Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Cate activitati culturale ati

din 9 nov 2006 22:33 de Pasaroi_Cuminte

pe scena vietii toate piesele sunt drame :) Corect roger that dap asa este. got it :) That's way I love this mann :D:flowers:

Re: Re: Re: Re: ce inseamna?

din 9 nov 2006 22:01 de john

dar deja mi-a zis toate astea..ca se simte exact cum ai mentionat mai sus..oare ce mai asteapta? are sa fie genul de fata care asteapta casatoria? s-a mai pomenit de asa ceva..intre noi doi..dar zis ca nu asteapta asta..oare ce vrea?

Re: Re: Re: ce inseamna?

din 9 nov 2006 21:58 de mya

cel mai indicat in astfel de cazuri este sa ai [b]rabdare[/b]. stii tu, cu rabdarea se trece marea. daca intre voi lucrurile merg bine, acesta trebuie privit doar ca un mic impediment peste care veti trece. dovedeste-i ca intr-adevar o iubesti, ...

Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte pers

din 9 nov 2006 20:40 de SORIN28

Si eu sunt un ipocrit:((:((:(( 5ani de relatie + 1,5 de asteptare si tot nu am avut nevoie de o alta si "tentatii au fost numai ca exact fidelitatea (asta fir-ar ea al naibii), principiile mele si orgoliul nu m-au lasat. Stii ce?! Am sa ...

Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte pers

din 9 nov 2006 20:34 de ExoticDream

Topicul a aterizat aici pentru ca a avea o relatie foarte serioasa, in care iti iubesti mult partenerul, nu este compatibila cu ideea "imi place X, nu pot sa traiesc daca nu-l vad"! Eu cred ca-s inapoiata sau ipocrita, nu? Dupa 3 ani ...

Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte pers

din 9 nov 2006 20:04 de carrie

topicul clar nu are ce cauta aici, cred ca merge cel mai bine la totul despre.../general. la subiect...chiar daca relatia este f serioasa, in natura omului este sa fie tentat si de merele din afara gradinii. cine nu recunoaste ca in, de exemplu in ...

Re: nush

din 8 nov 2006 22:58 de stefanoski

Stiu ca nu iti convine dar Vali are dreptate. tipul asta nu merita sa-i acorzi a doua sansa. In ziua de azi daca esti bun esti luat drept prost. Gaseste-ti altul ! Sunt atatia baieti in...din ce orash esti ?:lol: In fine ai inteles tu. Si acum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parfum/after sh

din 8 nov 2006 17:17 de xxl

eu zic ca e important ca parfumul sa fie ales cu gust. Nu e neaparat important pretul: nu la 3,9 lei noi, dar si intre 40-100 RON poti gasi ceva klumea.Am avut Very Irresistible for Men de la Givenchy si pot sa spun ca nu persista mai mult ca anumite ...

Re: Re: Re: Re: Cate activitati culturale ati avut

din 8 nov 2006 15:49 de ExoticDream

Ar trebui sa fie un mod de existenta...., este, pentru tine, pentru mine, dar, din nefericire, in minunata lume in care traim am ajuns sa consideram o calitate ceea ce ar trebui sa fie un mod de existenta, majoritatea oamenilor cauta sa se ...

Re: ms mult

din 8 nov 2006 00:05 de Nekunoskuta

Ce s-a intamplat trebuie sa descopere el, nu noi. Spune-i ingrijorarea ta si intreaba-l unde crede ca e problema. Discutati sincer si veti ajunge la o concluzie.

Re: Nu ma lasa pe Yahoo messenger!

din 7 nov 2006 23:49 de Nekunoskuta

Spune-i simplu: "Nu-mi pasa de parerea ta in legatura cu faptul ca eu stau pe mess, voi continua sa tin legatura si sa socializez cu oamenii in acest fel. Ce? Tu nu stai pe mess (aici poti sa bagi orice chestie...ce? tu nu iesi cu baietii? tu nu ...

Re: Re: Re: Re: Ma iubeste?

din 7 nov 2006 22:13 de stefanoski

Corect ! O iubire adevarata inseamna o relatie stabila bazata pe prietenie si incredere reciproca. Persoana iubita trebuie sa-ti fie in acelasi timp si partener si prieten. E misto sa ai un iubit/iubita cu care sa poti vorbi orice. Multe persoane ...

Re: Nu ma lasa pe Yahoo messenger!

din 7 nov 2006 20:40 de DarkAngel

Trebe sa-l faci sa inteleaga ca ai si tu dreptu sa comunici sa faci ce vrei si daca nu are incredere in tine sa te lase pe mess (ceea ce mi se pare o exagerare) inseamna ca ii este frica sa nu te "cucereasca" altu deci este nesigur pe el si pe ...

Re: Re: Re: Re: Nu ma lasa pe Yahoo messenger!

din 7 nov 2006 18:07 de carrie

nu e vorba de messenger aici, ci de faptul ca un prieten/iubit nu are nici un drept sa iti interzica ceva. poate eventual sa dea un sfat daca considera ca faci ceva gresit (si trebuie sa dea acest sfat), dar nu are dreptul de a impune sau interzice ...

Re: Nu pot cu prezervativ

din 7 nov 2006 15:33 de ExoticDream

Nu este deloc aiurea, ai "recitat" exact cuvintele pe care ar trebui sa i le spui DACA ai fi baiat matur! Adica sunteti copii mari sa faceti sex in mare viteza, dar copii mici cand vine vorba de aspectul cel mai important dincolo de sentimente si ...

Re: sex

din 6 nov 2006 17:28 de DarkAngel

NU stiu ce sa zic dar nu e frumos ce face.,.. ca sa afili care este problema trebuie sa ai o discutie cu el si sa-l intrebi de ce te expediaza asa de repede dupa ce a obtinut ce a vrut de la tine

Re: Ma iubeste?

din 6 nov 2006 17:27 de DarkAngel

Din ceea ce ai zis tu...daca ar fi sa o luam logic ti-as zice ca te iubeste.... dar in dragoste nu exista logica (nu in totalitate) Deci singura persoana care trebuie sa stie raspunsul la aceasta intrebare esti tu...Daca inrtebi asta te indoi cumva ...

Re: ExoticDream,

din 6 nov 2006 16:41 de ExoticDream

Poate tu ai inteles ideea, dar mai citesc "copii" de 13-14 ani si o iau in serios! Totusi..... am o mica nedumerire: spui ca esti de 3-4 saptamani cu prietena ta, ti s-a parut suficient de mult timp ca sa ajungeti la sex, dar insuficient ca sa ...

ExoticDream,

din 6 nov 2006 13:42 de Aphex

Neh, nu-s nici eu chiar asa tantalau... Normal ca de-aia imi fac probleme, pentru ca stiu ca trebuie folosit. Evident ca mai exista varianta pastilelor, insa sunt doar de 3-4 saptamani cu prietena mea si cred ca e cam devreme sa-i propun asa ...

Re: Re: Re: probleme

din 5 nov 2006 21:49 de sinner

ms de sfat... am bagat si ciocolata si alcool......nush...data trecuta cand am venit din club amandoi...si eram f obosit si eram si baut... m-a tinut.... referitor la atractie ... acuma o iubesc..inainte numai atractie era...acum si tin la ea...si ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 724 din 1098
«   1 ... 721   722   723   724   725   726   727 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare