Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Vinul potrivit pentru o intalnire roma

din 25 iul 2006 16:40 de mya

"ce parere aveti fetelor?" sunt fata, prin urmare mi-am permis sa zic parerea mea. faza cu vinul rosu dulce a fost o sugestie de-a mea, mie asa mi-ar placea sa fie. are vreo relevantza daca stiu sau nu la ce mancaruri se bea vin roshu? daca am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vinul potrivit pentru o in

din 25 iul 2006 16:18 de

ai dreptate.dar din pacate m ulte prefera probabil din comoditate sa stea "cuminti" si sa astepte... nu stiu ce e in capul lor, mai ales ca daca sunt amandoi implicati sisi folosesc imaginatia iese mult mai bine..

Re: Re: Re: Cat de des spunem si ne place sa auzim

din 25 iul 2006 13:42 de mya

merci, merci ... sper sa te auda si cine trebuie :heart::heart::heart::-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 iul 2006 12:53 de ExoticDream

Scuze daca te-am jignit, n-a fost cu intentie. Incearca sa intelegi cum se vad lucrurile din punctul nostru de vedere, useri pe acest forum care nu avem alta imagine decat cea conturata de detaliile pe care ni le-ai dat. Ce arata ele? O fata de ...

Slalom (pseudo)camusian....

din 25 iul 2006 12:37 de ExoticDream

Poate ca [i]"viata este suma optiunilor noastre"[/i] si [i]"absurdul este un rau al spiritului"[/i], dar nu spunea Einstein ca [i]"cel care nu a gresit niciodata nu a incercat nimic nou"[/i]? Din nefericire, [i]"binele e o visare, un proiect ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in

din 25 iul 2006 11:53 de o tipa

Am facut azi un test de sarcina si a iesit negativ.:flowers: O sa il repet maine dimineata pt a fi 100% sigura.Deja m`am linistit! Data viitoare nu mai fac prostii. Imi fac programare la doctor ca sa`mi prescrie antibebe.:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gol de aer din'pa

din 25 iul 2006 11:27 de ExoticDream

Merci, Sorineeeeee! :x:x:x Frumos din partea ta sa lasi o marja de 0,1%, raportat la populatia Romaniei, asta inseamna ca detinem aproximativ fantasticul numar de 10000 de femei care nu sunt c****!!! P.S. Trebuie sa te contrazic: c**** si ...

din 25 iul 2006 10:43 de dazza

Ai reusit sa ma jignesti! Nu,nu ma tenteaza alta tara.Am tot ce`mi trebuie in Romania. Scoala o sa o fac.Am luat nota mare la Bac,dar oricum ar fi nu vreau sa fiu pe banii parintilor pana termin scoala si facultatea o fac la distanta oricum.Si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vinul potrivit pentru o in

din 25 iul 2006 00:05 de SORIN28

Normal ca trebuie si ea sa participe, doar o sa existe(initial) un dialog si nu un monolog. Stii, papusile se pun in vitrina, se dau cu naftalina si se pun la pastrare. Cu femeile e alta treaba:love::ok::~*

Re: Re: Re: Re: Re: Vinul potrivit pentru o intaln

din 24 iul 2006 23:41 de ExoticDream

Nu pe mine trebuie sa ma convingi, eu sunt de acord!!! Totusi....., nu totul depinde de EL...., are si EA rolul ei, nu trebuie sa fie doar o papusa cumintica, cred ca un pic de imaginatie s-ar cere si din partea ei pentru a se crea o atmosfera in ...

Re: Re: Re: Re: Inteligenta: femeie vs barbat

din 24 iul 2006 23:34 de SORIN28

Mesajul lui nemesis a fost "cenzurat"(mai bine spus sters si modificat de mine si nu de exotic) si nu era deloc acid la adresa femeilor:ok: si nu stiu daca trebuie sa-ti explice cineva de ce a fost modificat un mesaj care nu are legatura cu tine ...

din 24 iul 2006 23:09 de ExoticDream

Stiu ca viata iti poate rezerva surprize..., dar trebuie sa deschizi bine ochii cand faci pasi importanti. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar parca si parintii tai isi dau consimtamantul cam usor, mai ales ca este vorba de chestii serioase (mutat ...

Re: Seductia-durata ei.

din 24 iul 2006 20:36 de mya

mi s-a intamplat. tipul nu a cerut un suc, ci sa mearga cu mine undeva. initzial, clar si raspicat i-am zis nu. dar dupa indelungi insistentze (ma suna in disperare) am acceptat sa vina cu mine. mi se parea si simpatic tipul pe de-o parte ...

Re: Vinul potrivit pentru o intalnire romantica?

din 24 iul 2006 20:10 de mya

kiar nu sunt cunoscatoare in domeniu. dar nu cred ca printr-un vin ai dobandi intalnirea perfecta. sunt multe altele prin care potzi da gata o fata. si oricum pe ea trebui s-o intrebi daca insisti cu vinul, depinde preferintele fiecaruia. eu ...

Re: Re: Re: Inteligenta: femeie vs barbat

din 24 iul 2006 17:30 de verdiuc

De ce cred eu ca nemesis a fost foarte acid la adresa femeilor,iar asta nu i-a convenit Exoticai? :huh::huh::huh:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alogica: d

din 24 iul 2006 15:37 de ExoticDream

Ca sa fii impreuna cu cineva trebuie sa existe ceva mai mult decat faptul ca nu te incomodeza prezenta lui si ca ii accepti obiceiurile! :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand este mome

din 24 iul 2006 14:26 de mya

nu sunt de acord. potzi sa stii de exemplu si la 17-18 ani ce ai de facut si la 19-20 sa n-ai habar. depinde de pers, de educatzie, de pregatire, de informare. nu poti afirma : la X ani trebuie sa o faci pt prima data. asta depinde numai si ...

Re: De cata libertate aveti nevoie in cuplu?

din 24 iul 2006 13:32 de mya

Ai o relatie serioasa, bazata pe iubire impartasita, cu o persoana deosebita. da, pana aici e perfect, am o relatzie serioasa, bazata pe iubire impartasita. Necazul este uneori faptul ca partenerul poate fi peste masura de posesiv, gelos, si, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce sanse sunt ca fata sa aiba

din 24 iul 2006 13:21 de SORIN28

"Povestile" ne fac sa gandim prea mult si ceea ce nu trebuie

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: insarc

din 23 iul 2006 19:43 de Nekunoskuta

Prea mult stres!!! Problema e cam asa: daca ti-a placut sa faci sex, acum trebuie sa suporti consecintele ;) Sansele sa ramai insarcinata sunt destul de mici. Asteapta data de 29, daca nu iti vine fa-ti un test de sarcina, acum nu are nici un ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 757 din 1098
«   1 ... 754   755   756   757   758   759   760 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare