Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Relatia sexuala

din 21 nov 2005 17:58 de LonelyGirl

Pai tu cum iti inchipui ca se desfasoara o relatie pur sexuala?Asa cum ai zis , e o relatie in care nu sunt implicate sentimente ci doar atractie fizica , o relatie in care fiecare primeste ceea ce isi doreste(cel mai adesea fiind vorba de ...

Re: Re: O intrebare va rog

din 21 nov 2005 17:00 de sufletzik

Adica fara pauza de 7 zile!

Re: O intrebare va rog

din 21 nov 2005 16:58 de sufletzik

Este posibil! Daca iei anticonceptionale combinate, 21 de zile si 7 pauza, trebuie sa le iei in continuare si astfel n-o sa-ti mai vina in luna respectiva! Daca nu iei, poti incepe de luna asta (banuiesc ca o sa-ti vina la sf lunii noiembrie, nu?)! ...

Re: am si eu o intrebare?URGENTTT

din 21 nov 2005 10:23 de sufletzik

Daca le iei cum trebuie nu e absolut nici o problema daca ejaculeaza inauntru!! Asta este scopul anticonceptionaleleor! Sa poti sa o faci klumea fara prezervativ fara frica! Have fun! :ok:

Re: Re: Re: In operatie

din 20 nov 2005 23:59 de Aluka

se pun mult mai multe decat suflet intr-o relatie donshoara!dar o sa mai creshti si daca o sa ai noroc o sa si afli!pana atunci esti libera sa aberezi!:D:D:D

Re: Re: In operatie

din 20 nov 2005 23:31 de ExoticDream

Pentru unii (nu zic baieti ca sa nu iau bataie) este infinit mai simplu sa renunte pur si simplu (ca sunt prea multe batai de cap sa lupti sa mentii barca pe linia de plutire) si sa-si caute ceva nou. Clipele alea minunate, amintirile nu ...

Re: Sexul oral facut de femei...

din 20 nov 2005 23:30 de bebitzuk

eu nu am facut asa ceva,si oricum nu mi-ar fi rusine sa recunosc daca as fi facut....e parerea mea cand spun k nu sunt de acord cu sexul oral.pe cine asa vrea sa impresionez cand asa spune k nu am facut asa ceva?pe voi care nici macar nu ma ...

Re: Re: Sexul oral facut de femei...

din 20 nov 2005 23:28 de bebitzuk

eu nu am facut asa ceva,si oricum nu mi-ar fi rusine sa recunosc daca as fi facut....e parerea mea cand spun k nu sunt de acord cu sexul oral.pe cine asa vrea sa impresionez cand asa spune k nu am facut asa ceva?pe voi care nici macar nu ma ...

Re: As putea sa imi fac vreodata o prietena?

din 20 nov 2005 21:50 de mara22

Incearca sa renunti la timiditate!VIATA E MULT PREA SCURTA!Daca iti place o fata,du-te la ea!nu astepta sa apara altul si sa ti-o"fure"!Dupa cum ai scris,nu pari a fi o persoana "proasta"!Nu-ti fie teama de un ...

Re: Sex din inertie?

din 20 nov 2005 18:45 de miky

Nu mi s-a intamplat dar trebuie sa fie ffffffffffff neplacut..........

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ati acorda a doua sansa?

din 20 nov 2005 13:52 de ExoticDream

Am doua cutiute cu amintiri: frumoase si sinistre. La prima mai umblu din cand in cand, nu pentru a trai din amintiri, ci pentru ca imi face placere uneori sa las mintea sa zboare (putin si controlat) intr-o lume mai curata decat cea in care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la pa

din 20 nov 2005 00:32 de Farfalla

Da pai oricum o sa discut maine cu el, dar cred ca deja stiu ce o sa zica : "Ingerasu meu ... stii ca te iubesc mult ... Doamne fereste, ce prostii vorbesti, cum sa ma plictisesc de tine ... iar te gandesti la tot felul de prostii, ai ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la parten

din 19 nov 2005 23:37 de LonelyGirl

Ai incercat vreodata sa ii spui ce simti uneori?Sa ii vorbesti despre momentele cand il iubesti dar si despre cele in care ai vrea sa renunti la el?Cred ca ceea ce ai scris tu aici ar trebui sa ii spui lui.Un lucru foarte important intr-o ...

Re: In operatie

din 19 nov 2005 23:20 de Farfalla

Pai ori o salvezi de la innec(depinde de cat de puternic a fost sentimentul) ... ori astepti sa se duca si sa vina alta. Este o grea decizie, poate te-ai obisnuit cu aceea persoana si ca o iubesti si ca au fost clipe minunate si de neuitat impreuna ...

Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la partener?

din 19 nov 2005 23:10 de Farfalla

Mda ... dupa ce am vazut si ce ati zis voi si am vazut si un film mai de dragoste asa, decisesem sa raman cu prietenul meu, sa o iau de la capat etc etc si stiam ca ies cu el in seara asta ca nu am mai iesit cu el de vreo saptamana asa in oras, am ...

Re: Re: Ce ne enerveaza la partener?

din 19 nov 2005 15:44 de saabba

Nu cred ca risti ceva! Eu cred cu tarie ca atunci cand il iubesti pe cel de langa tine....altcineva nu-ti spune nimic! Mai cred ca atunci cand incepi sa-ti doresti altceva.....totul se duce.... Nu trebuie sa-l parasesti pentru altul! pentru ca ...

Re: Re: Ce ne enerveaza la partener?

din 19 nov 2005 14:53 de Farfalla

Da nu stiu ... tu nu te-ai gandit niciodata ca parca iti pierzi vremea cu el, faceti acelasi lucru mai tot timpul si ca poti sa intalnesti pe cineva care sa fie mult mai bun ca el?Este foarte greu, pe deoparte daca ma gandesc sa raman cu prietenul ...

Re: Ce ne enerveaza la partener?

din 19 nov 2005 14:41 de sufletzik

Cred ca trebuie sa te gandesti de 1000 de ori pana sa iei decizia cea mare! Poate baiatul care a aparut acum in viata ta nu este tocmai cum iti imaginezi tu si cand vei realiza asta va fi deja prea tarziu, poate ca actualul tau iubit nu te va ierta ...

Fii egoista!

din 19 nov 2005 10:21 de MarkD

Cred ca ar trebui sa-ti iei gandul de la el,nu te-a meritat! Priveste ce-am patit eu,am scris acum cateva luni mai multe lucruri pe forum si credeam ca va fi bine,ne-am impacat in vara si acum,lovitura sub centura,numai ca de data asta nu ...

Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la partener?

din 19 nov 2005 08:58 de saabba

Nu-i adevarat.Ce-i mult nu strica! Cel putin atunci cand amandoi sunt pe aceiasi lungime de unda! Eu am avut o relatie frumoasa in care nici unul din noi nu simtea nevoia unei a treia persoane pentru a ne scoate din monotonie.Nu exista ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 832 din 1098
«   1 ... 829   830   831   832   833   834   835 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare