Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Intr-un final s-a demonstrat

din 29 aug 2005 02:30 de nemesis

Omul este o suma! ...a fapelor sale si a reflexiei sale in ochii altora! De ce mi se pare ca acest site contrazice statistica? :/

Re: Ce se ascunde dincolo de viata asta?

din 29 aug 2005 02:15 de nemesis

Cum era chestia aia? "Eu nu cred nici in [...]"? Sfatul nostru: Pune mana pe o funie (ashe' mai groasa daca se poacie'), cumpara un sapun si... Restul... te descurci tu, da??? :D Cand ai ajuns unde trebuie, nu uita sa ne dai si ...

Re: The french kiss

din 28 aug 2005 20:33 de didi

din 28 aug 2005 16:20 de LonelyGirl

Banuiesc ca nu sti ca momentan cea mai inteligenta persoana din lume este considerata ca fiind o negresa de 18 ani.:blink:

din 28 aug 2005 15:35 de lupulnebun

De-abia acum si-au dat astia seama? :lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: chiuretaj

din 27 aug 2005 23:20 de Helleny

scuze ca ma bag si eu in seama dar nici un copil nu apare fara voia lui Dumnezeu. Daca El vi l-a dat nu a fost o greseala. a stiut de ce vi-l da. Ati refuzat o binecuvantare. Daca nu aveati cu ce-l hrani oare nu stie Dumnezeu asa ceva? nu ...

din 27 aug 2005 22:41 de SORIN28

Cool:ok: chiar suntem destepti:D:D:D pacat ca nu vor sa o recunoasca si ele:-`

Re: Verisoara mea se da la iubitul meu!

din 27 aug 2005 22:37 de LonelyGirl

Cred ca tu sti cel mai bine ce fire are prietenul tau.Adevarul e ca nu trebuie sa-i acorzi incredere deplina.Nu se stie niciodata.Si cred ca daca ati incerca sa vorbiti despre asta te-ai mai linisti si tu.

Intr-un final s-a demonstrat

din 27 aug 2005 19:22 de valentine

"Un nou studiu realizat de doi cercetatori britanici arata ca barbatii sunt mai inteligenti decat femeile, concluzie de natura sa reaprinda controversa care exista pe aceasta tema, relateaza Sky News Online. Studiul realizat de doctorul Paul ...

Re: e de rau????

din 27 aug 2005 12:07 de SORIN28

S-ar putea ca unu din voi sa nu fie fertil, in 3 ani macar odata si parca tot ceva ceva trebuia sa iasa(macar ochii). De la sex anal nu ramane, or fi gaurile apropiate dar nu au numitor comun; de la sex oral, nu cred ca daca inghite sperma din ...

Re: Re: Re: vreau sa invat sa sarut

din 27 aug 2005 11:05 de Nekunoskuta

Trebuie sa apara cu subiect de genul: Prietena mea e insarcinata. Pls help!!!" :lol::lol::lol:

Re: Re: vreau sa invat sa sarut

din 27 aug 2005 10:53 de LonelyGirl

Cred ca ideea asta cu "trebuie sa stim sa sarutam" e imprumutata de la tv.Ce se faceau oare bunicii nostri , care traiau cum traiau si deci e klar ca nu aveau pe cine sa intrebe cum se saruta. Urmeaza sfatul Necunoscutului si va ...

Re: Re: am o problema

din 26 aug 2005 20:09 de valentine

iarasi ma uimesti...

Re: Re: Vreau sa stiu

din 26 aug 2005 15:58 de Nekunoskuta

Nu e obligatoriu sa te inregistrezi. Trebuie sa ai un ciclu regulat de 28 de zile ca sa folosesti sex plannerul de acolo. Mie imi place ca iti calculeaza si data posibila a nasterii (a copilului, bineinteles):devil:Deci nici ei nu sunt prea ...

Re: Vreau sa stiu

din 26 aug 2005 15:34 de jannis07

cel mai usor ar fi sa`ti faci user pe www.121.ro,unde poti folosi timer`ul sexual.trebuie sa introduci doar prima zi a ciclului si programul va calcula perioada fertila,cea nefertila si data viitorului ciclu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: salut

din 26 aug 2005 09:46 de LonelyGirl

Plus ca exista riscul producerii unor iritatii si nici nu ofera o siguranta prea mare.

Re: orgasmul la femei

din 25 aug 2005 18:21 de Nekunoskuta

Iti raspunde o femeie: trebuie sa postezi acolo unde scrie "Totul despre sex";) Depinde de la femeie la femeie. Acum...stiu si eu ce vrei sa-i faci? Ar fi nevoie de putina...penetrare;)dar nu e obligatoriu. Detaliaza si tu ce vrei sa ...

Re: Re: e bine?

din 25 aug 2005 18:17 de valentine

Stiai ca povestea aia de prin desene in care spermatozoizii se intrec....si care ajunge primu, ala fertilizeaza e vrajeala? Cica adevarul e ca se face un fel de concurs...adica ovulul (sau ovarul? ca intotdeauna ii incurc) ii ia la rand pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: salut

din 25 aug 2005 17:57 de Nekunoskuta

In legatura cu foitele, mi se pare ca le-ai mai recomandat odata. Ceea ce spun acum e din auzite si din ce am mai citit si eu, nu am folosit. Am inteles ca trebuie folosita una inaintea fiecarui contact sexual altfel nu sunt eficiente si dupa nu ...

Re: e bine?

din 25 aug 2005 15:59 de Nekunoskuta

Iti zic si eu acelasi lucru. Nimeni nu poate sti daca e sau nu o problema. Depinde de organismul tau si al lui. Poate spermatozoizii lui sunt mai lenesi si nu au ajuns unde trebuie sau daca au ajuns nu au gasit un mediu propice ori au ajuns si ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 855 din 1098
«   1 ... 852   853   854   855   856   857   858 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare