Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Ce femei le plac barbatilor? din 9 oct 2005 16:12 de valentine
1.2
2.3
3.2
4.eram nebun dupa blonde(bine, blondele alea misto, nu alea de duzina)...acum nici o flegma nu mai dau pe ele....mor dupa brunete (da brunete frate, de alea cu paru negru ca abanosu`)
P.S mai imi suge inima din piept o ...
Re: Re: Re: Intrebare din 9 oct 2005 15:15 de paula
Nemesis gentleman?Cred ca glumesti exotico.Tipu asta ii pus pe glume proaste.Si ideea e ca nici nu se opreste.Nici nu vrea sa se opreasca.:wacko:
Gentlemani in ziua de azi exista dar trebuie sa-i cauti mult timp.
Re: Ce femei le plac barbatilor? din 9 oct 2005 14:48 de nemesis
Lady... YOU MAKE ME SICK! :x:x:x
Ce femei le plac barbatilor? din 9 oct 2005 14:36 de paula
!!!Acest subiect este in exclusivitate pentru baiteti!!! Tipele sa nu se bage! please!
Raspundeti la urmatoarele intrebari:
1.Cu cate blonde ati facut-o?
2.Cu cate brunete ati facut-o?
3.Cu cate roscate ati facut-o?
4.Cum trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: exista sau nu Dumn din 9 oct 2005 08:53 de xxxxx
Harta cerului pot sa ti-o fac eu; am un software Astro22.
Ti-o pot trimite prin e-mail, daca chiar te intereseaza.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: exista sau nu Dumnezeu din 9 oct 2005 08:45 de xxxxx
Manual de astrologie-Dan Ciuperca
Gabriel Mihailovici scria aproximativ bine...
Nu prea mai stiu ce carti noi au aparut, dar sunt f. multe prost scrise sau care dau explicatii puerile.
Domeniul e vast si destul de greu de inteles.
Poti folosi ...
Re: plecare ... din 8 oct 2005 00:16 de Dovela
o sugestie ar fi ca aceea surpriza despre care vorbesti sa fie mai mult decat o noapte de dragoste,nu cred ca trebuie sa vii cu ceva nou ci pur si simplu sa retraiti cele mai frumoase momente ;in ultima saptamana de stat in tara ,plimbati-va prin ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: plecare ... din 7 oct 2005 23:33 de valentine
Seara mea de neuitat este cand am facut pentru prima oara dragoste(sex) cu pretena mea...dar nu cred ca te ajuta cu ceva :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: plecare ... din 7 oct 2005 21:05 de Nekunoskuta
Pai peste 5 ani ce o sa mai faci? Una mica in pozitia misonarului, cu lumina inchisa si cu plapuma pe cap. trebuie urgent sa te gandesti la lucruri noi. Nu-ti spun ce, nu-mi dau ideile:D
Re: Re: Re: Re: Re: plecare ... din 7 oct 2005 19:16 de Farfalla
Ufi ... nu stiu daca intelegeti.Intocmai ca il cunosc foarte bine ... da nu stiu ma gandeam si la locul unde sa fie ... atmosfera ... sa fie ceva ca fie de neuitat. De exemplu unii baieti spun ca o seara de neuitat a fost cand le-a facut prietena ...
Re: Forum "degradat"? din 7 oct 2005 17:59 de saabba
:D:D:D:D
Da! din experienta!
Am avut o experienta traumatizanta si am avut nevoie de ni9ste sedinte de psihoterapie!;):D:D:D
Acum.....sunt ca noua......cu un creier velin...ca la inceput!;):D:D:D
Reclame.... reclame..... din 7 oct 2005 13:22 de ExoticDream
La TV, in ziare, pe strada, peste tot suntem astenizati de atatea reclame. Daca tot nu scapam de ele, ia spuneti:
Ce reclama va place cel mai mult?
Care vi se pare cea mai penibila?
Ce reclama ati crea voi?
Intr-o carte scrisa de un tip care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 oct 2005 12:11 de ExoticDream
"Ea" spera sa fie o zi cu soare pentru ca are planuri interesante.... pacat ca nu se mai schiaza la vremea aia!
:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Forum "degradat"? din 7 oct 2005 01:04 de Raznaluka
nu rezist sa nu-ti raspund : asa s-a nascut ea !:D:D
Re: Re: Re: Re: Forum "degradat"? din 7 oct 2005 00:37 de nemesis
Ha! Nu se refera la ce crezi tu... crede-ma!!! :D Saracul "ursu"! :lol: Dintre betoane si caramizi nu poti atinge astfel de profunzimi...
By the way:
[i]Exista in ziua de astazi si este foarte des intalnita ca si problema in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 oct 2005 15:54 de Darklove
am auzit ca anul asta PASTELE CAILOR pica intr-o zi cu soare:ok:
asa ca bafta muta si sa aveti grija de voi.:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 oct 2005 12:45 de valentine
Daca ai de gand sa astepti pana la Pastele Cailor...DA, trebuie sa cofirme si ea :devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinol din 6 oct 2005 02:23 de Necunoscut
O sa fiu OFF-line, ceea ce nu-mi place mie:
Si tacuisses, philosophus mansisses.
Ti-ai cam dat cu firma-n cap, asta e.
O zi buna domnule.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PRietenei mele i-a int din 6 oct 2005 01:59 de ExoticDream
Care faza, mai, aia cu sarutul intarziat? Am mai scris pe undeva ca evenimentul in cauza (primul sarut) s-a produs la 16 ani, dar a fost unul care mi s-a furat si nu-l pot cataloga drept ceva maret, de care sa merite sa-mi amintesc! Sarutul este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii din 5 oct 2005 19:58 de saabba
oooo, in serie ne bat detasat!:D:D:D
Pagina 843 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |