Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Nu stiu de ce ma bag in seama dar...

din 26 apr 2006 00:44 de baxxu

dar ce mai ,alta munca nu este?pai sa faca bani daca are nevoie, nu din futai.anseamna ca e lenesa,ca nu-i place munca.sau dai vina pe soarta!!!

Re: Doresc un mic sfat

din 25 apr 2006 22:03 de silviutza005

Dak e prima data cand le iei, trebuie luate din prima zi de sangerare!Apoi a doua luna, dupa 7 zile de la inghitirea ultimei pastile...%%-

Re: SEX ANAL

din 25 apr 2006 21:50 de maeka

inainte trebuie facuta clisma, ai nevoie de prezervativ, lubrifiant si multa incredere.intreab-o pe prietena ta despre asta pt ca s-ar putea sa fie impotriva principiilor ei si bineinteles sa nu accepte.iar daca accepta, asigura-te ca se simte foarte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspu

din 25 apr 2006 19:34 de Emanuella

Sa inteleg ca raspunsurile tale sunt competente?? Copii pot lua decizii mature??!! Si vorbeai despre batutzi in cap..Cand ramai fara raspuns,de regula incepi sa jignesti?? Sau ai facut o exceptie?:rolleyes: Nu cred ca era cazul.Pentru ca nu sunt de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns!

din 25 apr 2006 18:42 de bluemoon

Wow :o Si ma intreb cum de ajung copiii din ziua de azi atat de batutzi in cap. Intr-o lume in care sex-ul e prezent peste tot prefer ca un copil sa stie despre ce e vorba si nu sa faca tampenii doar din curiozitate. La 11 si cateva luni am avut ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspu

din 25 apr 2006 18:32 de Emanuella

Ti-am spus,daca are 13 ani,foarte bine,nu stie sa sarute..si mai bine...ce sa faca...sa astepte,pana ajunge la o varsta potrivita pentru a intelege ce implica un sarut,o relatie.Cat despre sfaturi..suna cam asa..'Nu-i spune..nu o sa-si dea seama! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns! Maca

din 25 apr 2006 16:30 de Emanuella

Ai dreptate dar nu vad care ar fi problema daca as sti..Iti sustii ferm parerile sub anonimat..dar in viata faci la fel? Dupa cum vad,pui suflet in ceea ce scri si iti sustii parerile cu tarie,dar nu cred ca sunt principii dupa care traiesti..Spune-i ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns! Macar un

din 25 apr 2006 15:49 de Nekunoskuta

Era vorba despre sarut, nu? Dar ce ar fi normal sa raspunzi la o astfel de intrebare? Ca se invata? Ca trebuie sa practici prin vecini? Da tu un raspuns la intrebarea "Am 13 ani si mi-e rusine ca nu stiu cum sa sarut...ce sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns! Macar unul..

din 25 apr 2006 14:00 de Emanuella

Sincer nu cred ca am gresit...Nu cred ca e normal ca o fetita de 12-13 ani sa fie preocupata de cum trebuie sa sarute si nu cred ca e normal ca voi sa ii spuneti ca o sa vina de la sine...Cat despre educatia sexuala..cred ca e normal sa nu se predea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (I

din 25 apr 2006 12:58 de pocahontas

HRISTOS A INVIAT! SI O PRIMAVARA MINUNATA PENTRU TOATA LUMEA. trecand si eu prin "zona crepusculara", :D am citit cu atentie printre randuri, si nu m-a rabdat inimioara sa plec fara sa-i pun o intrebare domnisorului okidoki: Nu crezi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi

din 25 apr 2006 12:02 de bluemoon

Pai daca asa scrie in prospect inseamna ca producatorii stiu mai bine. Imi cer scuze pt dezinformare!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spu

din 25 apr 2006 11:43 de sirena

am vazut pe prosectul de la novynette ca ziceau ceva de 2 saptamani ca sa fie extra sigur. tu stii sigur ca si dupa 24 ore?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 25 apr 2006 02:06 de baxxu

DA!ca pentru fericirea ta nu trebuie sa stai degeaba.si,care fericire?ce ai facut bun sau rau de esti asa fericit?pai daca nu faci nimic pentru fericirea ta i-ar ca sa fii fericit ,trebuie sa muncesti,sa stii ca faci ceva ce-ti place.daca nu ai sa ...

Re: Re: de ce?

din 25 apr 2006 01:14 de Bozgoru

blodino ai pus o intrebare de cacat..intr-o tara de cacat... intr-un timp de cacat! in primul rand trebuie sa inlocuiesti niste cuvinte in intrebarea ta sa fie perfecta... in loc de baieti...pune ,,fete,,... intelegi?:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma excit repede (pt. fete)

din 24 apr 2006 18:50 de calin

uite de exemplu mie mi se intampla invers...nu ma excita fata asa de tare....eu ar trebuie sa ma gandesc la scene cu fata, sau alte chestii de genu, probabil am nevie de un preludiu mai lung si de un autocontrol mai bun

Re: Re: Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

din 24 apr 2006 18:28 de Nekunoskuta

Poate ai o varsta...sau poate nu. Gandeste-te insa ca ai avut 12-13 ani si nu sitai ce sa faci. Noi suntem aici ca sa ajutam cu safaturi din experienta sau din carti pe orice persoana care are nevoie de ajutor. Chair daca intreaba cum sa sarute, ...

Re: Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

din 24 apr 2006 17:35 de Emanuella

:rolleyes:Nu trebuie sa fii asa artagoasa...Cautam un raspuns.Nu critic pe nimeni,pana la urma voi alegeti cum va petreceti timpul..Si nu sunt deloc superficiala.Am citi multe din discutiile voastre.Apropo:viata mea din afara internetului nu ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 24 apr 2006 05:06 de baxxu

IO AM CITIT ODATA SI AM ANTELES.

Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

din 24 apr 2006 04:25 de baxxu

VINO LA FOCSANI SI DA-MI UN SFAT.DACA MERGI LA VECINU SI-I SPUI:,SAU VINE POSTASUL,NENEA E BINE SA FIU C"""A?DA FATA TATII,SIGUR.AL CREZI ,NU?ASA,CU NETU ASTA:IA PUNE ANTREBAREA PE SITE SI AI SA VEZI PARERI DIN TARA NU DE LA POSTAS.

Re: greturi non stop?

din 24 apr 2006 04:09 de baxxu

STIU CA NU TREBUIE SA PERSISTE.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 785 din 1098
«   1 ... 782   783   784   785   786   787   788 ... 1098   »

loading...