Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: top 10(placerile fetelor) din 15 mai 2006 16:40 de verdiuc
Asa este..diversitate si placere de ambele parti.Rezultanta a unei relatii sanatoase,bazate pe incredere si respect reciproc.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvinte ob din 15 mai 2006 16:30 de verdiuc
Nu uita si votul meu:suntem 4 contra 3!Sunt chiar curios care va fi scorul.
Re: top 10(placerile fetelor) din 15 mai 2006 16:15 de Duduia
degetul introdus in fund nu il consider placere DELOC.
cat despre celelalte, number 1 intre placeri depinde de moment. este un contrast foarte pronuntat intre masaj pe tot corpul si sexul anal. ultimul e putin cam...animalic, deci nu va fi o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvinte obscen din 15 mai 2006 15:28 de ExoticDream
Era vorba de un fel de disciplina de forum, tu ai deschis un topic in care discuti problema cu "tz", eu vreau ca pe topicul meu sa generalizam, OK?
"Cum trebuie"?!? Cine decide care este varianta aia?!? Tu, eu? Sa fim ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvinte obscene: c din 15 mai 2006 12:14 de verdiuc
Da,si de cand topicul cuiva este atat de important.Nu vorbeai tu despre liberatea digresiunilor?Iar pana acum observ ca majoritatea a spus asa cum trebuie:cuvantul respectiv este mai degraba unul amuzant decat obscen.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvinte obscene: care, din 15 mai 2006 03:07 de ExoticDream
Really????? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Tu dezvolti o obsesie.... si te afli pe topicul meu!
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?!?!?! din 14 mai 2006 13:03 de valentine
:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvinte obscene: care, can din 13 mai 2006 22:42 de verdiuc
Aveti dreptate!!
Limbajul obsecen trebuie eliminat clar din orice discutie,chiar si in timpul 'actiunii',si fetelor,trebuie sa ii penalizati imediat pe baietii care vorbesc asa...Mie mi s-ar taia orice pofta daca as auzi-o vorbind trivial in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvinte obscene: care, can din 13 mai 2006 22:41 de verdiuc
Aveti dreptate!!
Limbajul obsecen trebuie eliminat clar din orice discutie,chiar si in timpul 'actiunii',si fetelor,trebuie sa ii penalizati imediat pe baietii care vorbesc asa...Mie mi s-ar taia orice pofta daca as auzi-o vorbind trivial in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?!?!?! din 13 mai 2006 16:51 de Nekunoskuta
Chestii de genul "aha, e bun ;) " sau "numai eu stiu ce noapte am avut cu el!" sunt suficiente, nimeni nu trebuie sa stie mai mult.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 13 mai 2006 14:27 de
si cum se face ca la carte?ce a facut ala experimentat si na facut incepatorul?ca cei neexperimentati nu se pricep prea bine la sex e adevarat da penetrarea tot penetrare e.nuti trebuie expetienta. ce ai zis tu e valabil doar in cazul in care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt veterani.... din 13 mai 2006 02:37 de ExoticDream
De acord ca il iubim cu tot cu defecte, dar.... cu conditia ca acele defecte sa fie acceptabile, de-asta calea ar fi: il cunosti cat de bine poti, te gandesti daca poti sa accepti ceea ce nu e chiar OK, apoi, daca da, mergi mai departe, daca nu, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt veterani.... din 12 mai 2006 15:29 de SORIN28
Si cand iubim oare nu trebuie sa-l iubim cu tot cu defecte?! Si nu prea cred eu ca merge sa ajungi sa-l iubesti fara sa-i stii si defectele:ok:
Re: cand tebuie sa fac pauza? din 12 mai 2006 14:05 de Duduia
continua tot asa si rami sterila. scapi de o grija, nu iti mai trebuie "bomboane". TREBUIA o data la 8-10 luni. trebuia...:unsure:
vezi un doctor, ceva opinie avizata.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trebui din 12 mai 2006 09:53 de laura
intrebare din partea mea: si putin retorica bine inteles!!! tu ai citit prospectul la pastilele astea novynette sau le iei numai asa aiurea? ai vazut ca scrie " pauza 7 zile", nu conteaza cind le-ai luat prima data. sa numeri 7 zile si ...
Re: Re: Re: Re: ?!?!?! din 12 mai 2006 01:35 de vldro
Nu e vorba de experienta fetei, e vorba de cercul ei de prietene... Am patit-o pe pielea mea... e groaznic. se lasa trasa de limba pt ca in sfarsit avea si ea ceva de spus in discutiile despre cum a fost aia sau aia... discutii la care a fost ...
Re: Re: Re: Re: ?!?!?! din 12 mai 2006 01:01 de
am asistat indirect la o discutie intre fete despre prieteni si spuneau totul.fara pic de jena. chiar mam mirat.si se zice de baieti ca isi povestesc aventurile ca sa se dea mari..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trebuie ne din 11 mai 2006 18:04 de sirena
marti am terminat folia de anticonceptionale, iar miercuri dupaamiaza mi-a si venit ciclul. cand pot sa incep sa iau din nou pastile? trebuie sa incep din nou exact la 5 zile de la prima zi sau incep tot marti, pt ca marti am luat-o pe prima din ...
Re: Re: Re: Re: ?!?!?! din 11 mai 2006 15:24 de Orpheus
Atata vreme cat fata nu are experienta consider ca nu se duce la nicio prietena sa-si barfeasca "baiatul". Alta e problema cand fata are experienta si a fost cu cativa care au stiut ce fac..atunci cu siguranta va compara ...
Re: Re: Re: ?!?!?! din 11 mai 2006 14:19 de Duduia
foarte veche treaba. dar de cand gandesc asa fetele? de cnad sa ia o fata si merge la "prietenele" ei sa se planga de lipsa de experienta a prietenului? noi chiar va spunem voua "ALA"? asa trebuie sa fie? lipsa totala de ...
Pagina 780 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |