Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: As putea sa imi fac vreodata o prietena? din 19 nov 2005 03:09 de LonelyGirl
Sanse exista intotdeauna.Trebuie doar sa privesti problema intr-un mod "corect".Din proprie experienta cred ca nu privesti acolo unde trebuie.Nu trebuie sa uiti ca frumusetea e relativa.S i mai mult decat sigur nu te uiti si nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: sfat din 19 nov 2005 02:57 de LonelyGirl
Am resusit.Dar sa nu iti inchipui ca a fost usor.Ma simt norocoasa ca am gasit o persoana care m-a ajutat sa inteleg ca viata mea nu a inceput si nici nu se va termina cu acel EL.Si daca eu am putut inseamna ca poate oricine!Trebuie doar sa ...
Re: Cit sentiment si cit ratiune? din 19 nov 2005 02:56 de ExoticDream
Ciudat acest mod de a vedea o relatie: iubire=sentiment! Este ca si cum ti-ai putea separa ratiunea si sentimentele in multimi disjuncte, la scoala/serviciu ti-ai lua cu tine ratiunea, in timp ce la intalnirile cu persoa
Re: Re: Ce ne enerveaza la partener? din 19 nov 2005 02:26 de ExoticDream
Faptul ca ti-o spune denota lipsa de bunsimt (scuze, dar... nu se face, chiar daca e sincer), faptul ca o simte denota...... muuuuulte, de exemplu nu va potriviti atat de bine incat sa gasiti destule lucruri de facut impreuna care sa va placa ...
As putea sa imi fac vreodata o prietena? din 18 nov 2005 21:49 de Daniel
Salutare. Am 23 de ani si am o mare nedumerire care tine de multi ani. Cand eu plac pe cineva, nu ma place ea pe mine (nu sunt nici frumos, nici destept:)), si cand ma place cineva (daca ascultati parazitii cunoasteti versul raman adorabil pentru ...
Re: Re: Avem dreptul la intimitate? din 18 nov 2005 13:37 de ExoticDream
Cam asa ceva!
Cred ca foarte multi confunda "a fi indragostit" si "a iubi". In faza de indragosteala in care nu esti inca impreuna cu fiinta care te atrage si poate nici ea nu stie ce simti, este normal sa fii gelos pe cei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Banc din 17 nov 2005 23:03 de Koma
pentru ca trebuie sa existe teme filozofice pentru fiecare ! :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Avem dreptul la intimitate? din 17 nov 2005 22:56 de Aluka
"nu intreb si gata....!da-te dreaq cu mesajul tau cu tot...!uite ca am vointza...!na....!":D:D:D:D:D
-da ma ...tu esti cel mai de soi pe aici.....,ai un munte de vointa!dar doar atat!Jeesus!:/ ): :D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Avem dreptul la intimitate? din 17 nov 2005 22:41 de nemesis
Nu pricep! Cum sa fie greu sa nu intrebi??? Este absurd! Pur si simplu nu intrebi si gata! Cata vointa iti trebuie pentru asta? Chiar nu aveti nici macar un gram de vointa? Jeesus! :/ ):(
Re: Re: Re: In Vis din 17 nov 2005 14:04 de valentine
1.posibil
2.aia vine de la excitatie. a avut un vis care la excitat...ce rezulta?
Re: Re: Re: In Vis din 17 nov 2005 11:08 de YLoveCamelia
subscriu.
Re: Re: In Vis din 17 nov 2005 01:42 de nemesis
1. valentine, mama, esti intuneric total!
2. A specificat, baiatul, ca a fost un vis! Ce "picatura placerii" balmejesti tu acolo. Pt aia iti trebuie ceva mai real!
Re: Re: marvelon!? din 16 nov 2005 21:49 de sufletzik
multumesc mult pt raspuns. m-ai ajutat!:ok::flowers:
Re: marvelon!? din 16 nov 2005 19:40 de monica
Am luat eu marvelon 1 luna de zile (de mentionat ca sunt o persoana bolnavicioasa:bila, rinichi, migrene etc)si cu exceptia unei sensibilitati la sani despre care doctora a zis ca o sa treaca, nu am avut nici un efect secundar. Eu zic ca nu trebuie ...
Re: Cit sentiment si cit ratiune? din 15 nov 2005 18:33 de LonelyGirl
Trebuie sa existe mai multa ratiune decit sentimente intr-o relatie?
:blink::blink::unsure:
Cred ca ar trebui sa fie 50% ratiune si 50% sentimente insa in practica cu cat sunt mai puternice sentimentele cu atat mai mult are de pierdut ...
Re: Re: Re: Interbare urgenta din 15 nov 2005 17:42 de valentine
In primul rand nu vad nici o sugestie sau reclamatie...
In al doilea rand, daca aveai lichid care contine spermatozoizi pe mana si ti-ai bagat mana unde nu trebuie...gajica era in perioada fertila...se poate :)
Re: PLZ help din 15 nov 2005 16:02 de sufletzik
eu nu m-am dus la doctor, am luat 2 feluri d antibiotice.. prima data am luat norfloxacina si a 2a oara am luat ampicilina.Amandoua au fost foarte bune, si-au facut efectul imediat, dar nu e o rezilvare pe timp indelungat! Trebuie sa te duci la ...
Re: Re: Re: PLZ help din 15 nov 2005 15:46 de piccola
:(( deci este frecventa..?? offf!!si de fiecare data cand reapare trebuie sa merg la ginecolog...sau exista pastile care le poti lua fara prescriptie medicala?urasc sa merg la ginecolog:~*::((multumesc
Re: Cam cat trebuie sa dureze? din 15 nov 2005 14:49 de eugen
Re: Cam cat trebuie sa dureze? din 15 nov 2005 13:33 de Swann
Nu trebuie sa te gandesti la asta..mai intai incepe-ti viata sexuala, vezi daca exista probleme si abia apoi incearca rezolvarea lor...nu are sens sa te gandesti dinainte ca va fi rau.
Pagina 833 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |