Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Ajutor urgent! din 8 mai 2006 18:00 de valentine
Incearca pozitia pe la spate in care tu controlezi penetrarea.
Nu o fa foarte rapid ci dimpotriva,ceva mai incet si vezi sa iti stimulezi bine de tot capul penisului la intrarea in vagin,incordeaza bine de tot muschii penisului si o sa fii surprins ...
Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exista din 8 mai 2006 12:15 de lorre
Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri... din 8 mai 2006 11:39 de eu
bun sa zicem ca e adevarat..dar de ce am mai pierde vremea cu fete din astea? doar pt saruturi? de ce nu am alege pur si simplu cu toti baietii fete de la 19-20 ani in sus pt ca sunt apte sexual..Inseamna ca fetele de 16-17 ani ar trebui sa ramana ...
Re: Re: as dori o parere din 8 mai 2006 08:38 de Duduia
chiar atat e de acuta nevoia ta de a-ti scuza public iubita? iti pasa atat de mult de parerile noastre? parerea ta unde e? nu stii ce sa crezi? eu cred ca daca reusesti sa extragi din acel "nu stiu" ceea ce gandesti tu despre ea de fapt ...
Re: Re: Re: pentru cine stie!!! din 8 mai 2006 08:23 de Duduia
fenomenal de grasa! atat de grasa incat prietenul meu nu mai are loc sa-si manifeste personalitatea cand stam amandoi in acelasi loc (duduie= domnisoara). incearca dex-ul.
PS: ai idee cat e de deranjant sa vezi "anseamna" in loc de ...
Re: Re: Re: Doua nedumeriri... din 8 mai 2006 08:05 de Duduia
din ce ai scris pana aici, observ ca te gandesti la tine, la ce vrei tu sa primesti. dar la ea cine se gandeste? sa nu crezi ca te pun pe rug acum. multe fete isi incep viata sexuala la 16-17 ani, chiar mai devreme. dar zau ca nu e momentul pentru ...
Re: help me din 8 mai 2006 03:34 de Necunoscut
"Experimentatii", sau mai bine "experimentatele" sustin ca fac sex dupa care se duc si se spala in vagin, si nu au nimic. Acum trebuie sa te gandesti asa: Merita riscul? Incearca sa folosesti prezervativul, mai ales daca fata ...
Re: Re: De ce se uita baietii la filme XXX,este ce din 8 mai 2006 01:14 de ExoticDream
Si mie mi se par scarboase, am rezistat o singura data, timp de 5 minute, si nu-mi mai trebuie, mi-au provocat rasul combinat cu o stare acuta de greata. Nu stiu cat este real si cat fake in filmele alea, cert este ca au actorii respectivi niste ...
Re: Re: Re: Re: Va rog sa imi spuneti ce sa fac si din 8 mai 2006 01:00 de ExoticDream
Daca aveti o relatie cat de cat serioasa, banuiesc ca intre voi exista o comunicare OK si nu va jenati sa discutati deschis despre orice subiect la orice ora, banuiesc ca asa ati abordat si aspectul sexual. Nu cred ca trebuie sa pregatesti un ...
Re: cand tebuie sa fac pauza? din 7 mai 2006 14:40 de SORIN28
Si tu dupa 2,5 ani te intrebi cand trebuie sa faci pauza?!:blink:
Cand trebuie sa fac pauza la Logest? din 7 mai 2006 13:09 de cris
Stie cineva la cat timp e bine sa fac pauza daca iau logest.le iau de 2 ani jum si nu a avut probleme.multumesc
Re: Re: intrebare!!! din 7 mai 2006 13:07 de cris
trebuie sa faci pauza 7 zile si sa iei urmatoarea pastila a 8 zi.aceasta va fi in aceeasi zi in care ai inceput prima luna
Re: Re: Re: Doua nedumeriri... din 6 mai 2006 14:09 de ExoticDream
Mda, e cam tinerica.... si ai sanse mari sa fii trimis la plimbare daca faci presiuni sexuale la inceput de relatie. Acel "ceva normal pentru tine" nu suna la fel si pentru o fata virgina, cu care esti impreuna de foarte putin timp. Mai ...
Re: Doua nedumeriri... din 6 mai 2006 13:47 de LonelyGirl
Chestia cu sexul oral trebuie sa vina de la sine.Fata trebuie sa simta ca vrea sa faca asta.Nu sa o convingi tu cu texte gen : "daca nu faci am terminat-o".
Iar partea cu sexul...difera.Depinde cat de dureros e contactul, cum se ...
Re: Re: Doua nedumeriri... din 6 mai 2006 11:22 de anonimu'
pai acusi trebuie sa faca 17 in 3 luni de zile..dar..nu vreau sa fiu respins...:wacko:daca cer ceva normal..pt mine..
Re: Re: as dori o parere din 6 mai 2006 02:13 de ExoticDream
Asa e, rar gasesti partenerul ideal din prima incercare, insa aceasta tatonare de care vorbesti trebuie sa inceapa cu sexul sau sa se ajunga neaparat la el? Sa presupunem ca intalnesti o persoana care ar putea fi ceea ce-ti doresti, cum ...
Re: as dori o parere din 6 mai 2006 01:50 de ExoticDream
Mie cifra aia mi se pare un pic cam mare, chiar daca exista poate justificari pentru ea (ne poti spune macar una?) Sigur ca nu poti judeca un om dupa numarul de parteneri sexuali avuti, dar oare aceste trecut tumultuos nu si-a pus nicidecum ...
Re: Doua nedumeriri... din 5 mai 2006 19:32 de Nekunoskuta
Pana zice ea STOP. E posibil sa o doara inainte sa termini tu si trebuie sa-i respecti dorinta. In cazul asta (cand ea e virgina) trebuie sa asculti de ea.
Nu trebuie sa o convingi sau sa-i spui. Ai doua variante: incerci subtil sa afli ...
Re: Re: Re: Re: Re: un altfel de satisfactie din 5 mai 2006 19:17 de Nekunoskuta
Adevarul e ca in cuplu totul trebuie sa fie la vedere, incluziv pe plan sexual. Inhibitiile de genul "iar vrea X lucru si eu nu vreau, ce sa fac?" nu-si ai rostul.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trebuie neapar din 5 mai 2006 19:13 de Nekunoskuta
Scurgerile vaginale si eventual cu sange sunt semne de probleme ginecologice. Consulta un medic, e posibil sa nu apara din cauza anticonceptionalelor ci sa ai o problema mult mai complexa.
Pagina 782 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |