Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Energie pe timpul noptii/somnolenta pe timpulz din 19 apr 2010 01:31 de ExoticDream
Da!
Da, daaaaaaaaaa!
Da, da, daaaaaaa!
Nu le-as numi chiar probleme, ci mai degraba obisnuinte nu tocmai bune, care tin de felul nostru de a fi (bioritm), de programul impus pe care il avem si de modul in care ne pricepem sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: INTREBARI PENTRU FETE din 18 apr 2010 23:49 de monyforyou
nimeni nu e perfect, fiecare apreciaza in mod mai mult subiectiv persoana de alaturi, asadar trebuie sa ne acceptam micile defecte, si sa ne creem propriul nostru sistem de valori in functie de educatie temperament si alte lucruri ...
Re: INTREBARI PENTRU FETE din 18 apr 2010 23:45 de monyforyou
conteaza tot la un barbat ,conteaza si la o femeie
si anume
uneori fizic nu prea dar ceea ce imi place e sa fie vorbaret si cu noi ideei
sa stie ce vrea de la viata ....si cred ca am zis tot
pentru mine fizic ceea are importanta e privirea ...
Re: Re: Re: Re: INTREBARI PENTRU FETE din 18 apr 2010 23:11 de onlyforgod
nimeni nu e perfect, fiecare apreciaza in mod mai mult subiectiv persoana de alaturi, asadar trebuie sa ne acceptam micile defecte, si sa ne creem propriul nostru sistem de valori in functie de educatie temperament si alte lucruri importante...
Re: Re: Probleme decalotare, fimoza??? din 18 apr 2010 23:03 de Cipy
ce crema trebuie??? am aceeasi problema si acum am 12 ani si mie cam rusine sau ce trebuie sa fac daca nu operatie
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbatilor, ati putea din 18 apr 2010 20:17 de ursaru
:~* pai da,trebuia sa fiu sincer :-*
Re: energie pe timpul noptii/somnolenta pe timpulz din 18 apr 2010 20:05 de Natalya
dormi dupa amiaza? incearca sa te culci mai devreme seara
Re: Re: intarziere sau sarcina??? din 18 apr 2010 20:01 de flory_18
nu prea am cum sa merg la doctor pt k nu am implinit ink 18 ani...si la mama nu pot sa apelez k o sa ma certe dak afla k ea nu stie ink k mi'am inceput viata sexuala
Re: Ce sa fac sa ii plac colegului? din 18 apr 2010 19:48 de Natalya
parere mea este ca nu trebuie sa ai vreo legatura cu oameni precum baiatul asta despre care povestesti. ba se da la tine ba la prietena ta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu fostul? din 18 apr 2010 19:23 de monyforyou
EXOTICDREAM ,nu fii dezamagit suntem pe aceeasi barca:p
Re: Re: Re: sperma inghitita din 18 apr 2010 17:56 de cherry_dream
da,bine, multumim de sfaturi :lol::lol::lol:
Re: intarziere sau sarcina??? din 18 apr 2010 17:52 de cherry_dream
in cazul asta, nu se pune problema de sarcina. inseamna ca este altceva. noi nu avem de unde sa stim. trebuie sa te duci la doctor ... nu poti sa stai asa. nu este normal sa iti intarzie atata..
metoda calendarului functioneaza doar daca stii ...
Re: Cum sa procetez cand fetei i se rupe himenul? din 18 apr 2010 17:40 de cherry_dream
frate,nu stai sa te gandesti "aoleu, acum o sa curga sange, ce trebuie sa fac" :lol::lol:. de parca ar curge cu tona. curge putin..o sa ai pe prezervativ (sper ca v-ati gandit la asta) si e posibil sa mai curga cateva picaturi..nu stiu,sa tina un ...
Re: energie pe timpul noptii/somnolenta pe timpulz din 18 apr 2010 17:33 de ursaru
da,ceva de genul asta patesc si eu.apropo...bei cafea pe timpul zilei?
Energie pe timpul noptii/somnolenta pe timpulzilei din 18 apr 2010 17:17 de onlyforgod
De ce oare ma simt mai plin de energie in timpul noptii decat in timpul zilei? O data cu venirea serii, parca ma simt mai in largul meu si parca sunt eu insumi, ma simt in stare sa fac anumite lucruri pe care spre exemplu in alte momente ale zilei ...
Re: Re: Re: Re: sex cu fostul? din 18 apr 2010 16:45 de baby
Ai dreptate:ermm:
Nu ma refeream sa fie cu mine si sa si-o traga cu alta
Greu ne intelegem noi doi
:lol::lol:
Re: Re: De ce se uita baietii dupa alte fete? din 18 apr 2010 15:28 de mira
Re: Amicitia dintre un baiat si o fata din 18 apr 2010 14:09 de Psyche
Imi e foarte familiar cazul intrucat si eu am trecut prin aceleasi chestii. Aceleasi intalniri esuate care succed unei relatii de care abia te-ai "desprins". Iti dai seama ca in cazul acesta esti foarte usor de adaugat la gramada pe care ea a ...
Re: intarziere sau sarcina??? din 18 apr 2010 13:52 de Psyche
metoda calendarului functioneaza dar nu cred ca ar fi cazul,la dereglarile pe care tu le ai,pentru ca asta e daca sarcina nu e,sa te bazezi pe ea. merge cand si ciclul menstrual e cum trebuie sa fie.
e cam ingrijorator faptul daca nu vorbim de ...
Re: Re: sperma inghitita din 18 apr 2010 11:13 de dumitra
ca sa iti mearga bine in relatie si sa ti faci partenerul sa se simta bine eu zic ca trebuie sa o bagi in toate gaurile si sa inghiti si sperma care nu e deloc rea poate putin prima data iubitul meu mi a zis sa facem sex in trei am acceptat si asta ...
Pagina 265 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |