Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Sunt suparata pe viata... din 12 sep 2009 07:06 de metaforic
Fals! Muzica proasta si mai ales credinta nu te vor ajuta.
Re: Re: Re: Re: Am nevoie de sfaturi !!! din 12 sep 2009 06:04 de metaforic
De fiecare data cand intru pe forumul asta rad copios dar ma si enervez tare. E ca si cum mintea s-ar vinde scump de aia aveti toti asa putina. Acum stau si ma intreb... oare cate casnicii au distrus miile de discutii de genul? Aplicati formula ...
Socanta convergenta catre zero (taiat)..... din 12 sep 2009 02:51 de ExoticDream
Gand inspirat de proximitatea inceperii anului scolar si... nu numai
Pe vremuri, erau momente in care trebuia "sa-ti pice fisa": te aflai in fata unei probleme extra ultra mega dificile, mintea ta facea toate conexiunile posibile pentru a ajunge ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce fac din 12 sep 2009 02:35 de ExoticDream
Exista greseli si greseli. Sa fim seriosi: o suparare datorata unui lucru de care nici nu esti tu vinovat nu te poate arunca dincolo de tot ceea ce esti tu, nu-ti poate anula toate principiile, toate ideile, intregul tau mod de a fi, astfel incat ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa ma dizvirginez singur!s din 12 sep 2009 01:39 de ExoticDream
Tu habar nu ai ce-i aia dezvirginare! :D:lol::D
Re: Re: Re: Re: cum sa ma dizvirginez singur!sunt din 12 sep 2009 01:30 de Dany capitan
Eu m-am dezvirginat singur. Mi-a venit ideea pe moment si am facut-o, acum e "larga". E simplu si nu e dureros daca sti cum s-a o faci. Nu trebuie lame si alte prosti. nu trebuie nimic. doar curaj. Adevarata dezvirginare se face la nivelul minti. ...
Re: Re: Re: Re: Virgin la 21 de ani. din 11 sep 2009 23:56 de ursuletgumat
eu credeam ca sexul frumos e reprezentat de femei, nu si de baieti. noi avem alte roluri si trebuie sa punctam prin alte calitati. ce brad pitt? du-te draga la brad pitt al tau si lasa-ne pe noi, baietii de rand, sa ne vedem de fetele noastre.
Re: Re: Re: Am nevoie de sfaturi !!! din 11 sep 2009 17:43 de lilis
Hai sa fim serioase... parerea mea este ca ar trebui sa il duci la psiholog sau sa il lasi balta, oricat de dur ar parea. Cred ca te-a inselat pentru ca il speria ideea ca poti face atatea lucruri. Faci prea multe pentru el, esti prea perfecta si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a i din 11 sep 2009 02:13 de Pasaroi_Cuminte
Sentimentele nu pot fi scrise, ci doar descrise, iar acest lucru il face doar poezia.
In general omul vorbeste foarte muuuult despre "fenomene" pe care nu le intelege sau nu le poate trai, si vorbeste atat de mult incat scrie la maculatura cat ...
Re: Relatie La Distanta din 11 sep 2009 01:33 de ubitha
si eu am o relatie tip distanta...si e bine...dupa un an am reusit si noi sa ne vedem..desi suntem amandoi in romania...acum e totul in regula..dar trebuie sa ai multa rabdare, incredere... De cat timp vorbesti cu el?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a insel din 10 sep 2009 22:17 de carrie
Eu personal nu cred asa ceva. Si cartile de psihologie imi dau dreptate. Peste tot se vorbeste de etape si varste in iubire. Fluturasii din stomac nu tin o eternitate. Si de altfel, de ce trebuie sa credem ca iubirea adevarata e numai aia care te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 sep 2009 17:37 de valutza
si yo am semn de foc.....si ard si vara si iarna,chiar dak sunt may friguroasa;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 sep 2009 17:29 de Pasaroi_Cuminte
pai da mai Valentino.Dar sunt gemeni intre gemeni. Unii suntem papagali ( :lol: ) alti cotofene iar alti... pasari phoenix ( dar iti trebuie cel putin sa ai element de foc in compozitie ca sa fi phoenix )
:lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce din 10 sep 2009 16:13 de carrie
Eu cred ca e destul de riscant sa tot cauti asa... dand la o parte o multime de oameni care ti s-ar potrivi si cu care te intelegi de la bine/foarte bine in sus... doar pentru ca tie ti se pare ca lipseste ceva "click" pe undeva. Si e foarte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce fac din 10 sep 2009 15:15 de Pasaroi_Cuminte
Realitatea tu o faci nu "hartia".Altfel iti ghidezi viata dupa o bucata de "celuloza" si apoi ne intrebam si tragem concluzia ca iubirea absoluta nu exista :cat:
Aaaa ca 88 % din oameni n-au intalnit-o, asta e partea a 2-a. Pai de ce n-au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce faci? din 10 sep 2009 14:21 de carrie
Da, am gresit amandoi. Nu as zice ca fundamental, data fiind starea de fapt de la momentul respectiv. Ma rog, intre greselile noastre "a operat o compensare".
Si oricum, atunci cand esti suparat, disperat si/sau vrei sa te razbuni, e posibil sa ...
Re: Mai sunt virgina? din 9 sep 2009 23:35 de simosimina
dacă a băgat penisul..nu mai eşti virgină. Doar dacă ai himenul elastic. Sângerările nu sunt obligatorii
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De din 9 sep 2009 22:26 de sweety16
Da...discutie incheiata.(eu am ultimul cuvant):D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvir din 9 sep 2009 21:49 de valutza
imi place sa am mereu ultimul cuvant asa ca:
1.recunosc k nu mai facut analfabeta dar asta am dedus
2.litera "ţ"o ai pe tastatura in partea stanga langa enter...dar inainte de asta trebuie sa pui lb romana in loc de engleza
si eu ca am incheiat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Decalotarea penisu din 9 sep 2009 21:34 de zaandrei
Pur si simplu vrea sa se duca jos :zorro:. Eu am vointa da' tot e o senzatie naspa rau;)
Pagina 379 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |