Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu vrea bebe iar eu nu

din 18 iul 2010 19:35 de yoana

La noi bani nu reprezinta o problema.Sotul are un servici destul de bun si un salar la fel de bun,nu ne putem plange deloc. Problema e ca sotul are perioade cand lucreaza peste program,se deplaseaza,ajunge destul de tarziu,poate si la 12 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcinata?

din 18 iul 2010 18:52 de dorinda

Daca stii asta, de ce risti? O vizita la planning sau la ginecolog nu costa, doar anticonceptionalele pe care ti le prescrie. Puteati sa mai asteptati un pic...ca doar nu i se ofilea cucu.

Ce aveti?

din 18 iul 2010 16:51 de BaGaBoNtU'

[b]Ce draq are daca fata o vrut sex? Ce daca are 15 ani si cva... Vrei sa se insoarea apoi sa faca sex..? Thoamne secolu 21 DAAAAAAAAAAAAAA Cei drep putea sa se protejeze unpic dar dk nu o facuto asta e... ce va luati toti de ea ii la ...

Re: Re: alta intrebare off-topic

din 18 iul 2010 08:15 de george_alex86

asa e Pantera Roz,desi in general daca nu ''detii'' ceva sa zic asa o asinuta si banuti mai nimeni nu se uita la tine,sa fim seriosi ca astai realitatea.dintre 10 femei intre mine si unul cu Ferrari si banuti,iti bat la pariu ca 8 sau 9 il vor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Timid, fara prietena...

din 18 iul 2010 07:57 de Machiavelli

Fratiorul...Daca ai stii ce le plac fetelor ai fii mare :love::love: ...Cum sa nu le placa "bagatorii de seama"...Poate unele chiar te plac si tu :-`... Parerea mea este ca tu atat timp cat vei ramane un papitoi (no offence :ok:) care atunci cand ...

Re: Puscarie pentru sex cu minora?

din 18 iul 2010 07:41 de Machiavelli

O poti filma sau "sa o tragi" in cateva poze cand arata si ea ca doreste actul sexual in sine... Pe urma poti sta linistit :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Si acum ... ?

din 18 iul 2010 07:33 de Machiavelli

Daca tu crezi ca vei parea un disperat si nu vei face nimic,ea va crede ca esti dezinteresat si nu va face nimic.Concluzia o poti trage de unul singur atat timp cat insisti cu ideea de "disperat".:ok:

Re: Menstruatia mai devreme la o luna dupa petting

din 18 iul 2010 07:15 de Machiavelli

Bai eu cred ca e prea de dimineata si nu mai gandesc eu bine ... De ce sa ramana insarcinata?Si fara chiloti daca erati crezi ca exista vreun risc ?:blink:

Re: Re: Re: Cat traiesc spermatoizii in aer?

din 18 iul 2010 00:37 de KySea

Spermatozoizii din sperma au mobilitate doar in fluidele naturale. Pot trai pana la 5 zile in caile genitale si foarte putin in afara lor (pana in 30 de minute). Daca, totusi, o parte din sperma (lichidul seminal) a ajuns in vagin exista riscul ...

Re: Menstruatia mai devreme la o luna dupa petting

din 18 iul 2010 00:14 de sgc

pentru ca au trecut 28 zile de pe 19 luna trecuta pana pe 16 luna aceasta. de aceea i-a venit pe 16. insarcinata, nu cred ca este. dar posibilitatea nu este exclusa 100%

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o f

din 18 iul 2010 00:01 de sgc

chiar, ca-i misto chestia asta:rolleyes:. nu mai zice si tu la toata lumea:flowers::love:

Re: E bine sa dezvirginez o fata la 13 ani?

din 17 iul 2010 23:31 de marian

daca poti dai ka lumeaB)

Re: Probleme la urinare :|

din 17 iul 2010 22:17 de nustiucesascriuaici

nu prea ati nimerit-o :P am fost la medic si am o piatra ff mare in vezica urinara...are cam 3 cm...are careva idee cum se poate trata asta, oricum saptamana viitoare o sa ma internez ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o fac s

din 17 iul 2010 21:20 de GoldenLady

:~* hmm ar putea exista cateva cauze pentru care nu mai tresare una dinre ele ar putea fii cat de des o faceti daca o faceti prea des in fiecare zi sau de mai multe ori poate fi una dintre cauze si poti sa ii lasi timp sa se aprinda un pic dupa tine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex protejat, dar insa

din 17 iul 2010 20:42 de Firentze

Asa-i ti-ai incarca memoria degeaba. Cat despre prezervativul rupt eu am repetat ce mi-a zis si ea...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 iul 2010 20:00 de GoldenLady

Sa imi dau si eu cu parerea :~* depinde foarte mult de de cat de paros esti, personal mie un barbat care se epieaza peste tot isi pierde din masculinitate dar daca esti inzestrat de la mama natura cu prea mult par epilatul poate fii ok in fond ceea ...

ce

din 17 iul 2010 19:33 de manea_alex12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce fel de barb

din 17 iul 2010 18:35 de SORIN28

Sincer, cat de prost esti? Chiar crezi ca exista cineva in tara asta care nu stie ca unele saloane de masaj mascheaza prostitutia?

Re: Dragostea e precum dependenta de alcool

din 17 iul 2010 18:31 de SORIN28

E o mare prostie. De ce? Simplu, am trecut prin problema bauturii. Daca la ora asta ma lipsesc de bautura, de dragoste nu pot. Mai mult...n-are rost.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Si acum ... ?

din 17 iul 2010 18:26 de neverm0re

ok

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 756 din 3731
«   1 ... 753   754   755   756   757   758   759 ... 3731   »

loading...