Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre forum

din 16 iul 2010 18:39 de SORIN28

Merci pentru preciere insa...hai sa nu exageram :P Aha, deci daca scria "deliutzaa" si se rferea la "alinutzaa" era aceeasi chestie, nu? Ca doar ce naiba, nu ne agatam acum de un nume =)) Nu ma leg de cine vrea sexu' meu, ma "leg" doar de ...

Re: Re: Re: Re: Sex protejat, dar insarcinata!

din 16 iul 2010 18:33 de SORIN28

Nu ai demonstrat nimic :ok: Se refera doar la aerul din "punga" unde este prezervativul, nu la prezervativ. Nici macar atat nu ai inteles.:flowers:

Re: Re: Si acum ... ?

din 16 iul 2010 12:18 de neverm0re

Eu mi-as dori mai mult, tocmai de-aia nu stiu ce sa fac.

Re: Re: Problema sperma dupa sex

din 16 iul 2010 12:16 de wicked

cantitativ la fel,culoara la fel,numai partea de la inceputul ejacularii arata ca o gelatina f tare,tare la atingere,iar spre finalul ejacularii normal,nu ma ustura delok,nush dak m`am exprimat corect e grew de explicat:)) :wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Sex protejat, dar insarcinata!

din 16 iul 2010 12:10 de alinutzaa

Si tin sa mentionez ca nu sunt atotstiutoare asa cum "sustii" tu, Basturk.E un forum, pe care toti utilizatorii isi pot exprima parerea, pot intreba anumite lucruri etc.Deci nu mai luati persoanele ca mine, " atotstiutoare", peste picior ca nu ...

Re: Re: Re: Sex protejat, dar insarcinata!

din 16 iul 2010 12:07 de alinutzaa

Basturk , vreau sa iti spun ca aceste prezervative fisurate exista sa stii...Se intampla foarte rar sa nimeresti cate unul fisurat, dar sa stii ca cele de proasta calitate iti pot face astfel de surprize.Ca sa iti demonstrez, uite un articol de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: URGENT PRI

din 16 iul 2010 10:57 de basturk

se inchide topicul, iar tu ai ramas foarte "lamurit" de cele doua dom'soare.sa revenim la oile noastre: 1.daca va grabiti des, folositi un lubrifiant.ajuta enorm. 2.usturimea poate fi cauzata si de o infectie la ea.mergeti la ...

Re: Problema sperma dupa sex

din 16 iul 2010 10:48 de basturk

dar daca intradevar ai o problema si nu prea te-ai exprimat suficient de subiectiv, da-ne mai multe detalii: cantitativ este ca si inainte? culoarea este aceeasi? miros ? usturime la ejaculare sau urinare?

din 16 iul 2010 10:42 de basturk

revin :D cu inca o nelamurire ( bag seama ca ori sunt eu greu de cap, ori sunt depasit de vremurile astea): deci eu daca imi fac o operatie si mi se face anestezie totala, nu am sa simt "mai nimic" sau "nimic"???:wacko:

din 16 iul 2010 10:38 de basturk

hmmm...am fost si eu cu cateva "pretene" la chiuretaj, dar dupa, au plecat acasa pe picioarele lor...stau si ma gandesc...or fi fost anesteziate total???daca da...cum au mers????hmmm...foarte dubios:blink: am tema de gandire pentru ...

Re: Re: Re: Sex protejat, dar insarcinata!

din 16 iul 2010 10:33 de basturk

si daca a fost expirat, s-a transformat in sita, si a curs sperma prin el:lol::lol::lol: dar daca "verisoara" folosea durex ( care nu expira si nici nu au fisuri din fabrica):D:D:D:D nu se intampla nimic:D:D:D WTFFFFF????

Re: Re: Sex protejat, dar insarcinata!

din 16 iul 2010 10:31 de basturk

este prima data cand aud de prezervativ fisurat....:(( promit ca inainte sa mai folosesc , am sa le intind si am sa le analizez cu mare atentie:p

Re: Sex fara orgasm!

din 16 iul 2010 09:54 de basturk

in primul rand nu mai crede tu ca la 17 ani ai tai si cele 8 luni de "experienta" ai incercat atat de multe.vei ramane uimita si peste 10 ani de ce vei invata pe parcurs. in primul rand, partenerul tau e varza O:).ar trebui sa discute cu tine, sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre forum

din 16 iul 2010 09:33 de basturk

"ciao" mai italiano vero:D:D:D pfff...m-a busit rasul asa de la prima ora.mars la tine in catun si vezi de oi. apropo, "a-ti" se scrie legat.probabil la generala din satul tau a uitat invatatoarea sa mentioneze:pirate:

Re: Re: Re: Re: Re: o mica intrebare :)

din 16 iul 2010 09:26 de basturk

Re: Si acum ... ?

din 16 iul 2010 07:12 de Machiavelli

Nu ati facut nimic iesit din comun. Ce s-a intamplat intre voi se poate intampla intre 2 viitori iubiti respectiv 2 viitori prieteni.Parerea mea este ca trebuie sa fii indiferent. Daca ea va vrea ceva mai mult cu siguranta te va cauta.Acum ...

Re: Re: Re: Farmece si vraji

din 16 iul 2010 06:27 de kyme32

scuze pt 10mii de posturi da am uitat sa precizez pt "desteptii" cu commurile aiurea, am trecut testul psiho de 3 ori pana acuma, deci nu cred ca sunt nebun, si un sfat mic pt cei care au ciudateniile astea, tinetio in voi si spunetio doar persoanei ...

Re: Re: Farmece si vraji

din 16 iul 2010 06:19 de kyme32

in imaginatzia ta zici ca? oare ce ai spune sa fie 5 martori care sati relateze toate tampeniile care ti se intampla in jurul tau, cum ar fi de exemplu...sa fi la un prieten si noaptea pe la 2 sa auzi zgomot in curte, o tabla cum ar cadea, si asta ...

Re: Re: Re: Farmece si vraji

din 16 iul 2010 06:05 de kyme32

eu cand eram mic ma trezeam noaptea si umblam somnambul, efectiv stateau ai mei sa aibe grija sa nu o tai de acasa...ma refer ca o luam prin curte alea alea...si am mers la o manastire, in tagadau daca stiti unde e aia, si cand am intrat in biserica ...

Re: Vreau sa invat sa sarut! Material informativ?

din 16 iul 2010 05:29 de anonim

pai am gasit materialul pe net uite:Multi dintre voi v-ati imaginat cum trebuie sa decurga sarutul si multi intuiti corect ceea ce se intampla cand te saruti. Dar pentru ca inca nu ati trait experienta aceasta nu sunteti siguri ca ceea ce va ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 759 din 3731
«   1 ... 756   757   758   759   760   761   762 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare