Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 mai 2006 19:03 de Nekunoskuta

Nu stiu ce parere aveti voi dar eu din momentul in care am prima intalnire si ma duce acasa si ma saruta de noapte buna AL MEU E! Deci din momentul ala poate sa umble cu alta a doua zi si tot inselata sunt. Nu conteaza cat isi clarifica ...

Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat s

din 5 mai 2006 14:10 de narcisa

pt mai multe informatii despre novynette intra pe link-ul urmator: www.medicamente.romedic.ro/ medicamente.php?med=1789&fl=1 - 51k - si vei vedea ca aminteste si de sangerari intermenstruale

Re: este vina mea?

din 5 mai 2006 11:30 de vesna

Nu e vina ta. Nu vreau sa te dezamagesc dandu-ti o veste rea, dar...te-ai intrebat vreodata: poate ii plac barbatii si s-a casatorit cu tine doar de fatada?(!)(!)

Re: pt veterani....

din 4 mai 2006 18:38 de LonelyGirl

Pana dupa bac lasa-l asa ca sa nu risti sa ti se reproseze si un eventual esec.Dar trebuie sa te impui.Nu uita de mandria ta, orgoliul tau si personalitatea ta.Daca intr-o zi se va intampla sa va despartiti sa sti ca nu va conta intelegerea ta de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat s

din 4 mai 2006 17:48 de sirena

iau novynette de apoape o luna, mai am cateva pastile din pria folie. este normal sa mai am si acum anumite scurgeri vaginale(zilnice), iar in unele zile si scurgeri de sange?

Re: Re: cat de des e normal sa faci sex ?

din 4 mai 2006 16:05 de Nekunoskuta

De ce oare trebuie sa se intample fenomenul descris de tine? Daca exista ceva sentimente intre cei doi (si cred ca exista din moment ce locuiesc impreuna) nu exista nici o scuza pentru ca relatiile sexuale se raresc. Doi oameni intre care exista ...

Re: pt veterani....

din 4 mai 2006 00:09 de ExoticDream

Prietenul tau are 18-19 ani si esti prima fata cu care are intr-adevar o relatie (prostiile acelea de o luna nu se pot numi astfel), mai ales ca ati facut si dragoste, iar tu ai probabil 16-17 ani. Pentru baieti, varsta asta (18-19) este una ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce

din 30 apr 2006 22:43 de David21

Daca citesti mai atent ce ti-am scris mai sus poti si tu la fel de bine ca mine si ca ceilalti sa iti dai seama ca raspunsul tau e un raspuns de om prost ce-si da talente de "intelectual" aici pe forum si are rolul de a-i adormi pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis...

din 30 apr 2006 22:31 de David21

Tu apreciezi faptul ca a fost sincer, insa mie sinceritatea lui mi-se pare un fel de tupeu nesimtit, unuia care te iubeste i-ar trece automat prin minte ca daca recunoaste ce a facut e posibil sa te piarda, se pare ca pe el nu l-ar fi afectat prea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa

din 30 apr 2006 22:30 de SORIN28

Nu trebuie sa raspund, las drogatii analfabeti sa o faca:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis....

din 30 apr 2006 20:09 de sweetgirl1

Nu stiu cat sunt de naiva...(desi nu cred) dar faptul ca mi-a spus ce s-a intamplat desi nu as fi avut cum sa aflu inseamna cava pentru mine.Sinceritatea lui l-a salvat plus faptul ca exista iubire intre noi si de asemenea cred ca orice persoana ...

Re: Atza ?

din 30 apr 2006 15:32 de SORIN28

1. Daca e rupta ata nu esti mai performant. 2. Nu are nimic a face ruperea atei cu o viata sexuala "buna" 3. Daca s-a rupt partial, nu e nici o problema. Daca pentru o perioada lasi sexul deoparte(rana) se "trece" si nu e ...

Re: Re: Melodii preferate

din 30 apr 2006 15:16 de SORIN28

Cine e noi striga 'O-O' ! Cine e noi striga 'O-O' ! Cine e noi striga 'O-O' ! Cine e Mafia striga 'O-O! Dau 3000 de gabori pe 30 de femei Care sa striga tare 'Uzzi isi bate joc de ei.' Ziaristii in continuare preseaza despre noi Nu ne-ati ...

Re: Re: Re: Re: Re: ce simt testicolele?

din 29 apr 2006 22:04 de maeka

:lol::lol::lol:AHAHA.tare asta....dar...:-` ce inseamna " aia" si "aia" din "ca vor aia,ca vor aia" ?:D

Re: Re: Re: Re: ce simt testicolele?

din 29 apr 2006 21:58 de verdiuc

Faza naspa e ca urla ca niste copii mici,ca vor aia,ca vor aia...si trebuie sa le exeplici ca nu ai bani se le cumperi tot ce vor ele.Ca asa e dat de la Dumnezeu,consoartele lor feminine vor bani pentru calmarea sentimentelor lor de playboy ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis...

din 29 apr 2006 20:43 de sweetgirl1

Nu...pentru ca daca mi-ar fi spus ca nu m-a inselat atunci as fi stiut ca m-a mintit.El e mai mare cu 10 ani decat mine si nu ma asteptam sa fie un ingeras.Si apreciez foarte mult sinceritatea si el stia asta.Oricum stiti cum se spune ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma

din 29 apr 2006 15:45 de dazza

mimi,omul asta nu se gandeste decat la placerea lui. Este egoist si deloc tandru. Cum il lasi sa te intoarca cum vrea el? Ar trebui sa te impui ! Dar eu zic,sa nu mai faci nimic altceva decat sa il lasi balta. Iti trebuie un om tandru,cu care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis....

din 29 apr 2006 15:35 de dazza

Cum de nu te-ai gandit la o chestie: Daca el nu a uitat sa se protejeze(beat fiind),era constient de ceea ce face.Daca a fost constient ca trebuie sa se protejeze,inseamna ca a fost constient ca te inseala.Deci,motivul bauturii,automat pica ! Dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: blow job?

din 28 apr 2006 16:20 de dori

:lol:ce sa spun?...ghinion daca gandesti asa...nu e deloc o insulta!e doar o optiune pe care trebuie sa o accepti:)

Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

din 28 apr 2006 16:01 de dori

unii nu au pe cine sa intrebe si poate e singura lor posibilitatea de a primi indicii spere un posibil raspuns!la asta te-ai gandit? (?)

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 783 din 1098
«   1 ... 780   781   782   783   784   785   786 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare