Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Menstruatia mai devreme la o luna dupa petting

din 17 iul 2010 00:18 de Alex9999

Am si eu o problema, eram cu prietena mea in pat, si eram doar in chiloti, dupa in timp eu am simtit ceva umed , pe boxeri, m-am uitat sa vad ce este si aveam un lichid transparent pe penis, desi nu mi-am atins penisul de vaginul ei ca eram in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: copii minori si in

din 16 iul 2010 22:51 de SORIN28

Pentru ca nu stii ce-i bun :-` Pustoaicele tre' sa pierzi timp sa le inveti...alea deja stiu meserie, e placere totala.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: copii minori si intern

din 16 iul 2010 22:49 de SORIN28

Prefer sa fie "molestat"(ca daca imi seaman sigur nu va fi molestare) decat sa il vad labagiu in fata monitorului:ok:

Re: Re: Sotul meu vrea bebe iar eu nu ma simt preg

din 16 iul 2010 22:48 de dorinda

Pentru mine si la 25 ar fi devreme...eu am in plan ceva mai tarziu, ca pana atunci mai trebuie si altele.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de prieten

din 16 iul 2010 22:46 de SORIN28

Imi dau seama :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: copii minori si internetul

din 16 iul 2010 22:26 de valentine

Destui cat sa nu intre nicio tipa la corupere de minori :-`:D Sincer, nu stiu ce sa zic de treaba asta cu copii si calculator. Adica, pana la urma si pana la urma daca nu se lasa influentat de calculator si se lasa influentat de "cioroiul ala ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena ce

din 16 iul 2010 22:10 de valentine

Tu-ti dai seama ce scandal avea cu mine daca-ti dadea dreptate?:D Practic nu stiu sa-ti spun ca depinde de circumstante. Teoretic, trebuie sa renunti la o mai admira. La a o mai vedea ca o tipa misto rau, care-ti place si care o vrei. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea ma

din 16 iul 2010 22:02 de SORIN28

Stiu ca nu imi vei da dreptate asa ca ma limitez doar la : Cum spui tu. :flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te

din 16 iul 2010 21:52 de SORIN28

Inseamna ca eu nu am iubit pe niciuna. Ce bou sunt. Nu ma balbai, direct, scurt si la obiect cred ca stiu multi ca sunt, de romantism m-am vindecat, decorul este si scaunul pe care stau si "tu" esti deasupra(cu fata sau cu spatele), sacrificiile se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex protejat, dar insarcin

din 16 iul 2010 21:42 de SORIN28

Ai destula vechime pe aici ca sa stii ca majoritate spun ca "nu e vorba de mine, e vorba de prietenul/a mea"...deci...e normala reactia mea atat timp cat nu vad cu ce te afecteaza pe tine. Nu tin minte cand ai spus tu ca ti-ai inceput viata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube

din 16 iul 2010 21:16 de u8i

Re: Nu stiu ce sa fac?!

din 16 iul 2010 21:02 de Danny_DaBoss

nu prea ai ce sa faci... mai mult decat prieteni nu o sa fiti niciodata daca a-ti ajuns in stadiul asta.. :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce fel de barbati merg

din 16 iul 2010 21:01 de Danny_DaBoss

daca are 4 clienti pe zi ! dar sunt cam pline saloanele de fete asa ca.... nu prea cred

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma protejeaza prea mul

din 16 iul 2010 20:44 de sgc

daca nu te superi, iti raspund eu in locul userului, fizic, ca bagaj de cultura si experienta de viata, putem spune ca la 13 ani, nu suntem la fel ca la 7 ani, insa, ca maturitate in gandirea, pastram cam aceeasi linie la 13, ca la 7ani, la 30, 30, ...

Re: Sotul meu vrea bebe iar eu nu ma simt pregatit

din 16 iul 2010 20:41 de baby

Varsta? Daca ai ajuns pe la 24-25 de ani e bine sa faci o gogoasa:love: Daca esti mai mica parerea mea e sa mai astepti putin. Trebuie sa te inteleaga. Nici eu nu ma vad facand un bebe in urmatorii 4 ani

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce fel de barbati merg la

din 16 iul 2010 20:38 de baby

Si nu le mai lasa si bacsis?:lol: Dar daca are 4 clienti pe zi castiga cat mine in 3 zile:lol: Si eu vai de mama mea ma chinui cu munca cinstita la Stat din care vrea sa imi mai si taie!!!:lol: Da' nici nu m-as reprofila:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Ce fel de barbati merg la un s

din 16 iul 2010 20:22 de Danny_DaBoss

sa va povestesc ceva... acum vreo 2 zile primesc o reclama cu un salon de masaj erotic din bucuresti.. intru sa vad despre ce este vorba si in "meniu" scria ca o ora de masaj cu o fata nud, pe care o poti atinge pe sani, fund si unde te mai lasa ea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sex protejat, dar insarcinata!

din 16 iul 2010 19:37 de Firentze

Sorin daca iti amintesti eu am scris pe acest forum cand mi-am inceput viata sexuala si eram foarte speriata sa nu fi ramas desi folosisem prezervativul apoi voi m-ati calmat si mi-ati spus ca nu se poate sa raman daca am facut sex protejat. Si de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea ma

din 16 iul 2010 18:52 de Sebastian

Nu i-am zis ca hai sa mergem la un picnic, ci am vrut sa sune a invitatie, adica i-am zs ca uite daca vrei dupa admitere putem merge la un picnic. Ea a zis ca ii place foarte mult ideea si ca vrea sa mearga... Si cum sugerezi sa "o dau ...

Re: Penis mic

din 16 iul 2010 18:47 de gabi4play

Frate , unelor fete chiar nu le pasa cat de mare o ai.Le pasa de cum esti tu , si daca te iubesc , nau de ce sa le pese.Daca u te uiti la de astea fitoase nam ce sa fac.Uite eu sunt un slabanog de 57 kg ,si am fost si la piscina,si chiar pe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 758 din 3731
«   1 ... 755   756   757   758   759   760   761 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare