Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: ca cautati in viata? din 12 oct 2005 14:38 de SORIN28
Sa mori tu ca ala e un ametit de site si ca am sa vin eu eu la o spirala spirituala:lol:. Nekunoskuta nu vine ca nu ii dau eu voie:p sa se intalneasca cu prostii(exceptie fac cativa) Sa zicem ca m-as incurca daca promite nemesis ca imi face un ...
Re: Re: Re: cosmetice din 12 oct 2005 13:31 de cory
Alegerea parfumului o faci in functie de ceea ce ti se potriveste.
Un parfum care iti place cum miroase, in sticla sau pe un tester nu inseamna ca ti se si potriveste, trebuie sa-l incerci pe pielea ta.
De feromoni ai auzit?
Feromomii ...
Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii in din 12 oct 2005 09:10 de Alluka
ba da...se schimba chiar si major , doar ca individul/individa trebuie sa posede un suport fertil acestor schimbari (si sa le perceapa ca atare si eminamente necesare) care au loc in plan psihic ca apoi sa devina parte integranta a ...
Re: Ati risca reluarea unei relatii incheiate? din 12 oct 2005 01:16 de Alluka
oricand esti dator sa acorzi o shansa oricui si in acelasi timp chiar si tzie(daca esti cinstit/cinstita cu tine si sigur/sigura ca iti doresti asta!!!!!) dar mai ales celui care ti-a fost jumatate aer,jumatate hrana,jumatate noapte,jumatate ...
Re: Re: Re: ejaculare in somn din 11 oct 2005 22:48 de ExoticDream
Cine a zis ca trebuie sa faci sex la 3 zile?!?
Ai dreptate, multi sunt departe de a avea viata sexuala activa pe care pretind ca o au (visele nu se pun)!
;););)
Re: Re: Re: Am nevoie de ajutor din 11 oct 2005 21:32 de Nekunoskuta
O sa vezi ca va fi din ce in ce mai bine. Daca il iubesti totul e ok.
Re: Re: Re: ejaculare in somn din 11 oct 2005 17:01 de valentine
Dai in cap ;)
Re: Re: ejaculare in somn din 11 oct 2005 15:09 de Dr_love
Am uitat sa mentionez ca am 21 ani. De ce trebuie sa fac sex neaparat la 3 zile?? Poate vreau sa fac azi sex de 3 ori si sa mai fac peste o luna... e vre-o problema? Nu cred ca toti avem o viatza sexuala asa de activa.
P.S. Multumesc celor care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A Fi Sau A Nu Fi din 11 oct 2005 12:12 de Necunoscut
Adica nu ti-ar place un L Prince ? :)) :)) :))
Unu paros, cu "floci" pe piept.. yeah.. de-ti faci o peruca sanatoasa din ei :))
PS: am glumit.. nu-mi place sa fiu paros (nici nu sunt... cred:) ) .... dar putin par cred eu ca ...
Re: Re: cosmetice din 11 oct 2005 01:04 de Raznaluka
Incearca si CHANCE de la CHANEL ! Sunt convins ca o sa-ti placa ! Si Rush-ul de la Gucci e tot alegerea mea!Sunt excelente!;):)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexele prieten din 11 oct 2005 00:54 de nemesis
Ok! Volum de fluid dislocuit, o forta... in jos, una in sus... Daca tot calculam volumul ala, asa... teoretic, macar sa-i dam un sens fizic... Matematica, matematica... dar sa o si aplicam. Altfel nu are prea mult sens, ....! B)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexele prietenului din 11 oct 2005 00:48 de ExoticDream
Densitatile?!? Trecand peste faptul ca nu am idee unde poti gasi una dintre ele, ma intreb la ce ne trebuie?!?
Oricum...., avem nevoie de lungimea "obiectului in cauza".... sau o luam din tabel?!?
:unsure::unsure::unsure:
Re: cosmetice din 11 oct 2005 00:27 de ExoticDream
Nu pot sa-ti spun care sunt cel mai bun parfum, cea mai buna crema s.a.m.d., ele depind de gustul fiecaruia, pot doar sa-ti spun care imi plac mie:
1. Parfum: Naomi Campbell (acum), Shalimar (mai demult) - pentru mine, parfumul trebuie sa aiba ...
Re: Re: Re: Re: Complexele prietenului meu..Help? din 11 oct 2005 00:15 de nemesis
Hmmm... tocmai cand ma pregateam sa dau cuiva o lectie matematica... Eh! Asta e! Daca nu sunt pe faza...
Advice: Next time try to explain it with integrals... :,
Re: Re: Am nevoie de ajutor din 11 oct 2005 00:09 de Ela
Stiu ca trebuie sa ma relaxez...dar imi este f greu.Nu stiu d c.Imi iubesc f mult prietenul,chiar imi doresc ca totul sa iasa perfect,dar cand vine momentul ma gandesc la durere:( .Probabil m-am speriat cand am vazut ca imi curge f mult sange.Am ...
Re: Re: Re: Complexele prietenului meu..Help? din 10 oct 2005 23:18 de ExoticDream
Inainte sa masori ceva, trebuie sa stabilesti ce anume vrei sa afli! Tie nu iti este clar daca te intereseaza grosimea (adica diametrul) sau circumferinta. Desi n-am gasit nicaieri verbul "a circumfera" (lasa ca invatam cuvinte noi ...
Re: Ce femei le plac barbatilor? din 10 oct 2005 18:28 de Necunoscut
Asta e cel mai tampit test pe care l-am intalnit vreodata... crezi ca ma iau dupa culoarea parului.. ? esti blonda fato !
Re: ejaculare in somn din 10 oct 2005 18:10 de Necunoscut
Ejaculare nocturna, e perfect normal, si nu ai de ce sa-ti faci griji, esti normal si incepi sa te maturizezi (poate o sa mi se intample si mie peste vreo.. 20 de ani) =)
Re: ejaculare in somn din 10 oct 2005 18:09 de valentine
Perfect normal!
Ejaculare in somn din 10 oct 2005 17:46 de dr_love
Daca nu fac sex sau nu ma masturbez la cel mult 3 zile mi se intampla sa ejaculez in somn (in urma unui vis erotic). Faza se repeta ca si cum trebuie neaprat sa iasa din mine... Cat de anormal e?
Pagina 842 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |