Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Sex neprotejat, Postinor..... risc sarcina?

din 26 apr 2004 22:38 de anonima

problema sta asha : am facut sex neprotejat..si el sa terminat in mine.. am mers urgent la farmacie si am luat Postanol 2 chiar dupa o ora si dupa 12 ore trebuia sa iau din nou a doua pilula dar am luat-o doar dupa 13 ore sau chiar 14 . e vreo shansa ...

Re: Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 26 apr 2004 22:30 de jaden

1. lasa dracului cartea tampitului, mi se pare un......... ma rog, sa trecem peste partea asta, numindu-l frumos "tampit"... am rasfoit si eu putin cartea, insa nu am reushit sa parcurg nici macar trei-patru pagini(aleatoare), in care ...

Pilule + Eritromicina

din 26 apr 2004 12:03 de Me

trebuie sa iau eritromicina pe o perioada de 6 zile .. ce efect au ele asupra Anticonceptionalelor ?? Trebuie sa folosesc un mijloc de protectioe suplimentar ?

Re: Re: prima oara cu o virgina

din 25 apr 2004 23:14 de daniel

La fel mi s-a intamplat si mie cu fosta prietena: Din cauza lipsei de experienta nu am reusit, a avut dureri foarte mari. Am incercat de 3 ori in zadar. Problema mea este urmatoarea: NU sunt de acord cu afrirmatia ca este nevoie de multa ...

Re: Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 25 apr 2004 22:50 de 3shpe

:D

Re: o poveste

din 25 apr 2004 22:48 de YLoveCamelia

se prea poate sa ai un stil de cacat , d.p.d.v al conceptului de sex esti paralela. din astea 2 rezulta multe probabil , nu te mira de impresia ta ca strici oameni.

Re: extrem de dureros

din 25 apr 2004 12:35 de Alinutzzza

bai, stiu k sentimentele nu au de-a face cu parte materiala, DA TOTUSI! CE TAAAAAAAMPENIE!M-A DAT PE SPATE! Doamne, macar un trandafir sa-ti fi dat omul,sau altceva macar. DAR E CEA MAI PATETICA SCUZA P CARE AM AUZIT-O!......in momentul in care ...

Re: Dragoste versus nevoi!

din 24 apr 2004 21:42 de FireSoul

Mare parte din ceea ce ai spus tu e adevarat. Totusi, de multe ori iubim cu adevarat shi in acelasi timp ne atasam de pers iubita. Asta nu inseamna ca iubim mai putin, ci ca percepem "gresit" unele lucruri. Problema e ca majoritatea nu ...

Re: Re: dry-hugging

din 24 apr 2004 16:55 de princess

Mai sunt si eu fata si am trecut prin chestiile astea..sarutari,frecari ale corpului..etc..intradevar sunt senzatii placute si excitante..dar cum draq sa ajungi la orgasm asa?;)

Re: Senzatii necunoscute...

din 24 apr 2004 15:53 de Quankhi

daca chiar vrei un loc unde poate sa ti gasesti o partenera macar de o intalnire sa vezi cum e, incearca pe www.cautama.ro ...acolo vei gasi mai mult decat sigur ce ti trebuie...

Re: dry-hugging

din 24 apr 2004 15:49 de Quankhi

Din pacate trebuie sa i contrazic pe ceilalti care au raspuns la intrebarea ta, spunandu ti ca ceea ce ai simtit este o forma de orgasm exterior al clitorisului care nu presupune dezvirginarea...la multe fete/femei acest orgasm este mai placut ...

Re: Re: Re: prima oara cu o virgina

din 24 apr 2004 15:45 de Quankhi

stii, cu actuala mea prietena si logodnica sunt de 3 ani, dintre care un an si ceva am asteptat amandoi rabdatori momentul potrivit pentru ea...si a meritat asteptarea...trebuie sa inveti ca in iubire nu totul inseamna sex, si pune baza si in ...

Re: dry-hugging

din 24 apr 2004 13:19 de LatinSexyGuy

Si eu cred ca iti trebuie mai mult de atat pt a ajunge la orgasm!!!

Re: Re: Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 24 apr 2004 11:23 de Cynthia

Sa stii ca eu te admir foarte mult,vrei sa ai o amintire deosebita cu o persoana deosebita si asta e tot ce conteaza.De ce sa te duci la o "profesionista" e absurd,ca sa ce?nu trebuie sa demonstrezi nimic la nimeni;vorba ...

Re: sunt un virgin de 20 de ani

din 24 apr 2004 01:23 de razielu

nu cred k e nimic jenant in a fi virgin la 20 de ani... yo nu mai sunt de pa la 16 ani (aq'm am 17), da nu m'am simtzit jenat de chestia asta ji nici nu m'am chinuit sa grabesc cursul lucrurilor... totul va veni de la sine, iar prima oara este ...

Re: Senzatii necunoscute...

din 23 apr 2004 23:45 de TheBeast

F bine Tatiana, simtica te atrag femeile perfect gaseste o lesbi si o sa fie super, sincer si eu daca eram femeie tot femeile mi-ar fi placut ca ar fi fost frumusete reciproca si era perfect. Nu trebuie sa te feresti nu este o rusine, asa simte ...

Re: Re: Re: Re: Re: O mica curiozitate .....

din 23 apr 2004 22:54 de ursulake1

nu e tot una cu apa de la robinet asta te asigur :D dar nu e aceeasi ca cea a unuia care n-a mai facut-o de o luna sau ma rog ........o perioada mai lunga 10x pt raspunsuri

Re: Re: Re: Re: O mica curiozitate .....

din 23 apr 2004 17:58 de Quankhi

aici trebuie sa te contrazic, infector...din punct de vedere anatomic si medical, e imposibil ca sperma ta sa devina chiar incolora...asta ar insemna sa fii steril sau sa nu dai drumul la spermatozoizi...

Re: o poveste

din 23 apr 2004 17:48 de Quankhi

in primul rand vreau sa te intrb ce te a facut sa ti expui povestea aici unde nu o sa gasesti decat raspunsuri grosolane si lipsite de inteles, care nici macar nu au legatura cu subiectul tau...sincer, te compatimesc si nu stiu daca mai exista ...

Re: extrem de dureros

din 23 apr 2004 16:39 de FireSoul

Sunt oameni care se compota ciudat chiar shi atunci cand iubesc...Poate vrea sa-ti cumpere ceva special shi de aia nu a venit sa-ti daruisca o simpla floare sau ceva de genu' shi poate simtea ca e necesar sa-si faca respectivul tratament...Cat ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 994 din 1098
«   1 ... 991   992   993   994   995   996   997 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare