Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista ? din 30 iun 2004 17:22 de Infector
dupa mintea ta ... inseamna ca nu exista decat fete(1) (cele pe care le vedem zi de zi) si calugaritze(2). Nu vezi ca esti proasta?
Re: Re: Re: Re: Re: Dulce razbunare din 30 iun 2004 17:21 de sabba
Este foarte adevarat ca exista momente de furie cumplita cand iti vine sa-i crapi capul aluia sau sa dai cu masina peste el, insa este prima faza! Va trece, cum trec toate, pe lumea asta!;)
Re: Re: Re: Re: Re: Dulce razbunare din 30 iun 2004 17:21 de sabba
Este foarte adevarat ca exista momente de furie cumplita cand iti vine sa-i crapi capul aluia sau sa dai cu masina peste el, insa este prima faza! Va trece, cum trec toate, pe lumea asta!;)
Re: Fetele cuminti : chiar exista ? din 30 iun 2004 17:16 de ExoticDream
Asa este, exista 2 tipuri de fete: cele usuratice, modelul "azi cu unul, maine cu altul ca viata e scurta si merita traita" si cele serioase, modelul "one man's girl" care prefera relatiile serioase, bazate pe dragoste, ...
Re: Re: pauza ceruta d prietena mea din 30 iun 2004 16:08 de ExoticDream
Bravo! Pe 29 iun 2004 la
23:57 tu ai gandit si cu creierul meu! Serios acum....imi place la nebunie ce ai scris, si eu sunt la fel de "naiva", cand iubesc o fac din tot sufletul, plang, as lua trenul/avionul/whatever si daca ar locui ...
Re: Re: Re: Re: Dulce razbunare din 30 iun 2004 12:44 de Wizard20
Maii...neaa..Bestiutza...dar u de unde esti asa de sigur ca o sa se simta mai bine? Exista foarte multe cai de a face pe un om sa regrete ca a facut ceva gresit(daca chiar TREBUIE asa cum zici tu ...ceea ce mi se pare o parare super TAMPITA...dar ...
Re: Fetele cuminti : chiar exista ? din 30 iun 2004 01:41 de FireQ
Nu este chiar asa de greu!Atata timp cat iti vei manifesta interesul vis-a-vis de fata pe care ti-o doreshti..,si ea te va place ,sa fii sigur ca lucrurile nu vor sta pe loc!
Unde poti intalni fata pe care o visezi?Asta e foarte greu de ...
Re: pauza ceruta d prietena mea din 29 iun 2004 23:57 de dualis
Bravo pt. lacrimi ! Bravo pt. nebunia de a lua trenul ! Bravo pt. ca iubesti cu tot sufletul ! Sunt sigur ca esti "naiv" ca mine ; cand ea greseste cu ceva, tu, pt. ca o iubesti cum ea probabil nu va intelege si nu va fi capabila ...
Re: din 29 iun 2004 16:59 de ExoticDream
Ce inseamna ca ti-ai aranjat viata??? ;)
Unde as vrea sa se intample prima data? In caz ca nu ar fi ceva spontan si neprevazut, mi-ar placea sa fie intr-un cadru romantic (la mare - pe o plaja pustie sau la munte - intr-o cabana intre brazi ...
Re: Daca dragoste nu e... din 29 iun 2004 14:32 de anyahsa
Relatia asta nu este sanatoasa nici pt tine, nici pt el. Nu ma intelege gresit. Si eu sunt f f geloasa, dar incerc sa invat sa am incredere in prietenul meu.
Parerea mea este ca tu l-ai inselat de frica sa nu te insele el primul.
A sunat o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche... din 29 iun 2004 11:42 de ExoticDream
E buna comparatia! Eu o aveam in minte pe cea cu o jucarie pe care ti-o doresti mult cat timp o vezi in vitrina sau la alt copil, esti incantat sa o obtii si sa o folosesti un timp, dar apoi te plictisesti, o arunci si vrei alta noua. Comparatia ...
Re: silicon ! pro-contra din 28 iun 2004 23:28 de dualis
Pe langa preturile f. mari si pe langa parerea mea proasta despre idee in general, ma ingrozeste gandul ca dupa 10 ani, parca, trebuie sa refaci operatia. Mai bine faci niste flotari. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche... din 28 iun 2004 22:54 de FireQ
Cam asa se intampla si cu mine!Mai bine stau FARA si ma multumesc sa ii privesc pe altii!;)
Re: Re: Re: Re: Re: Suflet pereche... din 28 iun 2004 22:22 de dualis
Da, asa gandesc si eu, si cam aceeasi idee am "aruncat-o" in alt colt al forumului. Acum imi vine sa fac o comparatie, poate nu e chiar pertinenta :) imi plac DESTUL de mult cainii, si as vrea un husky, insa ma gandesc ca DESTUL asta ...
Re: Re: Re: Re: Suflet pereche... din 28 iun 2004 15:06 de ExoticDream
Am ajuns la concluzia ca, desi iubirea este un sentiment universal, nu toti suntem in stare sa-l traim cu adevarat. Trebuie sa fii capabil sa te dedici unei persoane, sa fii in stare sa pui fericirea si binele ei inainte de orice, sa-ti sacrifici ...
Re: sarcina fara sex din 28 iun 2004 14:43 de ExoticDream
Vad ca ai 20 de ani impliniti si nu stii o gramada de chestii....ciudat rau!!! Hai sa-ti raspund...
1.Tamponul te poate dezvirgina, e preferabil sa folosesti din alea mai mici, stiu ca exista, intreaba si tu la farmacie, nu te jena (nu de ...
Re: Re: femela/mascul'nascare din 28 iun 2004 14:39 de nemesis
Daca poti spune asa ceva, atunci viata pentru tine trebuie sa fie foarte grea... :blink::lol:
Re: Doresc un mic sfat din 28 iun 2004 13:14 de me
din prima zi
Re: Re: parintii si viata sexuala a copiilor din 28 iun 2004 13:07 de vali
Eu cred ca dc esti cu o persoana mai multi ani, fara a avea o viata sexuala si te intelegi f.bine poti sa treci peste asa zisele nepotriviri la pat constatate dupa casatorie(desi nu vad cum ar putea sa existe intre 2 persoane care se iubesc)
Doresc un mic sfat din 28 iun 2004 12:29 de andreegr
Din ce zi a ciclului trebuie luate Diane35 din ziua a-5-a sau din prima zi?
Pagina 975 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |