nimic nu e usor, si cred ca, uneori, masura lucrurilor e data de modul mai mult sau mai putin dificil in care au fost ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema moderatorilor

din 19 iun 2004 20:39 de ExoticDream

Banuiam eu ca esti tot tu! Welcome back!!! Cu tine e amuzant sa ne "certam", imi place si mi-era dor sa te "aud"! Nu conteaza de ce nu mai tronezi in capul listei, esti simpatica oricum! ;):D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema moderatorilor

din 19 iun 2004 20:08 de sabba

Daca iti era dor de mine iata-ma-s!;) Sunt tot eu dar cu alt "ambalaj"! Motivul pentru care nu mai sunt moderator nu sunt userii sau cererile lor! Ca urmare,cred ca putem sa discutam si sa ne certam :D:D:D, pentru ca trebuie sa ...

Re: Toamna se numara... bobocii

din 19 iun 2004 19:51 de sabba

Da! Cred ca este o idee foarte buna! Este adevarat ca sunt un pic cam mici, insa sunt suficient dezvoltati incat sa inteleaga aceste lucruri! Cei care cred ca mai sunt copii care la 7 ani decupeaza se inseala! Mi se par aberanti cei care-si ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 977 din 1098
«   1 ... 974   975   976   977   978   979   980 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare