Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Este rusinos sa fii virgin la 17 ani?

din 5 nov 2006 03:26 de Virgin&Proud

Eu Recunosc in fata oricui ca sunt virginO:).Nu mie rusine :D

Re: Re: Sper sa nu am probleme

din 5 nov 2006 00:32 de valentine

Daca poti sa o "belesti" cu mana...e ok. Nu trebuie sa iti faci griji deoarece mai mult de jumatate din populatia globului e ca tine fiind vorba de circumrizie (sau cirscumcrizie...afff cuvantul ala care nu stiu cum se scrie:D).Deci e vorba de ...

Nevoia de evadare.....

din 4 nov 2006 02:02 de ExoticDream

Prima ploaie de fulgi efemeri in orasul meu cel gri! Ma pregatesc sa evadez un pic dincolo de zabrelele custii in care fiintez adesea alergand cu ochii inchisi prin coridoare de oglinzi imaginare, proiectand realul in virtualul din interiorul mintii ...

Re: Re: Re: Banc Show!

din 3 nov 2006 21:46 de Pasaroi_Cuminte

[i] Matematica Vietii Matematica Iubirii · Barbat inteligent + femeie inteligenta = poveste de dragoste · Barbat inteligent + femeie naiva = sex · Barbat naiv + femeie inteligenta = casatorie · ...

Se revarsa amintirile ...

din 3 nov 2006 21:30 de mya

In mod exasperant imi tipa-n urechi Avril Lavigne cu "My happy ending". Imi apar imagini ale trecutului meu, simt ca trebuie sa plang, sa regret, sa ma bucur, sa pregatesc revanse si razbunari. Totu era incatusat intr-un glob. Acum l-am spart. Bine-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 11 minute

din 3 nov 2006 15:47 de ExoticDream

Ba da!!! :cat::cat::cat: Sa ma anunti cand bate cunoasterea la poarta ta, mai stiu niste persoane care nu se obosesc sa o caute si o asteapta sa pice din cer, precum darul lui Mos Gerila! :D:lol::D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 11 minute

din 3 nov 2006 15:39 de ExoticDream

De ce se face aici mereu confuzia intre "a vrea sa pari cu tot dinadinsul superinteligent, superior" si "a dori sa-i inveti ceva pe cei din jur"??? Chiar nu putem citi dincolo de aerul usor ironic al unor afirmatii, nu suntem capabili sa privim ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tip virgin la 26 de ani cu

din 3 nov 2006 14:48 de painkillerit

nota 10 cu stelutza ;) :D...se vede ca "ti`ai facut temele" :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 11 minute

din 3 nov 2006 07:13 de Pasaroi_Cuminte

Nu judec deloc superficial.Pt ca nu este gandirea mea.Eu am enuntat regulile jocului in societatea noastra.In ziua de astazi autorii se clasifica nu dupa continut ci dupa cati bani pot sa scoata.Iar cei care castiga nu sunt autorii ci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 11 minute

din 3 nov 2006 00:58 de carrie

ah eterna superioritate de tipul "traind in cercul vostru stramt..." sunt obositori oamenii astia care au impresia ca toti sunt prosti si absolutizeaza treaba cu "produse pentru marea masa" (de oameni mediocri, ingusti la minte etc.) si "produse ...

Re: Re: Re: Re: 11 minute

din 3 nov 2006 00:40 de ExoticDream

Vezi tu, realitatea este ca nu avem timp intr-o viata de om sa citim tot ceea ce merita cu adevarat, exista miliarde de carti, iar noi, intre scoala/serviciu, familie si alte indatoriri, abia ne putem rupe cateva ore pe saptamana pentru a citi o ...

Re: Re: ma iubeste?

din 2 nov 2006 19:24 de Nekunoskuta

Cati ani aveti? Tu esti prea obsedata de problema asta...daca te iubeste, daca te inseala...risti sa devii paranoica si o sa-ti strici relatia. Toti baietii se mai uita la alte fete dar de la a te uita la a pune mana sau a face sex e cale lunga. Cand ...

Re: ma iubeste?

din 2 nov 2006 17:40 de mya

cam puerila "problema". consider ca gelozia nu trebuie sa izbucneasca din motive stupide si irelevante. cel mai important este: iti arata ca te iubeste sau doar iti spune, iar faptele lui lasa de dorit? te mai poti uita la un tip/tipa pe strada ...

Re: Re: Intrebari pentru prima data cand o faci

din 2 nov 2006 17:37 de iubita4ubaby

sunt foarte multe pozitii in care poti face dragoste dar cea mai buna se stabileste in functie de gustul fiecaruia. Nu trebuie sa existe doar una poti sa le schimbi de cate ori vrei. iata cateva ditre cele mai cunoscute: -baiatul deasupra: fata sta ...

Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea v

din 2 nov 2006 16:00 de anonim

mie nu mi plac alea versate...probabil pentru ca nici eu nu sunt cine stie ce imi place fetele simple cu care poti avea o conversatie si care nu se uita la aspect fizic, bani si mai stiu eu ce nici eu nu reusesc sa fac o fata sa i se inmoaie ...

Re: 11 minute

din 2 nov 2006 02:07 de se-neca

Ca sa va arat ce tampenii cititi: Adica... nu-i destul ca te-ai indobitocit matale cu ele. Tb sa ne .......... si noua retina, nu? Asa, zici! Cu alte cuvinte: Daca am 3 ani sau 80... tot aia! Draci, doar n-o sa ma schimbe pe mine timpul ...

Re: Cand sa am un copil?

din 2 nov 2006 01:02 de mya

socoteala de acasa nu se (prea) potriveste cu cea din targ. asta este genul de "plan" care nu poate fi conceput dinainte, sau cu o distanta considerabil de indepartata de prezent. niciodata nu stii ce se poate intampla. un copil isi va face ...

Re: Barbatul Modern

din 1 nov 2006 17:52 de Nekunoskuta

Un barbat nu trebuie sa se comporte intr-un anumit fel pentru a fi "barbat" sau "mai barbat". Naturaletea e cea mai buna "metoda". Normal ca un tampit va avea naturaletea lui, un prost se va comporta altfel dar inchipuie-ti sa-i pui pe astia doi sa ...

Re: Re: Re: Re: Marii nostri romani!

din 1 nov 2006 17:50 de mya

tu?!? absent, cred ca ai lipsit de la lectia asta :-`:-`:-` (ca o paranteza): am inteles ca emisiunea s-a incheiat, cel mai mare roman fiind cosiderat in cele din urma Stefan cel Mare. din punctul meu de vedere, cel mai mare roman este ...

Piticii

din 1 nov 2006 11:15 de Duduia

Cu ai mei, nu este de jucat. Nu reactionez deloc dragut. Problemele trebuie discutate, nu lasate sa fie acoperite de timp.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 725 din 1098
«   1 ... 722   723   724   725   726   727   728 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare