Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: apropo de cazuri de viol din 27 apr 2010 13:20 de kaya47
autoritatile romane stim si noi cum sunt.. uneori sunt de parere ca trebuie sa luam initiativa si sa ne facem singuri dreptate
Re: Re: O parere va rog:) din 26 apr 2010 22:12 de ThT
Ei bine,are prieten...dar motivul principal pentru care nu am renuntat a fost acela ca isi cam bate joc de ea si am impresia ca se simte cam singura si pot profita.Adica mie asa mi se pare din faze de genul"eu nu ies niciodata cu ...
Re: O parere va rog:) din 26 apr 2010 22:07 de McLove
Problema principala nu e aceea ca are prieten... daca nu stie sa o pastreze, treaba lui. In acest caz, sfatul meu e sa "profiti", si sa incerci sa faci ceva...
Problema e alta... sa zicem ca o sa ramaneti impreuna. Daca o sa faca la fel si cu tine? ...
Re: Re: Parintii mei fac sex! din 26 apr 2010 16:56 de baby
da...toti vrem sa ne mai tina spatele la 70 de ani:lol::lol:
dar nu prea cred:lol:
Re: Parintii mei fac sex! din 26 apr 2010 16:51 de Machiavelli
tu crezu ca atunci cand vei avea copii nu vei mai da la b*ci??? e ceva normal ...eu sunt sigur ca si la 70 de ani tot pedalez..trebuie neaparat ... :heart::heart::heart:
Re: Parintii mei fac sex! din 26 apr 2010 16:51 de Machiavelli
tu crezi ca atunci cand vei avea copii nu vei mai da la b*ci??? e ceva normal ...eu sunt sigur ca si la 70 de ani tot pedalez..trebuie neaparat ... :heart::heart::heart:
Re: Cum sa uiti o fata? din 26 apr 2010 16:43 de Machiavelli
simplu...sa incepi sa iesi cu prietenii sa incepi alte relatii...stai tu tranquillo ca ea te va urmarii..trebuie sa ii demonstrezi ca esti indiferent(chiar daca nu e asa) si peste ceva timp nu vei mai vrea tu sa te uiti la ea...
Goodluck!:ok:
Re: Nu simt nimic cand facem dragoste! din 26 apr 2010 16:32 de Machiavelli
Eu cred ca va ganditi prea mult la actul sexual in fine.Nu va lasa-ti dusi de val si asta ar putea fii o cauza...incerca-ti mai multe impedimente care sa duca extaz-ul la extrem...trebuie sa iti provoace si altceva orgasm-ul in afara de ...
Re: Re: Jurnalul in care nu voi scrie nimik.Glumes din 26 apr 2010 16:19 de Natalya
dentist:((:((
urasc dentistul iar azi trebuie sa merg sa-mi puna o plomba:((
mi-e frica:((:((:((
Re: gelozia din 26 apr 2010 16:14 de Machiavelli
Asta este gelozia...cu bune si rele... e normal sa existe intr-o relatie dar tot atat de normal este sa nu abuzezi de ea...sunt n cazuri in care gelozia a dus la despartire si nu cred ca vretzi asta...asa ca trebuie sa te linistesti,sa ii explici ...
Re: Sinucidere din 26 apr 2010 15:28 de moni_21
pot sa spun ca am trecut prin multe lucruri in viata chiar daca am doar 21 de ani,dar niciodata nu m-am gandit la chestia asta...cand am ramas insarcinata la 17 ani si m-am aflat singura pe aceasta lume fara numeni si nimic...o prietena mi-a spus ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cred ca imi urasc frat din 26 apr 2010 10:41 de McLove
Alt sfat: arunca-te TU pe geam!
Cum sa iti faci fratele "fraier"? Trebuie sa fii inapt sa ii zici asa, tinand ca el e mai mic, si mai prostut.
Tu esti de vina! ;)
Re: Chiar conteaza marimea?:( din 26 apr 2010 07:04 de tarzan
ma frate in primu rand tu dak vrei sa saticsfaci femeia trebue sa o ei prin preludiu nu doar bagi penisu si gata fao pina se excita bine bine si dupa aia nu mai conteaza marimea acum eu imi spun parearea dar nici mare si proasta
Re: Re: Despartirile din 26 apr 2010 06:19 de valentine
Urmatorul text nu-mi apartine, dar mie personal mi se pare foarte interesant. Credits go to http://www.pickupartist.ro/
"Salut, azi mi-am propus să vorbim despre cum pașii care trebuie urmați când ieși dintr-o relație cu o femeie pentru ...
Re: Re: Tratament cu ovule intrerupt la menstruati din 25 apr 2010 22:01 de ubyalex
doctorul nu mi-a spus nimic....plus ca nici pe prospect nu scrie...si am fost la o farmacie si mi s-a spus ca seara fac spalaturi si dupa pun ovulul
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa din 25 apr 2010 19:37 de ursaru
trebuie sa treci peste asta,baieti sunt destui :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa il din 25 apr 2010 19:32 de alexandra190
l'am intrebat pur si simplu daca are prietena..si mi'a raspuns:"nu conteaza":|st sigura acum ca nu ma place.trebuie sa renunt la el,m-am umilit foarte tare.dar nu stiu daca pot.imi e foarte greu.
Re: Re: Re: despre viol din 25 apr 2010 17:28 de Pischot
Trebuie sa-ti anunti parinti, si impreuna sa mergeti la politie sa faceti potretul robot , daca nu`l cunosti pe vinovat!
daca-l cunosti... numele trebuie spus, si o sa plateasca pentru ce a facut!
Si tu, trebuie sa te resemnezi, nu conteaza ca ...
Re: despre viol din 25 apr 2010 13:38 de monyforyou
buna
ai putea da delatii mai pe inteles
ceea ce trebuie sa faci cand esti violata
pai ce ai putea sa faci ca sa nu fii ...e bine ca fata sa ai mereu un spray mereu un geanta si sa il folosesti in cazuri ca sa eviti
Re: Re: Casatorie dupa despartire din 25 apr 2010 10:30 de apolo
Nu cred ca este ceva genetic sa inseli ,tine de sentimentele tale si de respectul fata de tine in primul rand nu mai zic de partener.Cei care inseala nu stiu (sau stiu) ca-si distrug casa si mai rau decat atat aceste pacate le transmit si copiilor ...
Pagina 260 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |