Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Disperare din 3 sep 2005 17:40 de LonelyGirl
Daca te vei uita la subiectul de deasupra celui care-ti aprtine o sa vezi ca nu ai postat unde trebuie subiectul.Trebuia sa scrii la Totul despre sex.Cauta si vei gasi rubrica si cu siguranta vei primi si raspunsurile dorite.
Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!! din 3 sep 2005 16:57 de Nekunoskuta
Zici ca-l iubesti din tot sufletul? Oare nu e cel mai important lucru care trebuie sa te ghideze acum? Parintii nu au cum sa afle daca aveti grija. Plus ca daca ar afla poate vor intelege ca fata lor a crescut si are viata ei. Daca el a asteptat ...
Re: Re: Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!! din 3 sep 2005 14:35 de romy
stai linistita din punctul asta de vedere pt ca mentalitatile s-au skimbat mult....mai sunt shi unii care nu accepta ca femeia cu care isi impart viatza sa fie "inceputa" :p dar eu cred ca nu ajunge cineva sa te iubeasca pt cat de inocent ...
Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!! din 3 sep 2005 14:28 de romy
nu vreau sa te influentez prea mult dar totusi gandeste-te la anumite aspecte...
1. nu parintii tai trebuie sa hotarasca daca shi cu cine iti incepi u viatza sexuala...daca u crezi ca ei decid asha ceva du-te si intreaba-i...si ca sa vezi ca am ...
Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!! din 3 sep 2005 13:48 de Wanted
Decizia e numai a ta. Nimeni nu iti poate spune ce sa faci, pt k nimeni nu poate sa iti spuna cum sa iti traiesti viata.
Totul depinde de ce simti tu, daca consideri ca esti pregatita moral, si daca esti pregatita sa faci acest pas.
In ...
Re: Dragostea moderna dureaza trei ani? din 3 sep 2005 09:35 de SORIN28
Iubirea nu stiu daca dispare, poate dispare acel "of, de-ar trece timpul mai repede sa ma intalnesc cu eael", dar se transforma in respect, intelegere si tot ceea ce implica viata in doi:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 50000 ani din 2 sep 2005 22:08 de LonelyGirl
Daca e sa tratam cu seriozitate subiectullnush daca mi-ar placea sau nu sa traiesc atea mii de ani.Sunt multe lucruri care trebuie luate in calcul.In primul rand ar trebui sa muncim cate mii de ani?Banuiesc ca ne-am satura de aceeasi ...
Re: se spune ca.... din 2 sep 2005 11:42 de LonelyGirl
Daca am avea incredere deplina in tot ceea ce se zice unde am ajunge oare?
Intotdeauan exista si exceptii de la ceea :ce se spune ca..".Si cred ca trebuie luate in considerare si aceste exceptii.:unsure::unsure:
Re: Re: Verisoara mea se da la din 1 sep 2005 12:01 de ExoticDream
Daca doi oameni se iubesc (si cand spun "se iubesc" ma refer la acel sentiment profund, bazat pe cunoastere si intelegere reciproca, sentiment cladit pas cu pas impreuna, nu la indragosteala de 1-2 luni atat de des ...
Re: Re: Dragostea moderna dureaza trei ani? din 1 sep 2005 03:05 de ExoticDream
Hei.... tie ti-a fost lene si nu ai citit decat finalul?!? O fi acum vacanta, dar in curand se redeschid gradinitele si reintroducem lectiile online, sper sa nu te prindem nepregatit!
Acum sa vedem intrebarea.... riscanta:
Dupa parerea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Verisoara mea se da la iub din 31 aug 2005 18:59 de valentine
Mi-ai dat o idee....:D
Dragostea moderna dureaza trei ani? din 31 aug 2005 14:13 de ExoticDream
Stiu ca lectura nu mai este la moda in era Internetului, dar am descoperit o carte scrisa cu o sinceritate dezarmanta, cu umor, fara cine stie ce figuri de stil, profund autobiografica, in care autorul, un francez in varsta de 40 de ani, cauta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Verisoara mea se da la iub din 31 aug 2005 13:45 de Rozalove
Stiu ca sunt norocoasa, si am primit si confirmarea. Imi pare rau pentru toti cei care se confrunta cu situatii dificile...:(
Sper sa le fie de ajutor sa stie ca exista oameni atat de fericiti, oameni pe care nu-i poate desparti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Verisoara mea se da la iubitul din 31 aug 2005 13:40 de ExoticDream
Da, ai dreptate.... :love::love::love:
Aveam nevoie aici de un cuplu fericit ca voi.... n-ai idee cate drame sunt infasurate intre paginile acestea.... cate inimi nefericite au venit sa-si planga suferinta langa alte inimi, cautand intelegere ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: am o problema din 30 aug 2005 20:50 de LonelyGirl
:D:D:D poate ca se teme ca fiind seXpert ar mai putea impartasi si altora din experienta lui:p:ok:
Re: Re: Re: Re: chiuretaj din 30 aug 2005 16:17 de Rozalove
Am avut tendinta sa spun ca esti prea dura. Dar, intr-adevar, fata are nevoie de o "mustruluiala" cum ai zis tu:), pentru ca se joaca INCONSTIENT cu viata ei.
Sa speram ca va intelege...
Re: Intr-un final s-a demonstrat din 30 aug 2005 14:38 de Rozalove
Eu chiar am facut proiect legat de chestia cu barbatii si femeile (de fapt, mai mult pe discriminarea femeilor)si am citit destul de multe carti si articole.
Cautati si voi "Raspunsul Sofiei Nadejde la chestiunea privind creierul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 aug 2005 19:17 de Nekunoskuta
Facultatea platita nu e numai pentru copii razgaiati, iti zic eu. Acum exista mai multe locuri la taxa decat la buget ca sa scoata astia bani de la studenti. Eu de exemplu am facut o facultate particulara la mine in oras pentru ca profilul ...
Re: Re: Ce se ascunde dincolo de viata asta? din 29 aug 2005 11:39 de LonelyGirl
:D:D:D
Re: Re: Ce se ascunde dincolo de viata asta? din 29 aug 2005 10:37 de valentine
ntz,ntz,ntz,bagabontule...asa sfaturi dai tu la oameni?
Pagina 854 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |