Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: buna :(

din 22 apr 2010 00:33 de ursaru

Adica la 10 numere sunt animal?:lol:

Re: Re: Re: buna :(

din 22 apr 2010 00:27 de Pischot

Atata timp cat anticonceptionalele sunt luate corect, si cu prescriptie medicala, nu are cum sa ramana, nici de au 10 numere[vorba vine ca doar nu suntem animale]! Nici de-si da drumul pe ea, in ea, langa ea sau in pat:D.... Daca stie ca nu sunt ...

Re: Re: buna :(

din 22 apr 2010 00:15 de Machiavelli

hey exista posibilitatea ca in timpul actului sexual sa secreti sperma pana la momentul final adica cel al ejacularii...probabil de aia ii este teama fetei cat si baiatului atat timp cat sunt credinciosi unul altuia...sper sa nu gresesc...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt fete in

din 22 apr 2010 00:09 de ursaru

Pfff,unul dintre ei trebuie sa aibe initiativa daca vor ca relatie sa aiba viitor.legat de timiditate..stii vorba aia:mutu f*** pamantu`. off:am vazut ca nu mai posteaza Leroy si m`am gandit ca s`a intamplat ceva cu el.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt fete in spe

din 22 apr 2010 00:06 de Pischot

Off`Topic: Eh... Examene si alte cele!si tu ii simti lipsa? :D Inainte de viata de familie, trebuie sa ne ocupam de cariera! :love: Zicea ceva de o vizita pe la mine[cam imposibila de altfel, iti spovedesc eu tot:D]Sa mai traim pana atunci! ...

Multumesc :)

din 21 apr 2010 23:46 de morticia

Multumesc pentru incurajari exoticdream :flowers: Ai avut dreptate cand ai zis ca sunt o persoana mai interiorizata :ninja: si imi ascund bine sentimentele....chiar daca, toata lumea ma vede zambind, glumind in interiorul meu e o adevarata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 apr 2010 21:45 de sorinuxa

asa sunt eu de felul meu si mai ales ca mami nu stie:-sss mi-e jena sa ii zic si astept un moment potrivit sa ii zic..parca as avea o piatra pe inima:(..dar mai astept ceva timp si dupa aia ii dau verdictul:~*

Da urmarestemi sfaturile

din 21 apr 2010 21:28 de Sebik

Poti sa cuceresti foarte repede o fata trebuie sa ii trimiti biletele de dragoste sai cumperi flori sa o suni si sai spui cat de mult o iubesti daca ai cucerito deja trebuie sa ai mare grija ca fetele se supara foarte repede trebuie sa cunosti bine ...

Re: buna :(

din 21 apr 2010 21:00 de Pischot

Rigevidon iau si eu! Si eu am facut GRESEALA dea le lua dupa ureche, dar in cazul meu s-au potrivit! Cel mai indicat e sa faci un control acum! Faza cu orgasmul simultan, nu am auzit desi nu vad de ce ar fi asa...Tu sti de unde ai auzit si daca ai ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 21 apr 2010 19:59 de baby

Parca suntem doi draci care se joaca in cazanu cu smoala.Deja am incept sa ma satur si imi bag picioru in el de joc. E drept...copilul din mine mereu cauta joaca si rade dar situatia asta a devenit mult prea....sa zicem neserioasa. Mereu mi-am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proble

din 21 apr 2010 18:56 de Pasaroi_Cuminte

Atunci incearca urmatoarea cale: C:\Documents and Settings\LYDDY\Application Data\Microsoft\Templates\ Dar pt asta trebuie sa ai activata optiunea de a vedea fisierele ascunse.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme cu Mi

din 21 apr 2010 18:38 de Pasaroi_Cuminte

Ok.Inainte de toate inchizi Ms Word. De fiecare data cand deschizi word( 2003/2007) acesta incearca sa-ti incarce template-ul de blank. ( adica pagina goala). Daca in template-ul de blank , exista scris ceva atunci de fiecare data cand va ...

Re: Re: Re: Cred ca imi urasc fratele......

din 21 apr 2010 18:22 de baby

daca erati ai mei va dadeam cap in cap pana stateati drepti ca la armata:` sunteti frati deci trebuie sa va intelegeti.....sau macar sa va suportati incearca sa vorbesti cu mama ta eu daca eram in locul tau faceam un scandal de ma ...

Tratament cu ovule intrerupt la menstruatie?

din 21 apr 2010 17:00 de pepsy1989

ieri miam inceput un tratament cu macmiror ovule......iar astazi mi-ai venit problemele...trebuie sa intrerup tratamentul daca mi-a venit mestruatia?stie cineva?....am citit prospectul si nu spune nimic de asta....astept un raspuns va rog:wacko: asta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Se pot refolosi prezervativele

din 21 apr 2010 16:54 de baby

E ca si cu o manusa Manusa doar nu e rulata Hai mai Sorin.....sa avem putina imaginatie ce naiba.....trebuie sa reciclam....sexperti ecologisti:lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 apr 2010 15:53 de Pischot

Uite si mie mi-a intarziat deja doua zile... dar nu ma panichez... Stiu exact de ce imi intarzie. De la raceala! :D Nu trebuie sa fi asa fricoasa :P

Re: Re: Re: Top 3 (Orase preferate)

din 21 apr 2010 12:33 de Machiavelli

vad ca te pricepi mult la astea si e very very nice...de Insula Elba stii ceva???

Re: Re: Re: Top 3 (Orase preferate)

din 21 apr 2010 12:12 de Machiavelli

:ok::ok:

Re: Re: De ce fetele vor baieti mai mari?

din 21 apr 2010 03:18 de Bozgoru

e o cretinatate ce ai spus sper sa-ti dai seama singur de asta..

Re: Re: Top 3 (Orase preferate)

din 21 apr 2010 01:59 de ExoticDream

Ai impresia ca nu ai nimic de facut in Venetia? Te inseli! Este un orasel inghesuit, aproape ca in Tara Minunilor, cand toate lucrurile erau micsorate... Trebuie sa-i strabati stradutele inguste si intortocheate pe jos, canalele cu vaporetto sau ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 263 din 1098
«   1 ... 260   261   262   263   264   265   266 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare