Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Mai sunt virgina? din 9 sep 2009 18:40 de sweetgirl16
Nu mai esti virgina:love:
Re: Re: Virgin la 21 de ani. din 9 sep 2009 18:33 de mandarina
si ce daca esti inca virgin?!
trebuie s alasi viata sa treaca pe langa tine din cauza asta? sa te inchizi in tine?
iesi afara..distreaza-te..si:-" poate poate o sa dai peste o fata;;)
bafta:*%%-
Re: Cine participa mai mult la contactul sexual? din 9 sep 2009 18:16 de sweetgirl16
Parerea mea e ca ambii parteneri trebuie sa participe in mod egal in pat...pt a fi satisfacuti amandoi:love::love:
Re: Mai sunt virgina? din 9 sep 2009 14:24 de sweety16
Nu cred ca mai esti...nici moral nici fizic.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce mai ameteala intr-un pa din 9 sep 2009 14:16 de sweety16
Nu e cel mai sanatos la 19-20 deoarece risca sa faca niste nodului la san...cel mai potrivit ar fi pe la 17.
Re: Marire penis. din 9 sep 2009 11:34 de Danny_DaBoss
Sunt destule manuale despre marirea penisului pe internet, doar trebuie sa cauti.. Google is your friend :ok:
Re: Re: Re: Sunt plictisitor! din 9 sep 2009 10:19 de pacpac
daca si la discutiile srioase tu plictisesti omul,orivb numai prostii ori vb prea mult si logic se sictireste persoana respectiva.
Re: Re: Re: Sunt plictisitor! din 9 sep 2009 08:06 de Z
mai, si eu am fost in situatia asta :D
trebuie sa accepti faptul urmator: cu unii oameni poti vorbi, cu altii nu. eu mi`am gasit cativa prieteni cu care ma inteleg excelent si de restul nu mai imi pasa. intelegi? vorbesc cand am ceva de zis, ...
Re: Ce le place fetelor sa le faci? din 9 sep 2009 07:33 de Z
mie cel mai mult imi place sa ma digale usor, usor. sa simt ca vibrez. :D
alte idei ar fi : sa le saruti delicat, de multe ori, pe toate suprafata unde ajungi. adica unde n`are haine..
sa o saruti in jurul buricului. e inebunitor. ...
asta nu-i de tinut,dar nici de ratat la...... din 9 sep 2009 03:04 de maryus
daca vrei sa nu ratezi sansa?
n-o rata!!!
daca incepe sa rada,sa te ia la misto ia-o si tu pe ia la misto
are pe altu? atunci ce ma-sa vrea de iti da cadouri din astea,se urca pe tine ETC.
poame din astea nu trebuie ratate,iti arata ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce faci? din 9 sep 2009 02:28 de ExoticDream
Aici a gresit el.... fundamental. Intr-o relatie solida, nu iei decizii atat de grave pe baza unor supozitii. Regula de aur este, dupa parerea mea, COMUNICAREA. Daca ea ar fi existat in acest caz, s-ar fi evitat inselatul si s-ar fi scutit multa ...
Re: Mai sunt virgina? din 9 sep 2009 01:26 de andreiu21
Nu cred ca se mai poate spune ca esti virgina...:flowers:
Mai sunt virgina? din 9 sep 2009 01:20 de SIMPLU
buna! tocmai ce vruiam sa o fac cu prietenul meu.a incercat usor sa imi bage penisu in vagin si pe mine m-a durut si atunci el s-a oprit si tot asa pana mi l-a bagat jumate.Sangerari nu au fost chiar delok si dupa nu m-a mai durut delok .Oare mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce mai ameteala intr-un pahar din 9 sep 2009 00:19 de Akai
Daca incepe la 20 e virgina la 20, daca incepe la 15 e c**** la 20...pricepusi? ;)
bai de ce trebuie neaparat sa evolueze? nu e obligatoriu...poate sa ramana ok, nu tre sa se f**a cu toti acuma ...8-|, daca tu ai ochelari de cal, si nu ...
Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce faci? din 8 sep 2009 15:21 de carrie
Eu consider ca e o greseala "pardonabila" doar pentru ca stiu ca omul e din fire supus greselii, de orice natura ar fi ea. Si pentru faptul ca atunci cand unul din parteneri inseala, atunci cand exista o relatie solida intre doi oameni normali la ...
Re: Re: Cand sa fac dragoste fara prezervativ??? din 8 sep 2009 14:58 de adrinel
... jenant si aiurea ! :| ... in ultima zi de ciclu a iubitei ne pregateam sa o facem...era in erectie penisu .... si apoi knd am vazut k ink ii mai curgea ... brusc a "scazut baiatu" ... :)) ! tre sa fi si putzin obsedat k sa o faci atunci ;) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 sep 2009 10:17 de spirea1st
:lol: altele o fac dupa o luna si eu dupa 1 an si 4 luni tot mai trebuie sa astept:(
Re: Re: ...... din 8 sep 2009 10:10 de ionut
tu esti impotriva tuturora dar tu ce ai?
dak ce tie ciuda ca nu teai dezvirginat si tu la o varsta frageda?
eu am facutola 16 ani
da asta e.:pirate::pirate::pirate:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea din 8 sep 2009 01:15 de ExoticDream
Te afli pe un forum in care se foloseste limba romana, aia care se invata la scoala in clasele mici. Tu confunzi comunitatea restransa a celor care "chatuiesc" pe Messenger sau Mirc cu tot ceea ce inseamna Internet. Ei bine, intelege ca modul in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 sep 2009 00:31 de FoXX
Poi nu vezi ce zice Sweety16 sa o chem la mn sa incerc ceva.Mie imi este cam tarsa ....cum ziceam nu cred ca vine la mine ca isi da seama daca o chem,ce intentii am....
Pagina 380 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |