Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Mai sunt virgina?

din 9 sep 2009 18:40 de sweetgirl16

Nu mai esti virgina:love:

Re: Re: Virgin la 21 de ani.

din 9 sep 2009 18:33 de mandarina

si ce daca esti inca virgin?! trebuie s alasi viata sa treaca pe langa tine din cauza asta? sa te inchizi in tine? iesi afara..distreaza-te..si:-" poate poate o sa dai peste o fata;;) bafta:*%%-

Re: Cine participa mai mult la contactul sexual?

din 9 sep 2009 18:16 de sweetgirl16

Parerea mea e ca ambii parteneri trebuie sa participe in mod egal in pat...pt a fi satisfacuti amandoi:love::love:

din 9 sep 2009 14:24 de sweety16

Nu cred ca mai esti...nici moral nici fizic.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce mai ameteala intr-un pa

din 9 sep 2009 14:16 de sweety16

Nu e cel mai sanatos la 19-20 deoarece risca sa faca niste nodului la san...cel mai potrivit ar fi pe la 17.

Re: Marire penis.

din 9 sep 2009 11:34 de Danny_DaBoss

Sunt destule manuale despre marirea penisului pe internet, doar trebuie sa cauti.. Google is your friend :ok:

Re: Re: Re: Sunt plictisitor!

din 9 sep 2009 10:19 de pacpac

daca si la discutiile srioase tu plictisesti omul,orivb numai prostii ori vb prea mult si logic se sictireste persoana respectiva.

Re: Re: Re: Sunt plictisitor!

din 9 sep 2009 08:06 de Z

mai, si eu am fost in situatia asta :D trebuie sa accepti faptul urmator: cu unii oameni poti vorbi, cu altii nu. eu mi`am gasit cativa prieteni cu care ma inteleg excelent si de restul nu mai imi pasa. intelegi? vorbesc cand am ceva de zis, ...

Re: Ce le place fetelor sa le faci?

din 9 sep 2009 07:33 de Z

mie cel mai mult imi place sa ma digale usor, usor. sa simt ca vibrez. :D alte idei ar fi : sa le saruti delicat, de multe ori, pe toate suprafata unde ajungi. adica unde n`are haine.. sa o saruti in jurul buricului. e inebunitor. ...

asta nu-i de tinut,dar nici de ratat la......

din 9 sep 2009 03:04 de maryus

daca vrei sa nu ratezi sansa? n-o rata!!! daca incepe sa rada,sa te ia la misto ia-o si tu pe ia la misto are pe altu? atunci ce ma-sa vrea de iti da cadouri din astea,se urca pe tine ETC. poame din astea nu trebuie ratate,iti arata ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce faci?

din 9 sep 2009 02:28 de ExoticDream

Aici a gresit el.... fundamental. Intr-o relatie solida, nu iei decizii atat de grave pe baza unor supozitii. Regula de aur este, dupa parerea mea, COMUNICAREA. Daca ea ar fi existat in acest caz, s-ar fi evitat inselatul si s-ar fi scutit multa ...

din 9 sep 2009 01:26 de andreiu21

Nu cred ca se mai poate spune ca esti virgina...:flowers:

Mai sunt virgina?

din 9 sep 2009 01:20 de SIMPLU

buna! tocmai ce vruiam sa o fac cu prietenul meu.a incercat usor sa imi bage penisu in vagin si pe mine m-a durut si atunci el s-a oprit si tot asa pana mi l-a bagat jumate.Sangerari nu au fost chiar delok si dupa nu m-a mai durut delok .Oare mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce mai ameteala intr-un pahar

din 9 sep 2009 00:19 de Akai

Daca incepe la 20 e virgina la 20, daca incepe la 15 e c**** la 20...pricepusi? ;) bai de ce trebuie neaparat sa evolueze? nu e obligatoriu...poate sa ramana ok, nu tre sa se f**a cu toti acuma ...8-|, daca tu ai ochelari de cal, si nu ...

Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce faci?

din 8 sep 2009 15:21 de carrie

Eu consider ca e o greseala "pardonabila" doar pentru ca stiu ca omul e din fire supus greselii, de orice natura ar fi ea. Si pentru faptul ca atunci cand unul din parteneri inseala, atunci cand exista o relatie solida intre doi oameni normali la ...

Re: Re: Cand sa fac dragoste fara prezervativ???

din 8 sep 2009 14:58 de adrinel

... jenant si aiurea ! :| ... in ultima zi de ciclu a iubitei ne pregateam sa o facem...era in erectie penisu .... si apoi knd am vazut k ink ii mai curgea ... brusc a "scazut baiatu" ... :)) ! tre sa fi si putzin obsedat k sa o faci atunci ;) ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 sep 2009 10:17 de spirea1st

:lol: altele o fac dupa o luna si eu dupa 1 an si 4 luni tot mai trebuie sa astept:(

Re: Re: ......

din 8 sep 2009 10:10 de ionut

tu esti impotriva tuturora dar tu ce ai? dak ce tie ciuda ca nu teai dezvirginat si tu la o varsta frageda? eu am facutola 16 ani da asta e.:pirate::pirate::pirate:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea

din 8 sep 2009 01:15 de ExoticDream

Te afli pe un forum in care se foloseste limba romana, aia care se invata la scoala in clasele mici. Tu confunzi comunitatea restransa a celor care "chatuiesc" pe Messenger sau Mirc cu tot ceea ce inseamna Internet. Ei bine, intelege ca modul in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 sep 2009 00:31 de FoXX

Poi nu vezi ce zice Sweety16 sa o chem la mn sa incerc ceva.Mie imi este cam tarsa ....cum ziceam nu cred ca vine la mine ca isi da seama daca o chem,ce intentii am....

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 380 din 1098
«   1 ... 377   378   379   380   381   382   383 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare