Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: 2 "retete" pt " din 20 apr 2004 17:54 de ExoticDream
:heart:Cunosc pe cineva care a patit exact asa...intai a crezut ca cineva nu-l mai iubeste,a fost oarecum OK pt ca exista tapul ispasitor in fata propriei constiinte, apoi a constatat ca nu era asa,persoana il iubea, doar ca...el incetase sa mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?positions din 20 apr 2004 17:50 de Ioanaxxx
Cred ca merge si lateral "lingurita" . Dar trebuie sa ai un anumit caracter sa domini si ..nus...sa ai tupeu sa nu iti pese cum arati, sa fii extrovertita cred ca sa te simti bine deasupra. Si mie mi s-a spus ca pentru incepatoare e bine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?positions? din 20 apr 2004 17:40 de ExoticDream
Pt noi astea mai fara experienta:dupa ce te urci pe cal,ce tehnici deosebite trebuie sa cunosti ca sa te simti bine?Sa te misti tu nu e o idee buna?(Ca de stat teapana poti sa stai oriunde!)Presupun ca propriul instinct si ce am mai vazut si noi ...
Re: o poveste din 20 apr 2004 15:00 de FireSoul
Mey, inca mai poti repara ceva... Probabil ca ai crezut ca daca te dezgusta ideea de a face dragoste/sex atunci nu-l mai iubesti. Daca pasiunea scade, nu inseamna ca asta se intampla shi cu iubirea, caci dragostea nu incepe shi nici nu se ...
O mica curiozitate ..... din 20 apr 2004 12:51 de ursulake1
Am si yo o intrebare... ce culoare trebuie sa aibe sperma ? am citit ca aceasta difera in functie de ceea ce mananci
dar pana la urma .....ce culoare trebuie sa aibe ? ce culoare are sperma unui barbat normal (?)
multumesc
Re: What\'s wrong?! din 19 apr 2004 20:38 de Alinutzzza
mie imi plac baietii mai timizi:love:...nu trebuie sa-ti pierzi felul tau de a fi, incercand sa adopti o postura de dur, caci ai face o graseala imensa, ca oricum s-ar vedea ca incerci sa ascunzi timiditatea si nu cred ca ai place fetelor mai ...
Re: e normal? din 19 apr 2004 17:47 de Aluka
Sa urinezi..,evident!Ca vrei..,ca nu vrei...!Ca poti...,ca nu poti...!:D:D:D
Re: Re: Anticonceptionale din 19 apr 2004 17:38 de Aluka
Hmm...sunt in incurcatura...!Nu as reusii sa ma hotarasc...:sa ma las de fu--- sau de fumat?Ca amandoua imi plac la fel de mult!:D:D:D
Re: What\'s wrong?! din 18 apr 2004 14:16 de moiseciprian
Da, am multi prieteni timizi si totusi foarte atragatori. Ei nu fac niciodata primul pas, ci asteapta ca femeia, pe jumatate vrajita, sa-l faca. Eu nu sunt chiar atat de aratos, dar compensez cu "papagalul". Ca sa ajung sa vorbesc cu o ...
Re: o poveste din 18 apr 2004 13:43 de moiseciprian
Sa excludem efectul de telenovela, si ramanem cu o poveste si mai ieftina in care un El si o Ea nu au facaut dragoste dupa 11 luni in care saracuta de Ea a stat mai mult racita. Deh, curentii astia de aer se strecoara pe unde nu te astepti, mai ...
Re: Anticonceptionale din 18 apr 2004 13:41 de Teo
Efectul anticonceptionalelor nu e afectat in nici un fel de alcool. Trebuie in schimb sa ai grija la anumite medicamente (scrie pe prospect care) si la fumat.
Re: Ajutor!!! Fimus-circumcizie? din 18 apr 2004 01:48 de Guest
Da, ai fimoza(asa se numeste)si se rezolva chirurgical foarte usor. N-are nici o legatura cu circumcizia. Aia e altceva.
e normal? din 17 apr 2004 22:50 de cagedfury
salut
de fiecare data cand am o erectie mai puternica,dupa ejaculare trebuie sa urinez
de obicei daca erectia nu e prea puternica stiu ca nu am sa urinez dupa ejaculare.imi amplifica presiunea din vezica urinara erectia penisului?
e normal?
si ...
Re: Re: cum sa o satisfac??? din 16 apr 2004 10:57 de Alinutzzza
si asta e f posibil
Re: Vreau niste sfaturi de la cei care au incercat din 16 apr 2004 10:31 de Alinutzzza
Indoap-o p prietena ta cu capsuni si ciocolata!:p:p:p dar ai grija sa nu se pateze asternutul de altceva decat c trebuie:D:D:D
Re: cum sa o satisfac??? din 15 apr 2004 18:35 de Cynthia
cred ca nu o exciti indeajuns.trebuie sa ai rabdare fetele intra mai greu in atmosfera sa zic asa.plus ca daca ii pui mana direc pe clitoris fara nimic pregatitor,in loc de ceva placut va avea o senzatie de durere .cam asa se explica.asa ca ...
Re: Re: Re: Diferenta de maturizare fete-baieti din 15 apr 2004 17:02 de princess
dpdv ai foarte mare drepate:)
Re: Re: Diferenta de maturizare fete-baieti din 15 apr 2004 16:58 de LatinSexyGuy
Oamenii se maturizeaza influnetati de multi factori ... cred ca cel mai important este mediul de viatza ... cred ca cineva care a avut multe greutati in viatza si care a suferit din pricina unor lipsuri dar a reusit sa treaca mereu peste ele , se ...
Re: Re: Re: Re: Re: o problema din 14 apr 2004 01:38 de princess
Pai daca baiatul nu stii cum sa mearga fara taticu..??:D:D
Re: Re: Re: Re: o problema din 14 apr 2004 00:23 de Planorista
Poti sa mergi si fara taticu. La 14 ani poate inca n-ai de unde sa stii ca orice problema ce apare in zona de sud trebuie tratata imediat.
Pagina 997 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |