Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cum Ma Rascumpar??

din 28 apr 2006 14:49 de maeka

si l-a mine s-a intamplat la fel...numai ca abia dupa cateva contacte si-a revenit.daca ti-e frica de ce crede prietena ta despre tine..eu pot sa-ti zic din punctul meu de vedere ca nu m-a deranjat.in acele prime zile, stiam ca prietenul meu se ...

Re: Atza ?

din 28 apr 2006 08:36 de Nekunoskuta

Nu conteaza cat, cum, cand, de ce se rupe ata. Este un detaliu monor si nesemnificativ pentru viata sexuala.

Atza ?

din 28 apr 2006 01:50 de eu

Ok am si eu cateva intrebari in legatura cu "atza" ... daca ea este rupta.. poti deveni mai performant sau mai putin sensibil in zona respectiva... trebuie neaprat sa fie rupta ca sa poti avea o viata sexuala buna ? ... Deci mie nu mi sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesirea cu amicii...

din 28 apr 2006 01:14 de ExoticDream

Intr-adevar, dorinta lui de a iesi (prea) mult cu amicii poate fi un semn ca implicarea sa in relatie nu este serioasa. Nu cred ca ar fi o idee buna sa il preseze sa iasa impreuna cu ei decat din in cand, dar trebuie sa fie atenta si la alte ...

Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascund?

din 27 apr 2006 18:41 de mimi

da ii spun "te rog ma lasa-ma ca nu mai pot...si mai sta 5-10 min. pe urma iar ma ia"...si pe urma a doua zi ce se mai vaita de picioare, de cap...obosit...intr-o zi e ca nou si poate sa o ia de la capat (asa spune). 24 ani

Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascund?

din 27 apr 2006 17:45 de Farfalla

Trebuie sa stai de vorba cu el. Si tu mai refuza-l ... ce esti marioneta lui sa te puna cum vrea el si alte alea ... ia si tu initiativa. Da, cati ani ai ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blow job?

din 27 apr 2006 15:40 de tomcat

ok....in primu rand miroase a clor....nu am gustat-o in al doilea rand nu trebuie sa ti-o gusti ca sa iti dai seama ce gust are....pur si simplu le intrebi pe fetele care ti-o inghit ce gust are...ca e mai frumos asa... si in al treilea rand mie ...

Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascund?

din 27 apr 2006 15:27 de SORIN28

Sfat: ascunde-te, dar stii cum?! de tot:ok:

Prietenul meu... taur in pat! Unde sa ma ascund?

din 27 apr 2006 14:12 de mimi

Buna, prieteni. Nu stiu ce sa mai fac...unde sa ma ascund . prietenul meu, e ca un taur in pt, un animal...cand se dezlantuie e teroare. rezista si 2 ore si sa nu ejaculeze, timp in care pe mine ma intoarce pe toate partile...ma face de nu mai imi ...

Re: Re: Re: Re: SEX ANAL

din 27 apr 2006 09:28 de duduia

ca sa iasa cum trebuie, trebuia sa faci (sau poate ai facut) ce a postat maeka mai sus. dar sa nu crezi ac e bine de prima data. adut-i aminte cum e prima data sexul normal, si a doua si a treia. incerci mai multe pozitii si e posibil sa gasesti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau

din 26 apr 2006 20:14 de David21

:flowers:...very smart..!:flowers: Cat despre emanuella sau cum dreac' ii zice, incearca sa o ignori!!!;)

Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

din 26 apr 2006 20:04 de LonelyGirl

Avand in vedere faptul ca am 2 job-uri, facultate, citesc foarte mult si ma ocup si de gospodarie cred ca putem spune ca am si o viata in afara internetului :).Cat despre site, oamenii de aici si sfaturile date de ei celor mai multi care vin si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un r

din 26 apr 2006 19:22 de bluemoon

Daca aveai putintica rabdare sa citesti ce am scris nu cred ca mai aveai aceeasi parere. Nu ma cred nici centrul universului si sunt in stare sa accept pareri diverse poate chiar contradictorii asta cu conditia sa fie bine argumentate. Dar pana in ...

Re: Re: Re:

din 26 apr 2006 19:06 de Nekunoskuta

Sa fie putin mai oficial. Bineinteles, pentru asta ar trebui sa aveti voi moderatorii optiunea de a da ban. Sa avem mai multe reguli (de exemplu scris prea mult fara tz, sh...in caz contrar avertisment; sa fie atenti, cine posteaza de prea multe ...

Re: Re: Re: am o durere de testicol

din 26 apr 2006 13:49 de Ray

Cred ca ar trebui sa consulti un urolog.Oricum trebuie ca tu sa observi daca s-a marit de volum,decand s-a marit de volum, cand doare,in ced imprejurari..cel mai bine este sa discuti cu un urolor;personal te-as sfatui sa-ti cumperi lenjerie intima ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru cine stie!!

din 26 apr 2006 02:08 de baxxu

mai dar dragostea trece prin stomac numai an cupluri sau casnicii.e ca atunci cand te-ai marita fara sa ai unde sa mergi sau ce sa pui pe masa dup-aia.se mai spune pe la noi:de ansurat te ansori dar unde va duceti dup-aia.d-aia dragostea trece prin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru cine stie!!!

din 26 apr 2006 01:59 de ExoticDream

Am inteles ca le-ai dezvirginat, probabil din acuza himenului, nu? Mda, se zice ca la barbati dragostea trece prin stomac, se pare ca la femei trece printre.... picioare (focul ala trebuie sa fie teribil din moment ce "le ardeau" ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-v

din 26 apr 2006 01:47 de baxxu

ma tu esti pocait!!!hai ca ai spus bine,nu tot dar a mers.nu crezi ca unele persoane an situatia an care au ajuns ,nu l-i se mai poate face nimic,nici un ajutor?doar ajutorul acela,sa -i dai vant sa cada mai adanc an prapastie.

Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

din 26 apr 2006 01:37 de ExoticDream

Hai sa ne lamurim. Acesta nu este un site traditional in care userii intreaba si medicii/psihologii raspund, astfel de informatii necesita plata unei sume de bani, lucru care nu este la indemana tuturor, de aceea s-a optat pentru o formula ...

Re: Re: SEX ANAL

din 26 apr 2006 00:55 de ExoticDream

Ce fain suna preludiul asta, sa-ti tot vina cheful de sex anal! :x:x:x

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 784 din 1098
«   1 ... 781   782   783   784   785   786   787 ... 1098   »

loading...