Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit ... !

din 8 iun 2004 19:12 de Teo

Mai ales daca zici ca nu arati prea bine, principala carte pe care trebuie sa o joci e inteligenta. Ai fi uimit cate fete prefera tipii inteligenti. Oricum, n-ar fi o idee rea sa slabesti vreo 10 kile ;) Ah, si poarta-te natural, e important sa se ...

Re: Problema moderatorilor

din 8 iun 2004 18:32 de LatinSexyGuy

Din cele 900 de raspunsuri ale lui ... cate au peste 100 de cuvinte?De cate ori ceea ce scria el era un simplu dialog cu cineva?Trebuia sa deschideti si un chat si sa il faceti pe el moderator ... dar aici ... eu cred ca baiatu` asta e foarte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit,

din 8 iun 2004 18:30 de Baiatzu

Ce te face sa crezi ca asta vreau ? Sa sti ca te inseli !!!

Re: Re: Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, abu

din 8 iun 2004 13:25 de ExoticDream

"Respectivul" guru si-a expus opinia chiar aici, cauta-l!!! Efect garantat!!! Si ca sa-l parafrazez pe maestru, uite inca niste indicatii pretioase: (>) vorbeste-i fetei ca si cum ar fi o femeie matura, fa-o sa se simta ...

Re: Re: Re: Re: chiuretaj

din 8 iun 2004 13:20 de Amalia

E tare greu sa te judece cine nu a trecut printr-un avort. O vorba spune ca "in viata trebuie sa le faci pe toate" - se refera si la avort, la crima? Pacat ca o femeie sa ajunga in ipostaza de a face ceea ce nu vrea, doar fiindca este ...

Re: Re: Problema moderatorilor

din 8 iun 2004 10:26 de ExoticDream

Nu, lumea nu asteapta sa pleci, ci sa respecti directivele date de Dr Sexpert si expuse in acest thread. Un moderator trebuie sa-si pastreze obiectivitatea, ceea ce tu nu ai prea facut in ultima vreme. Fiecare gandeste cum vrea, nu exista tabere ...

Re: Re: Re: Toamna se numara... bobocii

din 7 iun 2004 19:36 de Cynthia

bey deci ce am priceput eu pana aici e faptu ca de fapt ar fi optional si eventual elevii pot sa semneze daca vor sau nu materia asta si cica se baga pe la 1-4 sub forma de pb de igiena,la clasa a 8-a dar se numeste"educatie sexuala"si pe ...

Re: Re: Toamna se numara... bobocii

din 7 iun 2004 18:44 de Baiatzu

Mah ... NU E CORECT !! ce aia a mea. Pai ar trebui sa le spuna din clasa a V-a nu din clasa I ! Bine ca la cei de clasa a V-a care deja incep sa se joace cu p.tza nu le zice nimik si vor sa se bage pe aia mici care nu stiu nici ce ii ala un pupic si ...

Re: Test Sarcina Barza

din 7 iun 2004 16:26 de flory2177

Am o intrebare, la vizitatorii acestui forum. Cum se citeste un rezultat la un test de sarcina BARZA? Stiu ca este o legenda pe ambalaj, dar tousi. S-a intamplat, ca la efectuarea unui test sa iasa negativ, iar la al doilea, in prima faza tot ...

Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit... !

din 7 iun 2004 11:24 de Dani

Un text foarte bun la agatzat fete ar putea fi : "corpul tau e format din 90%apa, mie mi-e sete!" sa nu mai zicem de : "Te-am urmat pana acasa. O sa ma pastrezi ?" pana la : "Stii ce ar arata bine pe tine? Eu!" Sa ...

Re: Re: Re: Re: Succes vs Compromisuri

din 6 iun 2004 23:06 de Taqua

E un punct de vedere interesant si iti dau in mare masura dreptate in ceea ce priveste legea in Romania si la cum se aplica ea dupa regulile aluia care da mai mult. Apoi, referitor la ce ai spus tu despre ce vor zice ceilalti...totusi,traim ...

Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit... !

din 6 iun 2004 20:48 de Fucker

Imi dai si mie o poza, ca sa stiu ce sa ii arat Mosului sa imi aduca de Craciun? Am avut o zi proasta si intodeauna zambetul unei fete dragute ma inveseleste. Vrei sa imi zambesti? Ce caine dragut, ce numar de telefon are? Am ...

Re: virginitatea nu e demodata

din 6 iun 2004 20:34 de YLoveCamelia

esti capabila sa mi explici : "virginitatea inca nu este demodata " ?

din 6 iun 2004 20:32 de MissSixty

Pai eu zic k ar trebui sa te duci la ginecolog..shi asah vei stii 100%:,

Re: Varicocel

din 4 iun 2004 20:14 de scorpio

Din cate stiu eu, operatia nu e foarte dificila, presupune taierea portiunii varicoase a venei spermatice, recuperarea este destul de rapida (6-7 zile pentru efort usor si 6 saptamani pentru efort sustinut:sala, inot, maraton etc.).Probabil ca cea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata NU este o in

din 4 iun 2004 13:49 de nemesis

Dezamagire, nu joc corect,...? Ce-i cu tine? Hmmm chiar crezi ca nu stiam de unde sunt vresurile ? You homo sapiens and your way of thinking... :ninja:

Varicocel

din 3 iun 2004 13:06 de Razvan

Buna ziua Dr. Sexpert, as avea o intrebare: este vorba despre varicocel. Am fost la un medic urolog si dupa consultatie mi-a diagnosticat varicocel la testicolul stang. Mi-a spus ca trebuie sa fac o spermatograma si apoi sa iau o decizie in ...

din 3 iun 2004 11:46 de Taqua

Te-ai ars...Fugi la un control ginecologic...repede.

Test Sarcina Barza

din 3 iun 2004 09:40 de Anonym

Am o intrebare, la vizitatorii acestui forum. Cum se citeste un rezultat la un test de sarcina BARZA? Stiu ca este o legenda pe ambalaj, dar tousi. S-a intamplat, ca la efectuarea unui test sa iasa negativ, iar la al doilea, in prima faza tot ...

Re: virginitatea nu e demodata

din 2 iun 2004 22:58 de AngelGirl

virginitatea la o anumita varsta e jenanta dar cat esti frageda..nu e nimik..

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 982 din 1098
«   1 ... 979   980   981   982   983   984   985 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare