Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Parul de pe picioare la barbati. din 29 apr 2010 23:34 de ari
Eu nu suport parul pe piept,in zona intima si la axila la barbati,dar cel de pe picioare trebuie sa ramana la locul lui.
Re: Re: Re: Cum sa iti maresti penisul? din 29 apr 2010 21:46 de ghiula
fratilor am 16 ani....pff... am un ditai ma capu de gros am penisu de 19 cm...dar e cam subtirika....ce sa fac...deci refolmurez...ditai mai capu ffff gros...pfff :~*
Re: Daca iti incepi viata sexuala, iti creste peni din 29 apr 2010 21:34 de ghiula
ba frate penisu iti creste pana la o anumita varsta .....daca aveai si uh vri-o 15 16 ani si o rupeai pe sex iti crestea normal;)
Re: Daca iti incepi viata sexuala, iti creste peni din 29 apr 2010 21:34 de ghiula
ba frate penisu iti creste pana la o anumita varsta .....daca aveai si uh vri-o 15 16 ani si o rupeai pe sex iti crestea normal;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 apr 2010 20:50 de Pischot
Da poti ramane!
[i]Invata sa scrii.. incepe sa ma streseze si pe mine prostul limbaj de messenger!?[/i]
Uite cate mai ai de invatat, si deja te vrei mamica!Inainte sa devii mama ar trebuii sa te auto-educi putin, apoi poti fi pregatita sa`ti ...
Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una! din 29 apr 2010 16:51 de Machiavelli
Cred ca asta este o problema pe plan psihic...poti consulta un psiholog :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 apr 2010 13:57 de McLove
Chiar crezi ca as zice ca "iubi" e o porcarie?
Insa, iub[b]y[/b]... trebuie fiecare copil sa modifice niste cuvinte, pana cand vom vorbi tastand cifre.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 an din 29 apr 2010 09:22 de valentine
De la al 5-lea post mi-a rupt neuronii...
Cum poti doamne sa scri asa?
Daca eram moderator la sectiunea asta, imi bagam ceva in subiectul tau cand ai inceput sa scri intr-o limba pe care nici tu nu cred ca o intelegi:ninja:
Spre discomfortul meu, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sculament dentar din 29 apr 2010 00:48 de Machiavelli
Dupa cum se vede destul de clar chiar si in citat nu trebuie neaparat sa dai click este specificat ca termen popular...el se numeste gognoree(asa m-am informat si eu) dar in tip medical...daca iesi pe strada mai degraba auzi de sculament dentar ci ...
Re: ajutati-ma va rog:(((( din 28 apr 2010 23:24 de Psyche
iti ai viata in palme. tu decizi ce e mai bine pentru tine. te poate incuraja toata lumea sa il lasi dar tu vei face tot cum iti va dicta inima.
adevarul e ca orice ai fi facut,increderea si libertatea relativa trebuie sa existe in orice ...
Re: Cum decurge un avort? din 28 apr 2010 23:20 de nufaceasta
te rog nu avorta,este o crima iti omori copilasul!mare pacat am facut si eu asta si imi blestem zilele.Sărut mâna, măicuta mea,
Sunt eu, cel din pântecele tău, care-ti soptesc la ureche cât sunt de speriat, de trist si de îndurerat pentru ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 ani! Ceva din 28 apr 2010 20:07 de Psyche
orice placere costa,prin urmare,gandeste-te la pretul pe care trebuie sa-l platesti. daca te mananca sa o faci fara,fa-o in mod responsabil,daca nu,obisnuieste-te cu mancarimea. te trezesti mai apoi la usa unui cabinet ginecologic cu mata ...
Re: Re: Sinucidere din 28 apr 2010 20:04 de Psyche
conteaza si viata intr-adevar. eu personal m-as sinucide doar din plictiseala sau curiozitate,cu speranta ca poate exista poate o alta dimensiune,viata,unde sa fie altfel. gandul asta si nerabdarea de a sti ce se intampla m-ar impinge sa ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 ani! Ceva interesa din 28 apr 2010 19:53 de Psyche
e risc si asa. e unul mare. pentru ca nu sti cand nu se poate abtine candva si o gafati. si mai exista si ceea ce se numeste "picatura placerii",despre care,daca ai mai fi cercetat putin forumul,ai fi stiut ce e:lichid preejaculator ce (DA!) ...
Re: Sexul la 16 ani! Ceva interesant.... din 28 apr 2010 19:26 de Psyche
depinde cat de moralist esti daca vrei sa ti se raspunda din prisma asta. prematur.
altfel cum poate fi ? inceputul vietii sexuale si perioada apropiata dupa eveniment nu e pentru nimeni un debut.
nickul tau nu stiu ce vrea sa sugereze,ori ...
Re: cum sa dezvirginezi o fata din 28 apr 2010 17:58 de SeXpErT69
:)) sincer cand am citit niste comentarii am ras:)) am ramas si uimit ... si am si eu ceva de adaugat.
Dragii mei daca te hotarasti sa o faci cu o fata virgina trebuie sa fi foarte sigur pe tn deoarece in primul rand pe ea o sperie gandul ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ......... din 28 apr 2010 15:14 de parazytu19
@ionut....incearca sa numai te gandesti....fa totul instinctiv(cum te taie capul) si fara sa vorbesti prea mult....fi un ajutor simpatic pentru fete (adora lucrul asta sa aibe pe cineva langa ele si se plimbe cu ele unde au drum si sa le aprobe si ...
Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una! din 28 apr 2010 12:01 de alex_90
trimite-mi un pm cu id-ul tau si mai vb
Re: Re: Re: gelozia din 27 apr 2010 18:23 de Lyddy
cel mai mult trebuie sa ai incredere in tine,urmareste-l doua -trei zile,si poate o sa te linistesti cand o sa vezi ca nimic din ceea ce crezi tu nu se intampla..sau iesi cu prietenele,cu oricine,ocupati timpul asa nu o sa stai sa te mai gandesti non ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 apr 2010 16:52 de maria
stii ce??trebuie sa te gandesti ca nu se deduce totul la sex...
Pagina 259 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |