Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Ce viteza de uitare aveti? din 16 iun 2004 08:06 de Sergiu
Nu interpretez nicicum faptul ca ai suprapus relatiile. Fiecare e liber sa faca cum doreste, eu de felul meu aplic regula aia ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Plus ca nici nu a fost cazul la mine, asa ca e usor de vorbit.
Acum, referitor ...
Re: Care e treaba cu experienta? din 16 iun 2004 01:34 de Wizard20
Hmmm...Man ...experienta capetzi in ambele cazuri dar trebuie sa te gandesti care dintre optiunile de mai sus iti ofera un orizont mai larg! Yo cred ca "una shi buna" iti poate oferii cam tot felul de experiente fata de ...
Re: Ce ti-ar placea sa auzi? din 15 iun 2004 16:27 de ExoticDream
E interesant ce spui! Nu stiam ca la barbati concentrarea e altfel decat in cazul nostru....in general cand faci dragoste ai probabil momente in care pierzi controlul...atunci probabil nu mai stii nici ce spui daca spui...insa "te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Care e treaba cu experienta? din 15 iun 2004 16:27 de inuendo
Mama ce am mai ras!!! merci exotic..iti raman dator..cu nustu..un buchet de flori??
Hai sa iti zic altfel..um..ca tu nu ai facut sex..sa iti ofer o comparatie..
Deci sa presupunem ca e vorba de o masa...cina..whatever..
Un numar sexual ...
Re: Re: Re: Re: Care e treaba cu experienta? din 15 iun 2004 16:20 de ExoticDream
Poate ca pt barbati imaginea in fata lumii este importanta, dar nu conteaza si placerea pe care o obtin??? Daca ar face sex de 3 ori pe noapte, s-ar simti in extaz de 3 ori, nu? (Nu luam in considerare pacerea partenerei.) E adevarat, cu ceva ...
Ce ti-ar placea sa auzi? din 15 iun 2004 16:17 de inuendo
Nu mai, nu e vorba de galagie, ele pot urla linistite...da nu ma apuc sa vorbesc, pierd placerea, concentrarea, plus ca pentru multi cand se incepe cu te iubesc, dispare cheful...
Asta sunt eu..am incercat si sa vorbesc, dar trebuie sa fiu atent la ...
Re: care e treaba cu acne?! din 15 iun 2004 15:46 de FireSoul
Sunt o groaza de tratamente pentru acnee. Tot ce trebuie sa faci e sa intrebi la o farmacie(naturista, daca gasesti) ce "leacuri" au.
In functie de cauze, ti se va prescrie un tratament, dar pentru asta tre' sa consulti mai intai un ...
Re: Intrebare pt Exotic din 15 iun 2004 15:28 de ExoticDream
Mmmmm.....e prima data cand ma abordeaza cineva in calitate de psiholog, ma simt flatata, dar cred ca stii ca am doar (aproape) 19 ani, nu prea multa experienta in ale vietii, doar o inima mare si o dorinta enorma de a sprijini cat pot oamenii ...
Re: Care e treaba cu experienta? din 14 iun 2004 23:58 de Fucker
Hmm..!:D
Periculoasa si subtila intrebare!Nici nu se putea sa nu fi tu cea care o posteaza!:D
Permite-mi sa ma gandesc pana maine seara si o sa raspund!
Trebuie sa fie un raspuns 100% sincer sau sunt posibile si devieri ,ca sa dam si ...
Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit... ! din 14 iun 2004 13:55 de ExoticDream
Sigur ca nu m-astept sa ma sune la 2 noaptea si sa-mi spuna "Te iubesc" cand abia ne-am cunoscut! Nu prea cred in dragoste la prima vedere, asa ca in mod cert e nevoie ca relatia sa aiba un pic de vechime pt ca partenerii sa se cunoasca ...
Re: sarcina fara sex din 14 iun 2004 13:01 de anca
:/:/
Re: sex din 13 iun 2004 20:36 de Teo
Pai nu stiu, da-ne intai toate datele problemei: de exemplu cati "tineri din ziua de azi" ai incercat de ai inceput sa generalizezi :wacko: Si pt partea a doua, un barbat e destul de usor de inhibat, mai curand trebuie sa te chinui daca ...
Re: Logest-avantaje sau dezavantaje? din 13 iun 2004 20:30 de Teo
Cel mai bine ar fi sa te intorci la medic si sa iti faci totusi testul ala hormonal. Poti si sa le incepi si sa renunti dupa prima folie daca efectele secundare sunt severe - eu asa am facut, dar am de ex o prietena care e super fericita cu ...
Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit... ! din 13 iun 2004 19:08 de Teo
ExoticDream, ca sa-ti permiti sa te deschizi in fata unei femei trebuie ca relatia sa aiba deja ceva vechime si sa o cunosti foarte bine. Daca un tip se poarta de la inceput asa si te suna la 2 noaptea sa-ti spuna ca te iubeste, cel mai probabil ...
Re: men @ #1 xperience din 13 iun 2004 15:29 de DarkAngel
pai man... ce trebuie sa faci este sa nu te emotzionezi ceeea ce banuiesc ca este destul de greu daca este pt prima data..si mai ales daca fata are experientza./.. trenbuie sa te relaxezi inatite de a incepe sa ai incredere in tine si cel mai ...
Re: Logest-avantaje sau dezavantaje? din 13 iun 2004 13:12 de Cynthia
Nu stiu mey daca ai citit ce am scris mai sus ai vazut ca si mie mi-au fost recomandate fara prea multe intrebari...si efecte secundare nu am avut decat o usoara marire a sanilor(care nu m-a deranjat) si eu imi faceam multe probleme ca mi s-au ...
Re: sarcina fara sex din 13 iun 2004 12:55 de Cynthia
Tampoanele interne pot sa te dezvirgineze cu siguranta...dar depinde de cum este himenul tau,cat de elastic si de perforat (prin gaurelele himenului curge sangele menstrual).acum nu te dezvirgineaza de tot ci doar eventual iti perforeaza putin ...
Sarcina fara sex? din 13 iun 2004 09:37 de marra
prina intrebare..:daca o fata virgina foloseste un tampon de tip intern shi este greu s il pun shi mai greu s a il scoat de fiecare data .. mai sunt virgina ?
dece si cu ce este diferit tamponul de penixul unui barbat ? shi raman virgina dupa ...
Logest-avantaje sau dezavantaje? din 12 iun 2004 09:14 de mappy
Faptul ca ai luat Microgynon, "la RECOMANDAREA medicului", ma pune pe ganduri... Aceste anticnceptionale sunt cunoscute pentru efectele secundare ciudate pe care le au... Cred, de asemenea, ca le-ai luat fara testul hormonal, ceea ce ...
Re: Problema moderatorilor din 11 iun 2004 16:42 de nemesis
Scuze de intarziere...
Ce ma astept eu de la Infector? Raspund inainte de a citi cele postate la acest subiect...
Astept sa nu stearga posturi nelegate de sub sex ci eventual sa posteze un avertisment sau sa le inchida.
Astept sa nu stearga ...
Pagina 980 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |