Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Nu mai inteleg femeile!

din 14 ian 2010 14:29 de Manilla

inca nu ai gasit femeia potrivita !

Re: Nu mai inteleg femeile!

din 14 ian 2010 14:04 de Psyche

atunci poti muri si lasa cugetarile si dupa tine si nici asa nu va sti nimeni.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste p

din 14 ian 2010 13:54 de basturk

in primul rand nu sunt numai virgini aici.in al 2-lea rand nu este chiar asa de importanta durata actului sexual.poti face o femeie sa atinga orgasmul si in 5 minute(dar din cate spui tu, tie iti trebuie 1-2 ore:D).si in al 3-lea rand, daca nu ...

Re: Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de b

din 13 ian 2010 22:39 de tiberiu vas

cum pot sa ma bace preteni anseama sunt singur si ma port ca o fata si nu vreauto deauna vorbesc singur nu stiu cum sa fac sa ma placa oameni preteni todeauna vorbesc urat vreau sa ma schimb odata de asta am varsta de 21 de ani nu stiu ce trebuie sa ...

Re: Re: Re: Cum sa ma masturbez?

din 13 ian 2010 22:35 de Little_F

o fost tare ala cu 15 cm la 13 ani...io crescut penisu' mai repede k el:))) ...trebuie sa aibe de grija pe la 40 de ani tre sa isi ia pantaloni cu muuulte buzunare

Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti?

din 13 ian 2010 22:13 de maria

pai trebuie sa fi bine aranjata intotdeauna eu inainte nu ma prea uitam in oglinda si nu eram frumos imbracat dar acuma decand am inceput am doi baieti in clas care nu ma lasa inpace imi tot dau cu palmile peste fund si eu le mai dau palmi peste cap ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete.. unde

din 13 ian 2010 20:48 de sweety16

Da bine intr-adevar trebuia sa pun in ghilimele "educ" Bine vorba vine ca doar cum ati spus si voi nu e caine..ideea e ca sunt obisnuita sa iasa mai mereu cum vreau eu...si nu cred ca as umbla cu un tip care mi-ar respecta dorintele in materie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 ian 2010 20:41 de sweety16

Nu vreu sa impresionez...cel putin nu neaparat prin asta...pot si fara lentile:lol: Ideea e ca imi place mult mai mult cum imi sta cu lentile verzi sau albastre.Ies(ochii) mai mult in evidenta prin contrast par-ochi. Oricum nu port chiar ...

love

din 13 ian 2010 16:54 de dedeutza

asta nu stiu dak se va intampla..dak akea persoana nu te plake..nu te plake si punkt nu o poti obliga sa te pplaka ..nu o poti forta..inkerka sivarianta sa stai mai mult prin preajma lui;)poate este varianta k el sa fie jum ta :heart:sy trebuie sa te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 ian 2010 14:58 de McLove

Nu trebuie sa fii expert, gandeste-te la momentul cand le pui si cand le scoti. Nici lentilele de vedere nu sunt recomandate de medici. Asa, nu mai purta nimeni ochelari. In timp, o sa ai probleme... Crezi, ca daca o fata are lentile sa ii ...

Re: Re: Dezvirginarea la fete .......

din 13 ian 2010 10:27 de Manilla

?? De ce trebuie filmat ?? Este chiar asa o raritate? Eu unul mi-am pierdut virginitatea cu o virgina, eram ambii virgini, aveam 16 ani, si in momentul de fata tot impreuna suntem :rolleyes:. Nu vad ce este asa interesant sau ciudat incat sa ...

Re: Cum faci o fata sa se simta extraordinar ?

din 13 ian 2010 01:57 de YoRo

Seductia se invata, nimic nu e la intamplara. Afla de aici cum poti sa faci o fata sa se simta extraordinar ca sa nu te mai uite... Daca te gandesti ca acum o sa iti spun ca trebuie sa faci sex cu ea, cum trebuie sa faci sex cu ea si mai ales cum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: no lif

din 12 ian 2010 22:31 de sweety16

veam si eu cont pe triburile...am intrat decat o data si l-am si uitat pnm.E naspa.Eu de exemplu nu ma joc deloc la calculator.Nu-mi place.In schimb sunt dependenta de mess si net. E cam trist tot ceea ce spui. Pt cei care l-ati sfatuit sa-si ...

Re: Re: Re: Am inselat-o, m-a prins, sa accept sa-

din 12 ian 2010 18:52 de McLove

Stii ce e aiurea? Si ea te insala... Atatea cazuri, unde ei se dadeau mari si tari, ca pot insela o femeie, dar.. ei erau cei inselati. :rolleyes:

Re: Re: Am inselat-o, m-a prins, sa accept sa-i fi

din 12 ian 2010 18:41 de kozzma

mah fratilor...si eu mi'am inselat iubita si m'a prins..ne'am impacat..si aceeasi poveste..."trebuie sa ma faci sa am incredere in tine si va fi foarte greu"...eu zic k nu e adevarata kestia pt k deja eram la a2a abatere de genu asta...in 2 luni era ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: no life.

din 12 ian 2010 17:40 de McLove

Mereu ma faci sa imi fie foame... justme99, te inteleg... Dar, din pacate, totul depinde de tine. Tu trebuie sa zici "NU". Nu inteleg, cum au creat aceasta dependenta jocurile? Stiu, se zic ca anumite jocuri creeaza dependenta, dar... nici chiar ...

Re: Re: Re: Romania introduce taxa pe sex premarit

din 12 ian 2010 15:59 de McLove

De-asta a venit taica-meu ieri si mi-a zis ca nu mai fac prostii, ca trebuie sa platesc. Dar, nu intelegeam despre ce e vorba... Votez DA! Peste cativa ani vom avea o taxa pentru ca respiram aerul din Romania.

Re: Romania introduce taxa pe sex premarital

din 12 ian 2010 15:24 de Manilla

:lol::lol: e buna asta !!!. Eu am votat cu DA !!!. Trebuie sa mai faca si astia un banut la buget :lol::lol::lol:

Re: recucerire

din 12 ian 2010 14:24 de basturk

de obicei la inceput iubesti mai putin, dar esti indragostit/a(habar nu am daca esti male sau female:blink:)aveti nevoie de timp petrecut impreuna, in afara monotoniei.luati-va o vacanta, undeva departe de casa.nu trebuie sa fie neaparat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excit

din 12 ian 2010 10:04 de basturk

si spuneai ca am inteles eu pe dos....

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 314 din 1098
«   1 ... 311   312   313   314   315   316   317 ... 1098   »

loading...