Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin?? din 22 apr 2010 19:37 de ursaru
trebuie sa`ti iei o galeata cu tine si un prosop ca sa nu faci mizerie...
Re: Tratament cu ovule intrerupt la menstruatie? din 22 apr 2010 19:12 de Psyche
de ce le-ai luat inainte?:blink:
din cate stiu eu,acestea se iau imediat dupa perioada de menstruatie(sau cel putin de la cateva prietene si experienta proprie).
ti-a fost recomandat de medic sa le iei asa?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se din 22 apr 2010 18:42 de ursaru
si nu inseamna neaparat ca baiatul sa se termine la fata in gura :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex or din 22 apr 2010 18:39 de cherry_dream
daca faci fara prezervativ, nu inseamna neaparat ca trebuie sa si inghiti.. inghiti doar daca vrei.
Re: De 6 luni astept raspunsul ei.... din 22 apr 2010 18:13 de Lyddy
Deci,eu cred ca te vede doar ca pe un prieten(amic) bun,dak spui ca de 6 luni astepti raspunsul e clar ca nu vrea,iar in legatura de colegii/prietenii,majoritatea sunt invidiosi,ar trebui sa conteze doar sentimentele dak sunt impartite ...
Re: dezvirginare baieti din 22 apr 2010 15:20 de McLove
Nu..
Baietii nu au "ceva" care trebuie sa se rupa neaparat. Ei se dezvirgineaza cand au primul contact sexual, cu sau fara prezervativ.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvir din 22 apr 2010 14:42 de Machiavelli
romantismul s-a dus pe apa sambetei...nu mai tine de foame :lol:
Re: Dezvirginarea la fete ....... din 22 apr 2010 14:41 de Machiavelli
va "bushitzi" in cabina de la dush...punct si de la capat :ok: ...sunt prea multe c*r*vé in ziua de azi ...
Re: Deci...Ce sa cred? din 22 apr 2010 14:39 de Machiavelli
asa iti trebuie daca te feresti de ceea ce simti...si de asta nici nu voi putea sa te ajut cu niciun sfat...dak vad o fata care-mi place e de ajuns o data sa se uite la mine si hoop sarmaua...poate baiatul a fost mai tolomac sau timid...tot aia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirgina din 22 apr 2010 14:22 de alin@
[i]am obs ca majoritatea baietilor din ziua de azi nu-si dau seama ce inseamna chestia cu dezvirginarea...tre sa fie ceva romantic iar baietii care o fac cu o virgina trebuie sa se simta onorati ca l-a pe el.[/i]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 20 ani, prieten din 22 apr 2010 14:11 de Machiavelli
booh...pentru inceput atzi putea sa incepetzi sa va descoperiti unul pe celalalt....deja sunt 8 luni...asa ca trebuie sa "pistonezi" in sensul in care trebuie sa va clarificati sentimentele...
Re: Disperata... din 22 apr 2010 14:05 de Machiavelli
trebuie NEAPARAT sa ii spui...daca te iubeste v-a trece peste asta (bineinteles nu usor) si va aprecia corectitudinea ta ...nu vei suporta sa il ai pe constiinta...poate si el o fii facut in noaptea aia cu altcineva...cine stie ... asa ca da-ti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 apr 2010 14:00 de Pasaroi_Cuminte
Trebuie sa fii naiva ca sa crezi asa ceva. Se vede de la km distanta ca tu nu cunosti psihicul masculin si nici cum ar reactiona un barbat care iubeste o femeie si a fost inselat.
Sunt doua mari psihologii masculine ale barbatului ...
Re: Re: Re: Probleme cu penisul... din 22 apr 2010 13:52 de Cosmin
Buna ziua! Am 16 ani jumate si am o problema cu penisu. Ma cam doare partea de jos cand e "sculat" (a uitat cum se zice) cand ma mai masturbez. Si mai e ceva e putin stramb pe partea stanga. E ceva grav? Si despre marime as vrea sa stiu daca e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Top 3 (Orase preferate) din 22 apr 2010 12:30 de Machiavelli
am fost toata vara bineinteles la servici iar saptamana viitoare trebuie sa ajung acolo ca na incepe sezonul :ok: ... ma gandeam daca sunt si alte obiective de mai mare avergura pe acolo deoarece de casa lui Napoleon sunt satul iar atmosfera este ...
Re: Re: Re: Re: cum sa il fac sa cedeze? din 22 apr 2010 11:48 de McLove
A zis clar ca a incercat si asta, fara nici un rezultat.
In fine, fie ca voi... Evita-l, sa vezi ce succes o sa ai atunci! :lol:
Ce se intampla daca vorbesti cu el, ii spui frumos ca simti ceva si ca ai vrea sa formati un cuplu?!
Accepta, ...
Re: Re: Re: cum sa il fac sa cedeze? din 22 apr 2010 03:03 de justfeet
de obicei baietii stau cu mana intinsa..nu te supara ca formulez asa...pt ca in cazul tau asa este...intuiesc faptul ca si el te place ideea ca tu ii "faci curte" il determina sa se simta f important (nu stiu cat de matur e)... ai primit staturi ...
Re: As vrea sa ma placa.....:(:(:( din 22 apr 2010 01:44 de ExoticDream
Pentru asa ceva, eu una nu iti dau nici un sfat. Las-o in pace! (Si aminteste-i ca i-ai imprumutat niste bani, poate ti-i da inapoi si nu mai trebuie sa ceri plata serviciului in natura.)
:devil::devil::devil:
Re: Eu daca vreau pot sa nu ejaculez ...e normal? din 22 apr 2010 00:56 de Machiavelli
nu compara 2 "tipuri de sex" ...sunt total diferite...una e sa ti-o dai in cap si sa "treci la palmares" pe aia,pe aia si una e sa faci sex...asa ca pune mana pe f*t*t si te asteptam cu noi rezultate...nu iti trebuie neaparat prietena pt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: buna :( din 22 apr 2010 00:43 de ursaru
neah...iubita mea stie mai bine cum sunt eu si asa o sa ramana:ok:
trebuie sa ai putina vointa daca vrei sa faci o treaba.
Pagina 262 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |