Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea din 14 oct 2005 01:01 de Alluka
apoi iti trebuie curaj sa le aratzi si mai ales curaj sa iti asumi riscul unui eventual esec,pentru ca exotic are dreptate : nu stii niciodata ce iti rezerva partenerul!!tot din experientza personala!
nimic nu e dispus conform unei matrici!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema nr.1 din 14 oct 2005 00:52 de ExoticDream
Am rezolvat problema acum (interesting and funny answer!) , dar raspunsul il postez maine pentru ca poate mai vrea careva sa-si puna mintea la incercare si nu vreau sa-i rapesc placerea!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema nr.1 din 14 oct 2005 00:47 de ExoticDream
Nu-mi vine sa cred ca la un topic de matematica postat pe un site de sex s-au adunat atatea raspunsuri in cateva ore!!! Ma asteptam sa fie ignorat! Am citit de doua ori ce ati scris si nu ma pot opri din ras! You are soooooo funny, I'm serious!!! ...
Re: Re: Re: software din 14 oct 2005 00:47 de Alluka
Nokia PC Suite !
iti ingroasa vocea ,ti-o subtziaza ,bashi...,64 de voci,salvare in format mp3 sau proprietar .amr ...face tot ce vrei tu si nu iti trebuie nici placa de sunet si are si vreo 20 de Mb marime!:D:D:D
http: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema nr.1 din 13 oct 2005 17:32 de paula
Ne dai si raspunsul deseara?Oricum trebuie rezolvata pana maine problema. Daca vrei sa nu am cosmaruri la noapte,te rog sa-mi dai raspunsul.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema nr.1 din 13 oct 2005 15:53 de paula
Ceva trebuie se fie eronat deoarece zice ca aluka prefera mars si este iun mijloc.De asemenea zice ca persoana din stanga celei din mijloc vrea sa mearga in tobago, ceea ce este imposibil deoarece, valentine este primul din stanga ,iar langa el sta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei re din 13 oct 2005 11:11 de Alluka
100 % de acord !:ok::)
Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relati din 13 oct 2005 02:32 de xxxxx
As prefera plecaciuni... daca se poate...
Bow down mister
Hare Rama, Hare Krishna :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii in din 13 oct 2005 02:15 de ExoticDream
Asa e, ne scoatem palaria in fata ta, maret guru (dar de integrare, guru, sa ne ierti! ), tu esti deasupra noastra, a tuturor, noi suntem mici si tampitei si ne aruncam in relatii idioate in care (asa ne place noua!) unul iubeste, iar celalalt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relati din 13 oct 2005 01:58 de ExoticDream
99% dintre oameni nu se schimba esential niciodata...., dar exista acei 1% care fac asta daca au vointa necesara si au constientizat necesitatea schimbarii. Este cazul celor nascuti in familii care nu le-au putut oferi o educatie buna si care au ...
Re: Re: Forum "degradat"? din 13 oct 2005 00:38 de ExoticDream
Vechimea pe forum nu iti confera drepturi suplimentare, dar ar trebui sa te ajute sa ii cunosti cat de cat pe partenerii de discutii virtuale, sarmul acelui "teasing" dintre unii membri cu state vechi are la baza exact acea ...
Re: Re: Re: Re: Intrebare din 13 oct 2005 00:18 de ExoticDream
Nu, de data asta chiar nu glumesc. Ai dreptate, gentlemenii nu (mai) cresc pe toate drumurile, nici in spatele tuturor blocurilor (gri ;) ), nici in cluburile de noapte (nu suntem in Anglia secolului al XVIII-lea sau al XIX-lea), este o minune sa ...
Re: Re: Ce faceti imediat dupa orgasm? din 12 oct 2005 22:04 de nemesis
Ti se pare anormal? Mie nu!
Toti oamenii sunt asa, dar totul este cosmetizat si imbracat in fantasagorii si cuvinte frumoase pentru a crea in jurul nostru acea "realitate a lui asa-ar trebui-sa-fie" in locul "realitatii lui ...
Re: Re: Re: Re: cosmetice din 12 oct 2005 21:30 de Alluka
noi doar ne dadeam barosani in parfumuri dar tu vad ca ai facut facultate la Vichy!Nu Farfalla ??
:D
Toate lucrurile bune vin de la Vichy!:D:D
Re: Re: Ce faceti imediat dupa orgasm? din 12 oct 2005 17:48 de Farfalla
Inseamna ca tebuie sa o repari sau sa-ti iei una noua, ca sa nu te mai gandesti.
Re: Ce faceti imediat dupa orgasm? din 12 oct 2005 17:44 de saabba
Daca dupa ce am orgasm primul lucru la care ma gandesc este ca mi s-a stricat MASINA DE SPALAT si ca-mi trebuie una noua.....ce inseamna?
( Va rog sa raspundeti, nu fac mishto!)
Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 12 oct 2005 17:01 de Anka
e adevarat ca sunt multe cazuri cu fete de 15 ani care au ramas insarcinate si care se gandesc sa avorteze dar nu crezi ca inainte de a avea un contact sexual ar trebui sa se gandeasca la metode de contraceptie!!!Nu?Ca sa nu se mai ajunga la ...
Re: Ce femei le plac barbatilor? din 12 oct 2005 15:06 de SORIN28
1. nici una
2. doua
3. zero
4. Conteaza culoarea parului?!:blink:
Re: Forum "degradat"? din 12 oct 2005 14:55 de SORIN28
@Necunoscut - nu trebuie sa-mi dai dreptate. Este de ajuns sa vezi mesajele. Da, au fost sterse unele mesaje chiar daca "moderatorii" nu recunosc asta
@Exotic - Vechimea pe un forum nu insemna ca trebuie sa fii nesimtit chiar daca s-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ca cautati in viata? din 12 oct 2005 14:49 de MachoMan
Te-a trimis ametzitul de Marean de pe ametzitul ala de site sa mai faci ceva reclama pe-aici?
Imi place ca esti dur, asa si trebuie, femeia e sclava si tre' sa se supuna! Cat despre "prostii" de pe forumul aista, incearca sa ...
Pagina 841 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |