Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2010 16:20 de ursaru
Mie mi se pare un transfer bun acest Khedira,daca l-ar aduce si pe Schweinsteiger ar fi treaba si mai buna.Coentrao mi se pare cam slabut,iar Lampard si Gerrard sunt aproape imposibil de luat.Hodgson,antrenorul de la Liverpool a zis ca Gerrard si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2010 15:51 de compot
Khedira, alt transfer inutil al Realului ca cel al lui DiMaria si cel de la Getafe, Pedro Leon.
Mi-ar placea sa-l cumpere pe Fabio Coentrao, care cred eu c-a fost cel mai bun portughez de la Mondial, chiar daca pe partea stanga la Real evolueaza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 17 iul 2010 15:20 de compot
Da, fotbalul a evoluat. Nu se mai joaca ce se juca acu' 20-30 ani.
E mult mai tacticizat, jucatorii sunt pregatiti mai bine, tactic, mental etc.
Re: Mare dubiu: ea nu vrea sex! din 17 iul 2010 15:09 de dorinda
Te-ai gandit s-o intrebi de ce vrea sa mai asteptati? Poate vrea sa faca asta dupa 18 ani. Sau ii este frica ca dupa ce faceti sex o sa ii dai papucii. Discuta cu ea, nu astepta sa-ti spunem noi ce gandeste prietena ta.
Re: Re: Re: Re: Sotul meu vrea bebe iar eu nu ma s din 17 iul 2010 13:51 de baby
Intr-o zi tot trebuie facute si astea.
Intr-o zi trebuie sa incetam sa ne mai gandim doar la fundul nostru.
Daca ai bani cresti un copil cu usurinta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce fel de barb din 17 iul 2010 13:49 de baby
Aha...deci 15 lei cat zicea Danny mai sus + extra daca face treaba buna...
Vezi mai Danny ca stiu fetele ce fac si nu pierd timp degeaba...dar cu toate asta tot tarfe raman:lol:
Re: Re: Re: Sotul meu vrea bebe iar eu nu ma simt din 17 iul 2010 11:52 de deea88
pai tu nu ai specificat cati ani ai...daca ai 20-21 mai asteapta, ar fi destul de aiurea un bb la varsta asta, iti spun eu din proprie experienta. vezi k ceilalti se distreza si ii doare in 14 sa zic asa, si u schimbi pampersi si te internezi cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Si acum ... ? din 17 iul 2010 11:31 de wtgabriel
Daca vrea ceva de la tine te va cauta... Fii putin mai indiferent
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce fel de barbati din 17 iul 2010 11:23 de wtgabriel
Saloanele de masaj erotic sunt o afacere profitabila. De curand un bun prieten de-al meu si-a deschis asa ceva si eoarte rentabil,pentru el bineinteles.Unele saloane sunt defapt prostitutie mascata si alea sunt saloanele cu cei mai multi clienti. Am ...
Re: Re: Penis mic din 17 iul 2010 08:37 de CoolPyr0
13 dar sigur n-o sa rezist mult..nu stiti niste metode ceva ?
Re: Mare dubiu: ea nu vrea sex! din 17 iul 2010 06:46 de mda
ai grija ca poate tu o plimbi altu o fut3:devil:
Re: Re: Re: Re: Si acum ... ? din 17 iul 2010 05:32 de neverm0re
Asta ar mai fi o problema, cred. Cum ea e de mult aici, si are servici nu stiu ce sanse am sa ma intalnesc cu ea... accidental. Daca o caut eu, o sa par ca un disperat?? Si sa-si piarda tot interesul, daca exista?
Re: Re: Nu stiu ce sa fac?! din 17 iul 2010 03:24 de Firefox
corect. Gandeste-te ca ai ajuns intr-un punct in care pentru ea e mai greu sa te piarda ca prieten decat ca iubit.. fetele.. femeile in general tin la chestia asta.. si daca ajungi in "friend zone" acolo ramai..
Re: sal din 17 iul 2010 03:22 de Machiavelli
Fratioru" cu cine ai facut romana ca sa mor daca inteleg ce vrei sa spui :blink:
Re: De ce barbatii isi aleg iubita intr-o milisecu din 17 iul 2010 03:22 de Firefox
Si acum ce vrei sa iesim cu urate? asta e... Intodeauna o sa prefer o fata frumoasa.. in defavoarea celei urate dar aici intervin factori si factori.. adica daca e frumoasa si proasta sau fitoasa e acelasi lucru ca si cand ar fi urata de treaba si ...
Virgina la 19 ani. din 17 iul 2010 02:44 de ameea
daca exista asa ceva,felicitari.nu conteaza cum arati ,pana la varsta asta nu pot sa cred ca nu ai avut prieten ca nu te-ai sarutat dar totusi ti-ai pastrat "fetia".
Fetelor ,tarfelor pentru voi este rusinos a fi om? ce va deosebeste de catzele? ...
Re: Re: De ce barbatii suporta mai greu despartiri din 17 iul 2010 02:33 de valentine
Odata,
Varsta asta nu-ti spune nimic? Pe la varsta asta incepe pubertatea. Baietii incep sa injure, sa intre sau sa formeze gasti, sa isi caute gagica, etc. Asta e inceputul perioadei in care trebuie sa realizeze ca sunt viitori barbati si ca ...
Re: Re: De ce barbatii suporta mai greu despartiri din 17 iul 2010 01:27 de dany
E adevarat ca barbatii sufera mai mult dupa o despartire.Am vazut multe fete care se combinau intr-o saptamana cu alt baiat cu toate ca ziceau ca il iubesc mult pe fostul.Am o amica care are prieten de 4 ani si a zis ca ea ar trece repede peste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 17 iul 2010 01:05 de ursaru
Nu te contrazic ,e vorba si de bani.Unul dintre exemple ar fi chiar Real Madrid ,care desi cheltuie sume foarte mari pe jucatori,isi scot investitia intr`un timp relativ scurt.Si da ,fotbalul a evoluat ,e mult mai tacticizat.Asa ca idee..ce jucator ...
Re: Dragostea e precum dependenta de alcool din 17 iul 2010 00:59 de Incepator
Bla bla bla, dragostea e ca o curva ( scuzati limbajul direct ) pe care, daca o prinzi, o **** oriunde oricand si oricum.
Pagina 757 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |