Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se uita baietii

din 25 apr 2010 05:02 de valentine

Hai mai, nici sa se uite nu mai are voie omul?:huh: Daca vine o tipa din fatza, trebuie sa-mi intorc capul repede in alta parte, nu care cumva sa ma uit la ea? Si mai zicea cineva ca eu sunt posesiv...:`

Re: Re: Re: Re: Re: dezvirginare baieti

din 25 apr 2010 00:22 de ursaru

+1:flowers:

Re: Tratament cu ovule intrerupt la menstruatie?

din 24 apr 2010 21:17 de simosimina

normal ca trebuie sa intrerupi tratamentul. Dar nu ti-a spus si tie doctorul ca nu trebuie sa le iei daca esti in perioada menstruatiei??? SI nici sex nu ai voie sa faci cand ai tratament cu ovule!

Re: Re: Re: Re: Adolescentele

din 24 apr 2010 20:51 de sweety16

Nu sunt nevinovate.Pana la urma ce le face? poate doar sa se simta prost...dar nu vad de ce spui ca fetita aia te-a rugat sa o iei de mana ca ii era frica.Altceva decat abordari nesimtite si cretine...nu prea am vazut.Nu trebuie bagati in ...

Re: Re: hmmm

din 24 apr 2010 20:35 de Ioana

Buna.....poate ai facut un tratament sever cu antibiotice sau ai facut baie intr-un bazin nu tocmai curat....adica....nu s-a schimbat multa vreme apa.....chiar si de pe capacul wc poti sa iei nu trebuie neaparat pe cale sexuala.(!)

Re: Re: Re: Sarcina nedorita

din 24 apr 2010 18:33 de cherry_dream

daca a fost calculata cum trebuie, da.

Re: Re: Re: Re: dezvirginare baieti

din 24 apr 2010 14:18 de Pischot

sunt unii care au emotii , si nu e prima oara , dar e prima oara cand o fac cu persoana de care sunt pe deplin indragostiti! Si zici ca e prima oara in viata lor si de abia mai stiu cum trebuie sa decurga lucrurile! Pur si simplu nu ai cum sa ...

Re: Fluierat

din 24 apr 2010 11:20 de McLove

Bine ca nu bagi altceva... :ermm: Deci, acum trebuie sa invatam lumea sa fluiere?! :lol: Cum era aia?! Epic fail newbie! :lol:

Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare

din 24 apr 2010 00:47 de cartel

creditima ca nu tre sa va vada nimenea ca sa va spuna ca sunteti slabi sau grasi e problema lor,cei ce se simt bine pt ei asa cum sunt, e foarte ok,eu totusi va voi lasa o reteta care mie mi-a functionat si sunt foarte multumit.Eu aveam in jur de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Rigevidon luat de capul meu

din 24 apr 2010 00:41 de Pischot

cat de scorpie esti :D O Treaba Vezi:D ....Chiat tu ai zis.. una, nu 10!

Re: Re: Re: Re: Re: Cred ca imi urasc fratele.....

din 23 apr 2010 23:39 de monyforyou

stat? sau ceea ce trebuie sa faca? BUNA IONUT parerea mea sa il tratezi cu indiferenta chiar si cand urla la tine ....si cand iti vorbeate urat sa ii spui multumesc si sa fie mandru ca are o educatie si o maniera chiar pentru o persoana umana ...

Re: top 5 love songs

din 23 apr 2010 21:04 de McLove

Trebuie neaparat sa fie piese de dragoste? :ermm: Eh, un mic top de-al meu, pe care mi-l aduc aminte... 1.[b]30 Seconds to Mars - Kings and Queens[/b] http://www.youtube.com/watch?v=GjJmYnTxT3w 2.[b]Within Temptation - Utopia (feat. Chris ...

Re: Re: prima intalnire

din 23 apr 2010 19:01 de ursaru

Ideal ar fi sa o iei de acasa cu ML-ul,sa ii dai un buchet de trandafiri rosii ,pe urma beti o cafea/suc si putin sex...glumeam:D Fii tu insuti,nu trebuie sa te panichezi cand te vezi cu ea sau sa ai emotiiB)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 apr 2010 16:23 de McLove

Daca prezervativele sunt cu arome, asta nu inseamna ca trebuie sa pui o fata sa iti faca oral "protejat". :ermm: In fine, oamenii incearca sa se protejeze, chiar daca exagereaza. :lol:

Re: Re: Top 3 (Orase preferate)

din 23 apr 2010 12:24 de Psyche

pentru asta,Verona:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Top 3 (Orase preferate

din 23 apr 2010 02:10 de ExoticDream

Ai dreptate, pare cam plictisitor pe-acolo.... Deocamdata am gasit asa: - Galeria Demidoff, aflata in fata Villei S. Martino (casa lui Napoleon) - gasesti acolo o colectie de uniforme militare, reprezentari la scara ale luptelor lui ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se

din 23 apr 2010 01:27 de Machiavelli

nu inseamna ca inghiti doar dak baiatul nu poate sa se controleze...mie dak una mi-ar fi facut oral fara protex si imi dadeam drumul in gura ei o faceam numai in bataie de joc...omul vrea sa zica ceva si prostimea intelege tot ce vrea ea...luati ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 apr 2010 00:44 de Ari

Daca esti "dotat"nu inseamna ca automat satisfaci orice femeie.Trebuie mult mai mult decat atat.Poate pur si simplu nu se simte bine cu tine in pat si atunci normal ca nu-si doreste sa se intample prea des.probabil nu mai este nici atrasa fizic de ...

Re: Re: dezvirginare baieti

din 22 apr 2010 21:51 de diana

adica ei se dezvirgineaza mai usor decat fetele nu ??? intreb pt ca nu-s sigura de prietenul meu...

Re: De 6 luni astept raspunsul ei....

din 22 apr 2010 21:18 de SORIN28

Tu esti prost sau ti-ai bagat-o la "ochiul maro" ?:wacko:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 261 din 1098
«   1 ... 258   259   260   261   262   263   264 ... 1098   »

loading...