Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: o mica intrebare :)

din 16 iul 2010 04:55 de Machiavelli

Dar ce ma tu esti leu?:, Dupa ce ti-ai dat drumul prima data si terminati actul sexual in sine,savurati momentul timp de un sfert de ora si dupaia la dus. Daca te mai tin balamalele poti venii cu al doilea numar. Nu te grabii sa te duci repede ...

Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea mai bu

din 16 iul 2010 04:14 de ExoticDream

Nu cred ca el munceste ca sclavul pentru ca sa o duc eu bine si nici pentru mancare. Exista munci interesante pe lumea asta, te-ai gandit ca el poate merge la munca in primul rand pentru ca ii place ceea ce face si abia apoi pentru salariu? Inca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: copii mino

din 16 iul 2010 03:24 de Bozgoru

eu am calculator din 92.. primii ani nu m-a prea interesat.. dar... prin clasa 5-cea m-a apucat asa un " calculatorism".. care a tinut vreo 2 ani... stateam in casa fara sa ma vada soarele jucandu-ma ca handicapatu la calc.. fara sa am nimic de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 iul 2010 02:32 de Pischot

Off`topic: dupa doar 4 zile McLove.... :D Promit sa te anunt cand am sa plec mai mult de 5 zile, ca sa ai timp sa`ti exprimi sentimentele inainte intr`un pm :D :D si dupa, bineinteles! cat despre treaba cu orgasmul, tot tu ai avut dreptate! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre forum

din 16 iul 2010 02:25 de Pischot

Sorin, copii astia nu merita osteneala! Nu merita nici macar sa te incrunti cand vezi un astfel de mesaj! Tu esti unul dintre cei fara de care forumul nu ar mai fi! Si fi mandru de tine si de cunostintele tale! Tu, si Exotic, si valentin si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre forum

din 16 iul 2010 01:24 de adi

se vede ca forumu e plin de prosti asa ca no sa mai zic nimic..daca nu a-ti inteles ideea ca imi exprimam parerea despre faptul ca aici sunt puse intrebari de multe ori cretine...inseamna ca voi sunteti unii dintre cei care puneti asemenea ...

Re: Sex protejat, dar insarcinata!

din 16 iul 2010 01:14 de SORIN28

TU, ne minti. Nu vad de ce ai fi tu speriata pentru faptul ca a ramas verisoara insarcinata. Il alaptezi tu? Il cresti tu? Platesti pensie alimentara? Chestia cu ruperea prezervativului nu tine, pentru ca nu e prima camasuta care se rupe, deci nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre forum

din 16 iul 2010 01:04 de SORIN28

[b]Bai[/b]...chiar daca esti de la mine din oras, "numele" utilizat pe forum spune tot despre tine. Sunt in masura sa gandesc singur si sa trag concluziile care imi par bune. In extrem sunt cazut de mult. Cuvintele nu le masor ca stiu sigur ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o

din 16 iul 2010 00:59 de costy

Cel mai corect raspuns dintre toate!:ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex protejat,

din 15 iul 2010 23:56 de Firentze

Dar daca nu avea bani sa avorteze? :|

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: URGENT PRIETENA MEA SA

din 15 iul 2010 23:38 de cristianic

ce boala:-s? ne grabim ca na asa e cu parintii astia.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: URGENT PRIETENA MEA SANGER

din 15 iul 2010 23:35 de Firentze

Poate avea si vreo boala ceva:-? Dar daca zici ca se intampla doar cand o faceti in graba, acesta este motivul. De ce va grabiti asa nu stiu:-?? Sunteti tineri...

Re: Re: Re: Re: Re: Sex protejat, dar insarcinata!

din 15 iul 2010 23:26 de Firentze

Cica nici nu stie ce s-a intamplat ca s-a trezit exact cum a adormit cand au anesteziat-o...

Re: Re: Re: Re: Sex protejat, dar insarcinata!

din 15 iul 2010 23:24 de alinutzaa

E mai bine daca au anesteziat-o total...(parerea mea)...Important e ca nu a ramas cu traume si ca totul s-a rezolvat:wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: o mica intrebare :)

din 15 iul 2010 22:53 de cristian18

alte pareri mai sunt !! as dori mai multe informatii daca se poate !! ms celor care au raspuns am inteles cate ceva ;) ms inca odata

din 15 iul 2010 22:45 de alinutzaa

Daca chiar a folosit prezervativul, probabil era fisurat, s-au baiatul nu l-a pus corespunzator.Altfel nu se explica.In schimb, cazurile ca prezervativul sa fie fisurat din fabrica, sunt foarte rare asa ca nu are rost sa te ingrijorezi.Acum depinde ...

din 15 iul 2010 22:45 de McLove

Sincer... ma astept la mai mult din partea ta. Verisoara ta probabil, si cel mai sigur, a mintit. (sau nu stie sa puna un amarat de prezervativ)

Re: Re: Re: Re: Re: despre forum

din 15 iul 2010 22:38 de SORIN28

"alinutzza" imi pare un nume de user retardat, proasta gramada, nascuta din greseala ca a fost spart prezervativul. Ideea e ca esti la fel de prost ca si aia...desi habar nu am despre cine vorbesti. Spre deosebire de altii...eu nu-mi cer scuze, ...

Sex protejat, dar insarcinata!

din 15 iul 2010 22:38 de Firentze

Tocmai am aflat ca verisoara mea a ramas gravida desi a folosit prezervativul de fiecare data. Am intrebat-o daca s-a rupt sau nu l-a pus bine respectivul si cica ar fi imposibil sa se fi rupt ca simtea... . Ce credeti ca s-ar fi putut intampla? Deja ...

Re: despre forum

din 15 iul 2010 22:35 de SORIN28

Parerea ta, nu intereseaza pe nimeni. Tinand cont de faptul ca si tu esti roman, logic, ca: si tu esti un frustrat prost care nu ai idee despre ce inseamna educatie sexuala. Ca idee generala, userii vechi, care chiar stiu ce vorbesc(chiar daca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 760 din 3731
«   1 ... 757   758   759   760   761   762   763 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare