Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: e bine? din 25 aug 2005 13:55 de Wanted
Nimeni nu iti poate spune ... NIMENI. in primul rand ca sa poti folosi metoda calendarului trebuie sa ai un ciclu regulat, sa calculezi f bine perioada fertila, si sa ai grija sa nu ai relatii sexuale neprotejate in aceea perioada. Chiar si ...
Re: Re: foarte urgent... din 23 aug 2005 22:33 de Anella
O SA FIU AtENTA DE ACUM INCOLO...DAR DACA MAI AVETI INFORMaTII DESPRE ACEST LUCRU VA ROG SA iMi scrieTI...Va muLtuMeSc...
Re: foarte urgent... din 23 aug 2005 20:03 de Nekunoskuta
Ca sa se aplice eficient metoda calendarului trebuie sa ai un ciclu regulat. Perioada in care ai facut sex neprotejat se inscrie in cele 10 zile de la prima zi a sangerarii deci nu ar trebui sa ai probleme. Ai insa grija alta data, eu nu prea am ...
Re: problema!!!! din 23 aug 2005 19:11 de LonelyGirl
Cred ca cea mai buna idee ar fi sa purtati o discutie despre ceea ce face si ceea ce se intampla si cu siguranta veti reusi sa ajungeti la un compromis.De foarte multe ori o discutie poate duce la rezultate uimitoare.Prietenii nu trebuie sa se ...
Re: am o problema din 22 aug 2005 22:47 de Wanted
Poate fi vorba de hematospermie, care este o infectie urinara. Nu este BTS... nu iti afecteaza partenera. Afecteaza multi barbati, nu este ceva f grav. De multe ori, aceasta infectie de duce de la sine...dar paote sa revina, si e obicei chiar asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: am o problema din 22 aug 2005 22:23 de ExoticDream
"Ciuciu" este raspunsul la intrebarea mea?!? :unsure::unsure::unsure:
Dama stie ca esti seXpert, ce-ti mai trebuie forumul asta?!?
;):D:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Io Io Io din 21 aug 2005 22:46 de ExoticDream
Eu ma gandesc sa fac o vizita in tara.... o hoinareala prin Timisoara, Sibiu, Brasov si ce-o mai fi pe traseu..... lazi de bere nu-mi trebuie, ghizi am pentru Timisoara si Cluj.... o sa-mi iau [i]sucu'[/i] cu mine!
;););)
Re: Re: 4 exotic din 19 aug 2005 00:34 de ExoticDream
Lupule, se cunoaste ca nu prea ai citit la viata ta.... Absolut nimic, dar stii ce-i aia NIMIC, din ceea ce am scris legat de subiectul asta nu este luat din carti, iti multumesc pentru apreciere, dar nu este cazul. Nu astept nici un fel de laude ...
Re: 4 exotic din 19 aug 2005 00:21 de elena again
Exotic... daca ai avut un trecut nu prea glorios nu trebuie sa iti scrii aici parerile luate din nush ce carti citite de tine si lumea sa zica "da, asha e, sunt de acord cu tine, bravo exotic". E de-a dreptul jalnic...
Re: Re: sunteti varza. din 19 aug 2005 00:12 de ExoticDream
Tu, "unul", Elena, mama? Absurd este sa aiba o fata buna incredere intr-un iubit ca tine, sa-si puna sufletul in palmele tale si tu sa i-l strivesti fara remuscari, asa-i? Intr-adevar, avem o problema de demnitate si personalitate... ...
Re: Pilula contraceptiva - cancerigena??? din 18 aug 2005 23:17 de eu
sa stii ca eu una ma cam eschivez cand vine vorba de pilule ..nu stiu dar am impresia ca luate asa pe termen lung imi pot declansa alte boli sau cum se spune aici cancer...chiar daca sunt comode eu nu sunt adepta lor
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginele astea din 18 aug 2005 23:04 de ExoticDream
Stai sa-mi revin si pe urma le scriu la aia cu premiul Nobel, trebuie neaparat sa te citeasca, gasim voluntari aici care sa te traduca in cateva limbi de circulatie.... universala si pe urma sa vezi ce stau femeile la coada la autografe.... scapi ...
Re: Banc Show! din 18 aug 2005 22:04 de Nekunoskuta
Alinuta in noaptea nuntii :
- Iubitule ! Excita-ma !
- Ce sa fac ?
- Excita-ma iubitule !
- Ce-i aia ?
- Mangaie-ma, asa, saruta-ma si tu acolo unde fac
pipi …
Dupa un minut :
- Nu, tampitule, nu saruta oala de noapte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula din 18 aug 2005 21:59 de Nekunoskuta
Elimini anticonceptionalele, ok? Dupa ce ti se intampla o data sa ti se rupa prezervativul, de doua ori, incepi sa te gandesti la alte metode de protectie. oricum eu nu prea inteleg cum s-a rupt de 4 ori! ce naiba! Alea sunt facute sa reziste. ...
Re: Pilula contraceptiva - cancerigena??? din 18 aug 2005 21:26 de xxxxx
Multumesc mult pentru articol!!!!
Nu gasisem nicaieri o confirmare clara a faptului ca exista risc de cancer datorat anticonceptionalelor, avand in vedere ca nu exista o "istorie" prea lunga folosita pentru studiu (anticonceptionalele au ...
Pilula contraceptiva - cancerigena??? din 18 aug 2005 20:44 de ExoticDream
Se dezbate mult pe forum problema anticonceptionalelor. Din comoditate, multe femei aleg pilula.... Este alegerea ideala? Cititi articolul aparut azi in "Jurnalul national" si reflectati....
"[b]Semnal - Pilula contraceptiva este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste... din 18 aug 2005 19:43 de Lonely`Girl
Sunt de acord cu tine.Dar sa capeti experienta inseamna neaparat sa suferi?Intr-adevar cu fiecare relatie acumulezi tot mai multa experienta.Insa noi ne-am despartit fara sa ne certam.Si uite acum ajungem sa nu ne mai putem vorbi.Si crede-ma ...
Re: Re: Re: Re: poveste... din 18 aug 2005 17:10 de LonelyGirl
Sincer nu stiu ce as putea sa-ti spun pentru ca tu cunosti foarte bine povestea noastra.Ma tem ca ai foarte multa dreptate.Are doar 19 ani chiar daac ma el crede ca eu nu am experienta de viata.
Totusi,am reusit sa ma indepartez de el.Sunt ...
Re: Re: nu stiu doamne ce ii cu mine...raul tot la din 18 aug 2005 16:38 de LonelyGirl
Ceea ce crezi tu ca ai e o probleme pur psihica.Singurul mod de a o depasi este sa te analizezi , sa te intrebi ce vrei de la fete , de la viata si de ce anume te comporti asa.Si daca vei vrea cu adevarat vei reusi sa te implici si sufleteste ...
Re: Re: Banc Show! din 18 aug 2005 14:54 de ExoticDream
Una lunga ( ;)), dar amuzanta:
[b]Scufita Rosie - Analiza[/b]
[i]Date:[/i] Scufita Rosie este fetita cuminte.
[i]Analiza:[/i] Din start ne dam seama ca este vorba despre o minora de care copiii, in rautatea lor, si-au batut joc cu aceasta ...
Pagina 856 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |