Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 iul 2010 16:20 de ursaru

Mie mi se pare un transfer bun acest Khedira,daca l-ar aduce si pe Schweinsteiger ar fi treaba si mai buna.Coentrao mi se pare cam slabut,iar Lampard si Gerrard sunt aproape imposibil de luat.Hodgson,antrenorul de la Liverpool a zis ca Gerrard si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 iul 2010 15:51 de compot

Khedira, alt transfer inutil al Realului ca cel al lui DiMaria si cel de la Getafe, Pedro Leon. Mi-ar placea sa-l cumpere pe Fabio Coentrao, care cred eu c-a fost cel mai bun portughez de la Mondial, chiar daca pe partea stanga la Real evolueaza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal

din 17 iul 2010 15:20 de compot

Da, fotbalul a evoluat. Nu se mai joaca ce se juca acu' 20-30 ani. E mult mai tacticizat, jucatorii sunt pregatiti mai bine, tactic, mental etc.

Re: Mare dubiu: ea nu vrea sex!

din 17 iul 2010 15:09 de dorinda

Te-ai gandit s-o intrebi de ce vrea sa mai asteptati? Poate vrea sa faca asta dupa 18 ani. Sau ii este frica ca dupa ce faceti sex o sa ii dai papucii. Discuta cu ea, nu astepta sa-ti spunem noi ce gandeste prietena ta.

Re: Re: Re: Re: Sotul meu vrea bebe iar eu nu ma s

din 17 iul 2010 13:51 de baby

Intr-o zi tot trebuie facute si astea. Intr-o zi trebuie sa incetam sa ne mai gandim doar la fundul nostru. Daca ai bani cresti un copil cu usurinta.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce fel de barb

din 17 iul 2010 13:49 de baby

Aha...deci 15 lei cat zicea Danny mai sus + extra daca face treaba buna... Vezi mai Danny ca stiu fetele ce fac si nu pierd timp degeaba...dar cu toate asta tot tarfe raman:lol:

Re: Re: Re: Sotul meu vrea bebe iar eu nu ma simt

din 17 iul 2010 11:52 de deea88

pai tu nu ai specificat cati ani ai...daca ai 20-21 mai asteapta, ar fi destul de aiurea un bb la varsta asta, iti spun eu din proprie experienta. vezi k ceilalti se distreza si ii doare in 14 sa zic asa, si u schimbi pampersi si te internezi cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Si acum ... ?

din 17 iul 2010 11:31 de wtgabriel

Daca vrea ceva de la tine te va cauta... Fii putin mai indiferent

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce fel de barbati

din 17 iul 2010 11:23 de wtgabriel

Saloanele de masaj erotic sunt o afacere profitabila. De curand un bun prieten de-al meu si-a deschis asa ceva si eoarte rentabil,pentru el bineinteles.Unele saloane sunt defapt prostitutie mascata si alea sunt saloanele cu cei mai multi clienti. Am ...

Re: Re: Penis mic

din 17 iul 2010 08:37 de CoolPyr0

13 dar sigur n-o sa rezist mult..nu stiti niste metode ceva ?

Re: Mare dubiu: ea nu vrea sex!

din 17 iul 2010 06:46 de mda

ai grija ca poate tu o plimbi altu o fut3:devil:

Re: Re: Re: Re: Si acum ... ?

din 17 iul 2010 05:32 de neverm0re

Asta ar mai fi o problema, cred. Cum ea e de mult aici, si are servici nu stiu ce sanse am sa ma intalnesc cu ea... accidental. Daca o caut eu, o sa par ca un disperat?? Si sa-si piarda tot interesul, daca exista?

Re: Re: Nu stiu ce sa fac?!

din 17 iul 2010 03:24 de Firefox

corect. Gandeste-te ca ai ajuns intr-un punct in care pentru ea e mai greu sa te piarda ca prieten decat ca iubit.. fetele.. femeile in general tin la chestia asta.. si daca ajungi in "friend zone" acolo ramai..

Re: sal

din 17 iul 2010 03:22 de Machiavelli

Fratioru" cu cine ai facut romana ca sa mor daca inteleg ce vrei sa spui :blink:

Re: De ce barbatii isi aleg iubita intr-o milisecu

din 17 iul 2010 03:22 de Firefox

Si acum ce vrei sa iesim cu urate? asta e... Intodeauna o sa prefer o fata frumoasa.. in defavoarea celei urate dar aici intervin factori si factori.. adica daca e frumoasa si proasta sau fitoasa e acelasi lucru ca si cand ar fi urata de treaba si ...

Virgina la 19 ani.

din 17 iul 2010 02:44 de ameea

daca exista asa ceva,felicitari.nu conteaza cum arati ,pana la varsta asta nu pot sa cred ca nu ai avut prieten ca nu te-ai sarutat dar totusi ti-ai pastrat "fetia". Fetelor ,tarfelor pentru voi este rusinos a fi om? ce va deosebeste de catzele? ...

Re: Re: De ce barbatii suporta mai greu despartiri

din 17 iul 2010 02:33 de valentine

Odata, Varsta asta nu-ti spune nimic? Pe la varsta asta incepe pubertatea. Baietii incep sa injure, sa intre sau sa formeze gasti, sa isi caute gagica, etc. Asta e inceputul perioadei in care trebuie sa realizeze ca sunt viitori barbati si ca ...

Re: Re: De ce barbatii suporta mai greu despartiri

din 17 iul 2010 01:27 de dany

E adevarat ca barbatii sufera mai mult dupa o despartire.Am vazut multe fete care se combinau intr-o saptamana cu alt baiat cu toate ca ziceau ca il iubesc mult pe fostul.Am o amica care are prieten de 4 ani si a zis ca ea ar trece repede peste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal

din 17 iul 2010 01:05 de ursaru

Nu te contrazic ,e vorba si de bani.Unul dintre exemple ar fi chiar Real Madrid ,care desi cheltuie sume foarte mari pe jucatori,isi scot investitia intr`un timp relativ scurt.Si da ,fotbalul a evoluat ,e mult mai tacticizat.Asa ca idee..ce jucator ...

Re: Dragostea e precum dependenta de alcool

din 17 iul 2010 00:59 de Incepator

Bla bla bla, dragostea e ca o curva ( scuzati limbajul direct ) pe care, daca o prinzi, o **** oriunde oricand si oricum.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 757 din 3731
«   1 ... 754   755   756   757   758   759   760 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare