Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata or din 14 dec 2006 12:06 de ExoticDream
Da' sotul tau ce moralitate are?!? Te numeri si tu cumva printre femeile care considera ca barbatul este o fiinta superioara, careia trebuie sa ii fie permise cate in luna si in stele?!?
Dar sotul tau cum a putut sa faca asa ceva?!? Nu ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata or din 14 dec 2006 11:47 de ExoticDream
Inceteaza cu calomniile, cand o sa practic eu adulterul, tu vei posta ca omul normal, ceea ce o sa se intample la calendele grecesti, n-avea tu grija de curtea vecinului, vezi mai bine cum stau lucrurile pe la tine. Spre stiinta ta, sunt 1000% ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordina din 14 dec 2006 10:32 de Guest
Dar, sa-l practici?!? Adulterul si circul asta, cu "n"-shpe useri, userasi, cu "tz"-spe penibile probleme? Ca, ale dracului probleme~90%, din topicurile deschise@sexexpert, sunt editate de EXOTICDREAM, sub, "j" de mii nickname-uri. Same story over ...
Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordinar? din 14 dec 2006 01:58 de ExoticDream
Nu se poate spune ca vina ii apartine in intregime celui insurat, care isi inseala partenerul. Sa fim seriosi, femeia aceea (colega) stia foarte bine ce stare civila are barbatul, stia si ca s-a casatorit din dragoste, stia ca o aventura ...
Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordinar? din 14 dec 2006 01:27 de ExoticDream
Suspiciunea ar trebui sa fie in "curtea" ta mai degraba decat in grija noastra! Tu chiar vorbesti serios cand iti imaginezi ca in aceasta comunitate virtuala vei gasi multi adepti ai ideii ca sotul tau este o fiinta nevinovata care trebuie luata ...
Re: Re: Re: gust ciudat.. din 13 dec 2006 20:57 de Serban18
In nici un caz nu trebuie sa-ti faci probleme. O sa vezi ca odata cu trecerea timpului dispare senzatia asta. Voi sa va iubiti :).
Re: Re: gust ciudat.. din 13 dec 2006 20:30 de euuu...
nu ma deranjeaza..la inceput are un gust acrisor.. :lol: si apoi se pierde.. Parca discutam despre bucatarie si retete:D
Deci inseamna ca nu trebuie sa imi fac pb.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata or din 13 dec 2006 18:37 de carrie
well, treaba ta! :) eu mi-am spus numai parerea si nu tin sa imi dea cineva dreptate, pentru ca fiecare gandeste altfel. ei bine, eu asa am facut si nu imi pare rau. pentru ca, daca esti inselat, in afara de varianta propusa de mine, ar mai fi 2: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2006 17:25 de carrie
bineinteles ca si aspectul conteaza. bineinteles ca nu trebuie sa fie o frumusete iesita din comun, de altfel nu trebuie sa fie frumos, dar trebuie sa fie atragator si interesant, nu poti iesi cu o maimuta! bineinteles ca si cei mai putin daruiti de ...
Re: ejaculat afara din 13 dec 2006 14:48 de Serban18
Nu crezi ca e mai bine sa-l puna de la inceput ? Parerea mea e ca e mult mai bine. Oricum, sansele de a ramane sunt minime. Cele 2-3 picaturi de lichid contin o cantitate mult mai mica de spermatozoizi astfel incat sansele sunt minime ... dar nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2006 14:16 de ExoticDream
Ma gandeam si eu la varianta asta, spre ea converg cam toate intamplarile din trecut si de astazi. Ai dreptate, uneori sentimentele fata de cineva iti intuneca ratiunea mai mult decat ar trebui si risti sa nu mai observi acele nepotriviri... Daca ...
A ejaculat afara, e posibil sa raman insarcinata? din 13 dec 2006 10:02 de eu_aceea
eu cu iub meu....ne`am iubit si noi...el a ejaculat afara de fiecare data sau isi punea dupa un timp prezervativ si ejacula in el...intrebarea mea e...e posil sa raman? tinand cont ca mie trebuie sa imi vina pe 19 acum si el s`a treminat afara sau in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2006 02:18 de ExoticDream
Este aproape sigur ca ea a spus adevarul cand nu a vrut sa mergeti mai departe cu relatia voastra, nu te mai iubeste si nu mai vrea decat cel mult o simpla amicitie. Pentru tine, este un semn clar sa te departezi de ea, nu mai poate fi nimic din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 dec 2006 22:50 de levi82
Da! Asa este :(
Dar totusi, Exact acum o saptamana a fost ziua mea. Nu stiu daca a uitat, sau s-a prefacut ca a uitat, dar nu a dat nici un semn cu aceasta ocazie. Astfel se implineste mai mult de o saptamana de cand n-am mai vorbit. Faptul ca ...
Re: Flatata sau tradata ordinar? din 12 dec 2006 07:09 de Pasaroi_Cuminte
Tu cum te simti ? :-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 dec 2006 01:10 de ExoticDream
Se pare ca prezervativul reprezinta un prag psihologic peste care nu reusiti sa treceti! Pai se poate? Tocmai acest termen romantic?!? Sa incerc sa va deblochez.....
509. vibrator
(Mi-am amintit o intrebare pusa de tanara incepatoare in ...
Re: Re: Re: Re: lenea unui din 11 dec 2006 18:39 de dazza
Eu,poate sunt mult prea directa,dar ii spun in fata : "Auzi,tu stii ca o femeie nu se castiga la loterie ? Stii ca ei trebuie sa ii acorzi atentie,sa faci preludiu de fiecare data,sa nu uiti de ziuaa ei de nastere si sa ii spui din cand in cand ca o ...
Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordinar? din 11 dec 2006 14:40 de Duduia
ok...luand-o logic: n-am facut sex decat cu prietenul meu. daca imi vine ideea ca trebuie sa imi imbunatatesc performantele sexuale, ma culc cu altcineva? ie, ruait! stimata doamna, motivul invocat de sotul dumneavoastra este cat de poate de subred. ...
Re: Flatata sau tradata ordinar? din 11 dec 2006 11:22 de Guest
Dezorientat?!? Dar, ce-a patit, s-a impiedicat si a cazut in penis?!? Eiii!!?, flatata, ca n-o fi fost prima data!
Flatata sau tradata ordinar? din 11 dec 2006 09:37 de dada
Am nevoie de ajutorul vostru....
De curand, am aflat cu surprindere ca sotul meu m-a inselat, desi traim de 11 ani povestea noastra de dragoste...deci cu atat surpriza a fost mai mare
:(
Pe scurt: a avut o relatie intinsa pe o perioda destul de ...
Pagina 713 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |