Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Top 3 (Orase preferate) din 21 apr 2010 01:50 de Machiavelli
Ok..
Venezia ...nu stiu de ce dar mi-ar place nespus de mult sa ma duc acolo minim o saptamana cu prietena.Practic acolo te vei putea dedica strict iubitei tale.Altceva nu ai nimic de facut.
P.S. Nu sunt o persoana romantica dar cateodata mai ...
Re: Re: Re: Dileme.... din 21 apr 2010 01:49 de ExoticDream
Continua-ti jurnalul. Nu intotdeauna dorinta/nevoia de "a arunca" niste ganduri (si) in spatiul virtual inseamna frustrari pe planuri ale vietii reale. Poti sa ai zeci/sute de prieteni, o familie unita si chiar un partener de cuplu si totusi sa ...
Re: Re: Re: mangaieri din 21 apr 2010 01:43 de ursaru
Off`topic:
Again, tin cu baietii :`1
Vai de capsoru` meu!
Esti in tabara care trebuie :D
Re: Cum sa ii zic mamei ca am facut sex? din 21 apr 2010 01:28 de Machiavelli
dar de ce trebuie sa ii spui???:rolleyes:
Re: Re: Dileme.... din 21 apr 2010 01:25 de morticia
...ok :huh:
Poate nu a fost o idee prea buna jurnalul...incercam doar sa gasesc niste raspunsuri sau solutii la niste probleme de care ma tot izbesc si ma depasesc...
:ermm:
Daca dorinta de a afla niste raspunsuri este asociata cu dorinta ...
Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 21 apr 2010 01:12 de Machiavelli
ba esti nebun cu cutite si foarfeci???pune mana te joci si tu mai des cu ea...fara sa exagerezi bninteles...daca nu reusesti poti consulta un medic...lasa prostiile cu taiatul copchil tembel...:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In din 20 apr 2010 23:04 de Pischot
OMG :D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarz din 20 apr 2010 22:58 de sorinuxa
nu mai sunt speriata deoarece mi-a venit slava Domnului a fost din cauza la raceala si la stres..oricum i-am zis prietenului mei ca pe la 18 ani o sa mai facem
1 an sta pe margine:)))
nu mai imi trebuie:flowers:
Re: mangaieri din 20 apr 2010 19:35 de McLove
Mie, personal, nu imi place... Cine stie, poate cu ocazii speciale, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-si cazeze mana la mine in pantaloni.
Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem sex. din 20 apr 2010 00:28 de Machiavelli
Sex-ul nu trebuie vazut ca ceva absolut normal in fiecare relatie...El vine de la sine o data ce avansezi in relatie...bineinteles daca vrei o relatie mai de lunga durata cu el ..s-ar putea ca el in o juma de ora sau mai mult sa uite toate lunile ...
Re: Am 20 ani, prietena mea nu vrea sa facem sex din 19 apr 2010 23:33 de Psyche
nu conteaza de cat timp va cunoasteti,de cat timp sunteti impreuna(poate doar asta).conteaza sentimentele pe care i le provoci si siguranta pe care i-o inspiri.
ca sa faca pasul ala cu tine trebuie sa fie sigura ca o iubesti,virgina fiind,sau ca ...
Re: Re: [AJUTOR] A ramas insarcinata ??!! din 19 apr 2010 22:55 de Pista
Nu e risc sa se intample ceva ?...iei nu i-am zis nimica sa nu se sperie...dar eu ma gandesc la asta non-stop...trebuie sa-i vina ciclul saptamana viitoare...
Re: Re: Re: intarziere sau sarcina??? din 19 apr 2010 20:21 de Psyche
de ce sa te insoteasca cineva?
sau uite o idee,ai putea merge cu mama ta-"uite,mama. nu mi-a venit ciclul." sunt convinsa ca nu are nici o legatura cu viata sexuala,se aplica si virginelor,dupa cum am spus anterior, asta strict pentru problema ...
Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte buna din 19 apr 2010 20:18 de simona
nu cred ca un vis de o noapteo:) sau o aventura in acel vis poate dura prea mult dar ceea ce cred este ca nu trebuie sal:P:P:P ign de aceea va dau un sfat fetelor iubiti cat puteti si aveti cu ce vam pupat ceaw :love:O:):p
Re: Re: Re: Re: Aparitia spermei din 19 apr 2010 19:56 de ala
O mama...si eu am 11 si il am de 14 jumate..cine esti tu ? Tom degetel?
Re: Re: Re: intarziere sau sarcina??? din 19 apr 2010 19:50 de cherry_dream
pai nu trebuie sa te duci neaparat cu mama ta. o prietena ?
Re: Re: indraznire din 19 apr 2010 17:50 de Psyche
tu esti un experiment esuat al existentei!
daca chiar esti in cautare de senzatii noi si tari,alege un parc mai putin populat,pentru o ora tarzie.daca "ti-o" trebuie in mijlocul zilei,eu zic sa te rezumi la niste saruturi care sa sugereze ce ...
Re: Re: intarziere sau sarcina??? din 19 apr 2010 14:57 de flory_18
da ...adevarat..dar trebuie sa merg cu cineva insotita..si nu am cu cine...
Re: Unde dispare dragostea? din 19 apr 2010 02:13 de ExoticDream
Eu sunt de acord cu ceea ce scrie Pasaroi, insa, intr-adevar, pentru acea convergenta absoluta pe intreg intervalul de timp pe care il ai de trait din momentul in care ai inceput acea relatie de cuplu fascinanta, este nevoie ca o multime de ...
Re: Re: Sex la 13 ani fara prezervativ din 19 apr 2010 01:48 de ExoticDream
Si ce daca sunt fertili? Trebuie musai sa insamanteze?
:blink::wacko::blink:
Pagina 264 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |