Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 d

din 28 apr 2004 17:21 de ExoticDream

2.Recunosc ca esti cu niste ani mai mare decat mine si in mod cert ai mai multa experienta. Totusi sa stii ca i-am intrebat si eu pe acei virgini mai "intarziati" si te asigur ca nu se jenau sa-mi spuna adevarul.Doar unul din 4 se ...

Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

din 28 apr 2004 16:47 de ExoticDream

Nici eu nu as ceda.Si nu trebuie sa fii neaparat o persoana puternica pt asta, ci doar...sa iubesti cu adevarat. Cine oare nu-si doreste sa se bucure cat mai mult de prezenta persoanei iubite,de iubirea ei, de atingerea ei tandra? Dar daca ...

Re: atinconceptionale si efecte

din 28 apr 2004 09:59 de Cynthia

intreaba farmacista,ca doar n-a facut o facultate degeaba.plus,fiecare fata reactioneaza altfel la anticonceptionale.Parca desorelle au un dozaj hormonal redus,insa ceea ce ti s-a intamplat poate fi o reactie de acomodare a corpului tau cu ...

atinconceptionale si efecte

din 28 apr 2004 09:35 de catrinel

salut! eu sunt noua atat pe forum cat si in tagma anticonceptionalistelor. cu greu m-am hotarat, atunci cand am vazut ca ciclul meu o lua din ce in ce mai des razna, sa cer medicului sa-mi prescrie a/c. si alesele au fost desorelle. problema e ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de an

din 27 apr 2004 22:34 de jaden

1. Tampitul ramane tot tampit... ca sa pot asimila ceva de la un om, trebuie sa imi placa omul respectiv... ajung sa asimilez inconshtient, cu un zambet linishtit shi aprobator... respectivul mi se pare un tampit...aleg sa asimilez de al ...

Re: o seara

din 27 apr 2004 20:53 de Alinutzzza

te inteleg. gandesti asa fiindca el a fost primul tau prieten. Cred k sunt pers care te intelege cel mai bine dep forumul asta, caci am fost si eu in situatia ta cu primul meu prieten, il iubeam nebuneste, era viata mea, fara el nu puteam sa ...

Re: Re: Re: Re: Pilule + Eritromicina

din 27 apr 2004 20:52 de cunoscatorul

INCA O DATA REPET:TU NU ESHTI NEMESIS!):():():( Lasa-te de explicatii tampite ca eshti prost/proasta ca noaptea!):():():(

Re: Re: Re: Re: Pilule + Eritromicina

din 27 apr 2004 19:26 de princess

Bai eu cel putin am putina minte..dupa cum zici tu:x..spre deosebire de altii..uite aici raspuns de un doctor la o problema asemanatoare:"La administrarea corecta a anticonceptionalelor orale probabilitatea instalarii sarcinii este foarte mica. ...

Re: Re: Re: Pilule + Eritromicina

din 27 apr 2004 18:42 de nemesis

Da draga eu am luat si am observat efectele... spre deosebire de tine care habar nu are, macar eu m-am informat, am experimentat; fie chiar si pe "propria-mi piele"... :D:lol: Mai draga, da' putina minte trebuie ca ai, in capu' ala ...

Re: urgent

din 27 apr 2004 18:38 de nemesis

Sunt satul de toti TAMPITII care o fac fara sa stie ABSOLUT NIMIC despre viata sexuala ! Uneori cred ca in lumea asta sunt numai cretini !!! ):():():(

Re: Re: Pilule + Eritromicina

din 27 apr 2004 18:13 de princess

Hai nu ma innebuni...dar tu de unde esti mai asa sigur..ai luat cumva si la tine si-au facut efectul?:D:D

Re: o seara

din 27 apr 2004 17:52 de ExoticDream

Nu mai radeti, se poate sa fie adevarat. Cred ca esti fff tanara si nu-ti poti controla inca bine senzatiile...Iti iubesti la nebunie "puiul",dar te-ai lasat pacalita de un alt baiat care,daca lucrurile ar fi evoluat in locul acela ...

Re: Re: Re: Re: prima oara cu o virgina

din 27 apr 2004 16:47 de ExoticDream

Hai ca nu poate fi chiar ca la dentist,mai!M-am consultat cu o prietena care e tot virgina si uitati la ce concluzii am ajuns impreuna. Noi ramanem la ideea de "make-love not sex" si ne adresam doar celor cei care sunt de acord cu ...

Re: ????

din 27 apr 2004 15:47 de kissie

dragutzul meu...cred ca e treaba fiecaruia cat de mult il preocupa sexul...face parte din viata cotidiana...este din ce in ce mai mult mediatizat si de ce sa-l ocolim? in plus, cei care intra pe adresa asta chiar au probleme si merita sa-i bagam in ...

Re: Pilule + Eritromicina

din 27 apr 2004 12:57 de nemesis

Princess darga, atunci cand dai un sfat, mai ales in probleme delicate, informeaza-te !!! Nu este adevarat da antibioticele scad efectul anticonceptonalelor! Sunt foarte putine anticonceptionale a caror efect este pus in pericol de ...

Re: Re: Re: prima oara cu o virgina

din 26 apr 2004 23:35 de anonima

mm interesant : parerea unei fete... toata chestia tzine in prmul rand de cat de mult vrei tu asta, fara ca sa fi obligata doar din cauza ca nu cumva sa se destrame relatie dupa aceea si etc. sa fi constienta de ce faci.sa nu te sperii de mituri de ...

Re: Re: Re: prima oara cu o virgina

din 26 apr 2004 23:33 de levi82

Interesant punct de vedere. Am trecut si eu printr-o situatie foarte similara, si sunt oarecum de acord. Cred ca aici este o problema de gasire a echilibrului. Trebuie gasita aceea cale de mijloc, in care insisti un pic, dar nu in masura in care ...

Re: Pilule + Eritromicina

din 26 apr 2004 23:25 de princess

Antibioticele anuleaza efectele anticonceptionaleleor!

din 26 apr 2004 22:57 de princess

Faptul ca ai luat pastila imediat, dupa 1 ora,cred ca te-a ajutat foarte mult..iar intarzierea celei de-a doua pastile eu nu cred ca e o problema..iar testul de sarcina se face cel mai probabil dupa 2 saptamani.Bafta!

din 26 apr 2004 22:51 de Ursulake1

daca nu vrei sa te pricopsesti cu un pui de indian de merge de-a buhilea prin casa n-ai alta varianta decat sa faci avortu ... bafta

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 993 din 1098
«   1 ... 990   991   992   993   994   995   996 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare