Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 1 nov 2006 10:31 de verdiuc
Iubirea este ceva care iti pica din cer,este cel mai frumos dar pe care l-am primit de la Dumnezeu.Dar trebuie sa avem grija de ea ca o floare,sa nu o ranim,ci sa o facem sa creasca frumos,prin cunoastere...si trebuie sa inlaturam orice gand rau ...
Re: #Probleme De Familie din 31 oct 2006 16:36 de BanderasxxlI
eu am facut multe pana in momentul de fata...am jucat barbut..am furat din casa...am jepcarit...am batut...si toate astea pt simplu fapt ca doream sa fiu si eu baiat printre baieti...acum mam schimbat ffff mullt fata de cum eram...si din toate ...
Marii nostri romani! din 31 oct 2006 15:36 de ExoticDream
Poate stiti ca in ultimele luni opinia publica de pe plaiurile mioritice a fost chemata sa desemneze cel mai mare roman al tuturor timpurilor. In urma votului (mai mult sau mai putin fantezist), a rezultat lista de mai jos, cuprinzand primele 10 ...
Re: Insula valorilor umane din 31 oct 2006 15:18 de Pasaroi_Cuminte
Din punctul meu de vedere ( barbat) cred ca timpul este o fata ganditoare inteligenta plina de farmec si carisma cu simtul umorului dezvoltat, sensibila si romantica, o floare albastra ( vezi Eminescu) care de fiecare data ne aduce aminte sa ...
11 minute din 31 oct 2006 13:08 de LonelyGirl
Am citit zilele astea 11 minute - Paulo Coelho.Am gasit unele pasaje f interesante si m-am gandit sa le postez sa le cititi si voi daca sunteti interesati:)
" pe om timpul nu-l transforma, invatatura nu-l transforma-singurul lucru care te poate ...
Insula valorilor umane din 31 oct 2006 11:56 de LonelyGirl
Era odata o insula unde traiau toate sentimentele si valorile umane: Buna Dispozitie, Tristetea, Intelepciunea... si ca toti ceilalti, Iubirea.
Intr-o zi, locuitorii insulei au fost anuntati ca insula se va scufunda. Atunci fiecare isi pregati barca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Care este himenul?? din 31 oct 2006 10:33 de carrie
chiar nu cred ca himenul este cel care opreste fetele in a-si incepe viata sexuala mai devreme. si nu ruperea himenului este cea care le da de gol cel mai adesea ca au facut-o, fiind foarte putine cele duse de manuta de mamica a ginecolog pentru ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 oct 2006 09:05 de verdiuc
Cineva a intors o pagina.A ajuns la concluzia ca ceea ce a fost,a fost in van.Important este,insa,sa ciesti o carte la varsta potrivita.
Bunaoara,un basm este privit de copii intr-un fel,dandu-ne bucuria specifica varstelor mici,incantati fiind de ...
Re: Re: Re: Re: din 31 oct 2006 01:08 de ExoticDream
Mai bine ca noi, cei care ne dam seama ca iubim abia dupa ce cunoastem cat de cat "materialul", decat ca tine pentru care sentimentul asta este o adevarata nebuloasa, bazata pe... nimic (pardon, pe vizualizarea unui trup)! "Medicul" poate "vedea" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare... din 31 oct 2006 00:30 de ExoticDream
Just! Cand am zis "sensibiloasa" nu m-am referit la o fata care ramane perplexa cand ii reciti tu versuri romantioase, memorate special pentru ocazia respectiva, ci la una pe care o impresioneaza profund ceea ce tu simti, exprimat intr-o ...
Re: Re: Re: Re: din 30 oct 2006 21:20 de Pasaroi_Cuminte
[Cenzurat de Nemesis]
Re: Re: Re: din 30 oct 2006 20:24 de verdiuc
Eeee,e greu sa iti dai seama!
Oricat ti-ar explica fata,tu nu vei intelege.Nu poti face un robotel sa iubeasca din prima:trebuie sa ii dai algoritmi,programele,si de abia apoi considera ca iubeste.:`.Noi,oamenii,iubim,pentru ca asta ne vine sa ...
Re: Re: Re: Care este himenul?? din 30 oct 2006 17:44 de carrie
tu chiar crezi ca in zilele noastre, himenul le face pe fete sa isi intarzie inceperea vietii sexuale? come on! cu himen sau fara, o faci prima data atunci cand vrei sa o faci si cand simti. ce, baietii isi incep viata sexuala din frageda ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce sporturi ati practicat/prac din 30 oct 2006 14:58 de ExoticDream
Trebuie sa fie foarte dotata...., eu stiam doar de unul... :~*:~*:~*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parfum/after sh din 30 oct 2006 14:13 de valentine
Pierre Cardin nu e un singur model de parfum...al meu miroase atat cat trebuie,adica persoana de langa mine sa il simta subtil si in rest nu deranjeaza pe nimeniO:)
Re: Re: Re: Re: Re: sfaturi pentru un incepator din 30 oct 2006 14:04 de dadada
am si eu aceeasi problema, de fapt eu sunt un pic mai tanar...25ani
am incercat de 2 ori cu prietena pana acum si am avut erectie foarte slaba si odata am ejaculat exact inainte de contact.... trebuie sa consult un medic???
Re: Barbatul Modern din 29 oct 2006 20:28 de nemesis
Trebuie sa se comporte asa cum simte si in concordanta cu nivelul educatiei sale. In caz contrar... este fals si lipsit de libertate.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce? din 29 oct 2006 04:45 de DarkAngel
Dupa cum ti-am mai zis si pana acuma lupta lupta si iar lupta... pana nu mai ai cu ce si dupa aia ia-o de la inceput pt la ceea ce simti tu pentru fata asta merita sa depui toate eforturile si eu cred ca daca nu te dai batut o vei reavea dinou in ...
Re: Gesturi Disperate din 29 oct 2006 03:02 de ExoticDream
Excluzand cazul in care "amenintatorul" nu are probleme psihice, se poate intampla ca durerea unei despartiri neasteptate, nedorite, sa induca celui condamnat la a fi parasit o suferinta atat de atroce, atat de disperata incat judecata sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: De ce? din 29 oct 2006 00:20 de levi82
M-am angajat, job de 12 ore, am avut si examen la facultate, am avut de invatat, un pic am reusit sa mi-o scot din minte. Dar daca stau mai bine sa ma gandesc, mai mult ea mi-a scos din minte restul problemelor.
Este greu. Lucrez cu gandul la ea, ...
Pagina 726 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |