Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal

din 15 iul 2010 22:23 de SORIN28

Fotbalul a evoluat? :lol: Asta e gluma anului. Daca evolua inclusiv eu ma uitam la fotbal. Acum nu mai este decat o afacere, e vorba doar de bani...atat si nimic mai mult.:ok: voi le spuneti fotbalisti MARI la ce spun eu mingicari. In caz ca nu ...

Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, pastile.

din 15 iul 2010 20:48 de oana

stai linistit deocamdata se poate sa fiue dereglari hormonale mai asteapta o sapatamana:-s iar daca nici atunci nu ia venit mesnstuatia luati un test de sarcina

Re: Re: Dezvirginare fara a curge sange

din 15 iul 2010 20:14 de Elena

Da am o prietena care face tennis de 8 ani,nu a avut nici un act sexual pana in momentul de fata si nu mai este virgina.De la efortul depus la tennis.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal

din 15 iul 2010 19:58 de ursaru

e normal ce zici tu,dar fotbalul a evoluat ,degeaba faci comparatii gen daca ar fi fost si bla bla bla.fiecare fotbalist a avut sclipirile lui in perioada in care a jucat;)

Re: Sex fara orgasm!

din 15 iul 2010 19:48 de gogoasa007

pai daca ai orgasm cand te masturbezi inseamana ca el e de vina nu stie sa te satisfaca sa ajungi la orgasm , eu zic sa incerci cu un alt baiat si sa vezi daca tot asa o sa fie ....astept raspuns sa vad ce ai facut

Re: Re: Re: ajutor! ati mai intanlit asa ceva?

din 15 iul 2010 18:32 de Bozgoru

ma omule ...prin circumcizie se taie si o buna parte din preputz... nu doar atza.. de atza pot scapa f usor cu o incizie la doctor fara sa-ti faca circumcizie.. asta vroiam sa spun...

Re: Re: Re: Re: despre forum

din 15 iul 2010 18:11 de adi

dintre toti doar alinutzza se pare ca gandeste ...ideea e ca doar m-am uitat pe genul de intrebari puse si chiar si unii care au o anumita varsta mi se pare ca pun intrebari puerile atata tot..daca voi stiti sa jigniti pt ca am spus un adevar asta ...

Nu stiu ce sa fac?!

din 15 iul 2010 15:31 de Mario24

Deci...m'am indragostit de cea mai buna prietena a mea.Imi este ca o sora...ea are un iubit deja,dar sta la pitesti / petrosani ,numai jtiu.Intr'o zii mi'am luat inima in dinti si i'am zis ,ca m'am indragostit de ea.Ea a zis,ca si'ar dori sa fim ...

Re: Re: Avort medicamentos cu Mifepriston

din 15 iul 2010 15:26 de blueberry

"Misoprostolul este o prostaglandina E1 sintetica care induce contractii uterine si este folosita interapia ulcerelor post-AINS. Misoprostolul determina contractii uterine." asta am aflat eu de pe internet...si chiar daca "s-ar desprinde" nu ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru

din 15 iul 2010 15:18 de Mario24

,,Surioara" unde te crezi aici? :)) Eu sunt de acord...sa incerci faza cu tricou...adica...sa ii faci un compliment ca e super tricou,sa o intrebi de unde si l'a luat si daca erau si articole de baieti,o sa vada ca iti place moda ,pentru fete ...

Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea mai buna

din 15 iul 2010 13:59 de SORIN28

Afirmatiile sunt foarte bune. Ce vor barbatii? Mancare, ca de aia munceste ca sclavul ca sa o duci "tu" bine. Macar atata poti face pentru el. Ce mai vor barbatii? Sex. Na, acum ce sa facem daca este una din placerile ramase dupa ce incepi o ...

Re: Primul raport sexual

din 15 iul 2010 13:56 de basturk

mergi pe ideea ca oricum o gafa tot ai sa o faci, pentru ca toata lumea face, chiar daca nu recunoaste.si nu e de condamnat, pentru ca toti plecam din acelasi loc.unde ajungem...e partea a 2-a.fi tu insuti, nu incerca sa pari ce nu esti.daca nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: copii minori s

din 15 iul 2010 13:27 de SORIN28

Uuuu...ma impresionezi. Sari de la o chestie la alta ca si cum nici nu s-a vorbit. Asta spune multe despre tine si spune ca am avut dreptate cand ti-am spus ca esti proasta...proasta rau. :rolleyes: Hmmm, comunist spui tu? Am apucat doar 13ani de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ii zic

din 15 iul 2010 13:20 de Frumusicka

E foarte usor sa judeci pe cineva,aa daca a facut nush ce cu respectivu e o "curva"..Logic ca exista ff multe fete de gen,dar nu stim cu amanunte povestea fetei,sau ceea ce este intre ea si prietenul ei,de cat timp si etc.Normal k pt orice mama e f ...

Re: Re: ajutor! ati mai intanlit asa ceva?

din 15 iul 2010 12:53 de andrei101

care naiba "circumcizie naturala" daca s-a rupt 1 milimetru?sau ata ta atat a fost de lunga?si nu aberez la 30 de ani, decat intreb.nu stiu cu ce ma poate ajuta doctorul, tocmai de aceea intreb aici, asa cum am si facut-o , cu mentiunea "pentru cei ...

Re: Re: Re: Re: Ma protejeaza prea mult..

din 15 iul 2010 12:05 de dorinda

Este normal sa stai mai mult in casa daca prietenul ti-e plecat, dar daca ai prietene, mai iesi si tu din casa. Mergi la o teresa, la un film, nu sta sa-l astepti pe el. Daca e plecat, asta nu inseamna ca viata ta trebuie sa stea in loc si sa ...

Re: Re: Indragostit de prietena cea mai buna

din 15 iul 2010 10:11 de Firefox

harsh.

Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca tine la

din 15 iul 2010 08:06 de bya

ai dreptate :ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok:

Re: Re: Cum cuceresc o fata ? Oare am sanse . . .?

din 15 iul 2010 05:03 de Vali

Nu ii da sperante copilului degeaba ..deja a dato`n bara din prima faza ..spunandui ca o iubesti unei fete fara a fi cu ea e ceva grav ...deja are 1-0 si chiar daca are sa fie cu ea poate lua papuci in orice moment prost din relatie ...singura ...

Re: Indragostit de prietena cea mai buna

din 15 iul 2010 03:48 de Bozgoru

you are her platonic friend domnule:D... tu esti amicul gay.. careia ei ii place sa se planga pe umarul tau cand ea se cearta cu iubitul( iar daca n-are iubit.. cu viitorul iubit).. n-ai nici o sansa.. femeile sunt niste animale neintelese de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 761 din 3731
«   1 ... 758   759   760   761   762   763   764 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare